Skedeyksen superviikonloppu Helsingissä

Helsinki Hookup kerää rullalautailun kerman kokoon meiltä ja maailmalta.

Tänä viikonloppuna rullataan. Suomen suurin ja kaunein rullalautailutapahtuma Helsinki Hookup on tullut jäädäkseen. Tänä viikonloppuna Helsingin jäähallissa nähdään jälleen maailman parhaimpia skeittareita. Viikonlopun ajan kilpaillaan Suomen mestaruuksista ja ammattilaistasosta, pidetään näytöksiä, juhlitaan, opetetaan skeittausta ja luonnollisesti lautaillaan kaupungin monissa skedemestoissa. Paikalle saapuu skeittauksen kermaa ympäri maailmaa.

Hookupissa skeittauksen taso on korkealla eikä se jätä ketään kylmäksi. Vetäjälista on komea, sillä paikalle saapuvat muun muassa Jamie Palmore, Taylor Surrey, Jimmy Cao, Marshall Heath, Marius Syvänen, Austin Gillette, Louie Barletta, Zack Wallin, Brian Delatorre, Bruno Aballay, Lewis Marnell, Axel Gruysbergs, Albert Nyberg, Willow... ja tietysti rakkaat naapurimme Ruotsista, Baltiasta, Tanskasta.

Hookupiin kuuluu oleellisena osana tietysti myös räväkät jatkobileet. Perjantaina juhlitaan Kuudennen linjan Sounds like kotibileissä, joissa levyjä pyörittävät Jaffa ja Stig-1. Lauantaina Kutosella jatketaan virallisten jatkojen muodossa. Paikalle saapuu skedemusasettiä lupaillut newyorkilais-dj Cosmo Baker, Jaffa, Chappa ja J-Laini.

helsinki hookup 1080p from Hangup Magazine on Vimeo.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi