Sulje silmäsi!

Toim.Huom.

Huomio!

JS16 varoittaa Posankasta Turussa!
JS16 varoittaa Posankasta Turussa!
Tämä on City-lehden virallinen kesänumero, vuoden ainoa lehti, joka leviää läpi valtakunnan yhtenä painoksena. Pyhä tehtävämme näinä kesän kaupunginvaihtoviikkoina tarjota vinkkeli yhdeksään kaupunkiin. Tänä vuonna katsantokanta on suomipoppareiden.

Paitsi tapahtumat ja tosinähtävyydet, he kaivoivat pyynnöstämme esiin myös visuaaliset kaupunkikillerit. Sipe Santapukki varoittaa lähtemästä Lahdesta kohti Turkua, niin lohduton on tuo taipale. Stellan Marja Kiiskilä häpeää Joensuun Kauppahallin ulkomuotoa, Timo Rautiainen suree Jyväskylässä Nykäsmatin hyppyrimäen rapakuntoa ja Nightwishin Marco varoittaa Atrian teurastamosta Kuopiossa. Ehkä yllättävin nou-nou nousee Helsingistä: Terhi Kokkosen mukaan Oopperatalo näyttää halvalta espoolaiselta kauppakeskukselta.

Huh & puuuuh! Juuri tätä kirjoitettaessa on tämän loistavan kesän iltapäivä ja toimituksemme ulkoseinät hehkuvat kuin kiukaan posket. Tiedättehän, päivä, jollaisena voi tehdä velvollisuutensa, muttei enempää, sillä loppu kuuluu kesäkaupungille.

Elokuussa me tulemme taas!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi