Suomalaissovellus tekee kännykästä lautapelien opettajan

Suomalainen Dized saavutti joukkorahoitustavoitteensa ja lyö kohta ennätyksiä Indiegogossa.

Helsinkiläinen pelistudio Playmore Games on saavuttanut Dized-lautapelisovelluksensa joukkorahoitustavoitteen Indiegogossa. Vaikka kampanja on vasta puolessavälissä, se on jo yksi Indiegogon historian menestyneimmistä sovelluksista.

Dized on lautapelisovellus älypuhelimiin ja tablettilaitteisiin. Se poistaa tarpeen pitkäveteisille sääntökirjoille ja päästää lautapelaajat pelaamaan välittömästi. Nämä vaiheittaiset visuaaliset ja interaktiiviset opetusohjelmat ovat kuin pöydän ääressä oleva pelikaveri, joka tuntee säännöt ulkoa.

"Sovellusten joukkorahoitus voi olla hyvin haastavaa, joten olemme todella haltioissamme siitä, että saavutimme tavoitteemme näin lyhyessä ajassa. Se osoittaa, että lautapeliyhteisö on valmis vallankumoukseen. Dized tekee kaikkien peli-illoista paljon parempia”, kertoo Playmore Gamesin toimitusjohtaja Jouni Jussila.

Indiegogo-kampanja on käynnissä vielä runsaat kaksi viikkoa ja sen lisätavoitteita voi vielä saavuttaa. Yksi niistä on arvonta, jonka palkintona on yli 100 lautapeliä ja tilaustyönä tehty lautapelipöytä yhdelle onnekkaalle voittajalle.

”Toteutimme massiivisen arvonnan Gen Con -pelimessuilla elokuussa, jossa yksi voittaja sai lähes 150 lautapeliä ja lohikäärmeen valtaistuimen. Arvonta osoittautui niin suosituksi, että päätimme järjestää arvonnan myös Indiegogo-kampanjamme aikana”, Jussila jatkaa.

Playmore Games ilmoitti tänään tukevansa Steve Jackson Gamesin tulevaa Munchkin Collectible Card Game -keräilykorttipeliä. Dized-sovellus opastaa myös Munchkin-pelaajia aiemmin ilmoitettujen pelien rinnalla.

”Olemme innoissamme päästessämme Dizedin kanssa työstämään tulevaa Munchkin-peliämme. Dized ohjaa kaiken tasoiset pelaajat tämän uuden pelikokemuksen läpi", sanoo Steve Jackson Gamesin tuottaja Andrew Hackard.

Munchkin on yksi maailman tunnetuimpia korttipelejä. Se on eri versioissaan myynyt miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti. Keräilykorttipelit ovat nykyään suosittuja sekä satunnais- että harrastajapelaajien keskuudessa, joten kaikki pelaajat odottavat uutta Munchkin-peliä innokkaasti. Pelin on suunnitellut tunnetut pelisuunnittelijat Eric M. Lang ja Kevin Wilson. Uudessa pelissä on luvassa Munchkin-pelien klassista huumoria, strategiaa ja bluffausta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi