Snoop Dogg myy nyt hodareita

The Doggfather opettaa, miten Burger Kingin grillatut dogit valmistetaan.

Kuva: kuvakaappaus/YouTube

Burger Kingin Yhdysvaltain ravintolat saavat menuunsa pian uuden tuotteen: hodarit. Ja kukapa muu olisi parempi myymään hot dogeja kuin itse Doggfather - räppäri Snoop Doggy Dogg.

Suurin osa Burger Kingin lihatuotteista grillataan liekillä, ja hodari sopii siihen mainiosti. Uuden tuotteen mainostuskin on omaa luokkaansa. Mainosvideo on naamioitu koulutusvideoksi, joka on alun perin tarkoitettu vain Burger Kingien työntekijöiden katseille. Videon alalaidassa on leima: "Vain sisäiseen käyttöön". Videolla grillihodareiden koulutuslähettiläs Snoop kertoo työntekijöille, miten parhaat hodarit valmistetaan.

Grillidogi on saatavilla USA:ssa kampanjaan osallistuvista Burger Kingeistä 23. helmikuuta alkaen. Burger King Suomesta kerrotaan, etteivät Snoopin hodarit ole ainakaan vielä tulossa suomalaisiin BK-ravintoloihin. Mutta kuka tietää - aika näyttää.

1 kommentti

Makkaraa

16.2.2016 16:20

Amerikassa osataan vääntää hodareita ja pienemmistä kojuista ostetut hodarit ovat mitä parhainta katuruokaa. Ehkä tämä kuvaa sitä, että hodereista on tulossa uusi hampurilainen, mutta en usko, että Burger Kingissä osattaisiin oikeasti vääntää kunnollisia hodareita. Suomessa on perinteisesti ollut hyvä snägäriskene ja toivoisin, että siellä panostettaisiin vähän enemmän kunnon hodareihin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi