Suomi-opas: Joensuu

Kahvimaa! Levy-Esko! Joensuussa ei tule nälkä.

Paras tatuoija Inkku.
Paras tatuoija Inkku.

Paras pizza

Ravintola Gauden muhkeaan pannupizzaan saa valita listalta vaikka kaikki 18 täytettä, ja pizza kustantaa joka tapauksessa vain 8,9 euroa (miinus opiskelija-alennus!). Keväällä Gaude laajeni Karsikkoon ja iltaisin Karsikon Gaudessa on tarjolla jukeboxi, biljardia sekä viikonloppuisin myös karaokea. A-oikeudet sekä keskustassa että Karsikossa!
Ravintola Gaude, Länsikatu 18 Keskusta / Kettuvaarantie 25 Karsikko

Paras herkkupuoti

Kaupungin parhaaksi herkkupuodiksi vuonna 2006 tituleeratun Mokkamaan valikoimiin kuuluvat muun muassa noin 40 erilaista kahvimakua sekä tietenkin erilaiset syntisen herkulliset suklaiset tuotteet, kuten belgialaiset irtokonvehdit ja erilaiset suklaalevyt. Kaipaatko kiinalaista sichuaninpippuria? Mokkamaasta löytyy.
Mokkamaa,Kauppakatu 25

Paras levykauppa

Vastikään omistajaa vaihtanut äänilevyjen erikoisliike Levy-Eskot on pitänyt asiakkaansa tyytyväisenä vuodesta toiseen. Ihmekös tuo, kun Eskojen laajiin valikoimiin kuuluvat uudet sekä käytetyt cd-levyt ja vinyylit, bändipaidat, musiikki-dvd:t sekä runsaasti sekalaista tavaraa kuten musiikkilehtiä. Valikoimiin kuuluu tällä hetkellä noin 6000 cd-levyä ja yli 1000 vinyyliä, painotuksena rokki ja jazz! Eskot myös myy lippuja Joensuun alueen tapahtumiin.
Levy-Eskot, Kauppakatu 27

Paras tatuoija

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava tatuoija Inkku on neljässä vuodessa kuvittanut yli tuhannen ihmisen ihoa. Inkun oppi-isänä ja käytännön asioiden hoitajana toimi aluksi hänen aviomiehensä, harjoitusalustana kaverit. Nykyään jo ammattilaisen Inkun löytää Black & Yellow -tatuointiliikkeestä.
Black & Yellow Tattoo Studio,Kauppakatu 23

Paras show

Sinikka Tossavaisen käsikirjoittama Raisa & Ritva -show pyörii jo kuudetta vuotta. Show’n komeat naiset, eli Juha Suihko ja Samuli Moilanen, esittävät kappaleita Paula Koivuniemestä Kikkaan. Eikä tule playbackinä! Kaupungin paras vuodelta 2009.
www.littlebigmusic.net/raisajaritva.html


 

Check list

  • 14.7. Ilosaaren Suvitanssit -klubissa Ravintola Kerubissa esiintyy raskas Sara.
  • 15.7. Kolme päivää iloa ja saarta. Ilosaarirockissa Laulurinteessa esiintymässä Sielun Veljet, Kate Nash ja Stella.
  • 16.7. Pienet häät Kerubissa! Tavastian Lauantaidisco: Jare & VilleGalle.
  • 17.7. Katosko tavarat? Myy, osta, vaihda ja huuda! Torikirppis, Tori

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi