Syntistä joulua!

Orastavan joulun ja päällekäyvien pikkujoulujen kunniaksi pureudumme ihmisen pimeimpiin puoliin, seitsemään kuolemansyntiin, jotka – oops – eivät enää ykskaks tunnukaan niin syntisiltä. Ainakaan jos syntiä harjoittaa itse tai joku muu kunnon ihminen. Pari esimerkkiä.

Mässäily

Presidentti Tarja Halonen kertoo tässä lehdessä olevansa hajuvesifriikki. Eli presidentti käyttää siis ylettömästi rahaa tuoksuakseen hyvälle. Kuinka sympaattista!

Imelda Marcos omisti tuhansia kenkiä, saammeko laskea parfyymipullonne, Rouva Tasavallan presidentti?

Viha

Matti Nykänen fileeraa frendejä ja mätkii Merviä, mutta keikkapaikat täyttyvät camp-kansasta ja Espanjan hutikassa annetaan taas anteeksi yksi pahoinpitely. Seiskassa ilmestyvän lomaraportin myötä synninpäästön antaa koko kansa. Sirkushuviahan tämä, pohjimmiltaan kiltti ihminen. Saiskohan sen esiintymään firman pikkujouluihin?

Anna Perhon helvetillisen hauska puheenvuoro heiluttaa pro synti -lippua kristittyjen nenän edessä. Riippumatta yhteyksistä yläkertaan juttu toimii ennenkaikkea pitkospuina pohdintaan: kun helvetti on suljettu ja Luciferkin eläkkeellä, onko exitiä enää olemassa? Syntejä syynäämäässä myös Isä Mitro.

1 kommentti

Qsi

2.3.2006 10:49

Mässäily on ylensyömistä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi