Tämä on vähintään sadas juttu Vesku Loirin elämäkerrasta

Sen perusteella Vesku on hieno mies ja selvästi kova panemaan.

Vesku Loiri on suomalaisten kirjoissa hieno mies ja upea taiteilija. Uuden elämäkerran myötä on nyt myös julkisesti todistettu, miten kova Vesku on panemaan.

Uutuuskirjan antiin on helppo tutustua edes lukematta kirjaa. Kymmenet Loiri-jutut poimivat kätevästi kirjan kohokohdat lukuisten eri medioiden sivuille ja tämäkin juttu on osaltaan todistus siitä jalustasta, jolla mestari-Loiri maassamme seisoo. Nyt teidän ei tarvitse edes lukea kirjasta kirjoitettuja lehtijuttuja, sillä alle poimimistamme otsikoistakin selviää jo pääkohdat.
 


Kun korkean profiilin julkisuuden henkilöstä päästään kertomaan viinan, seksin ja huumeiden höyryisiä tarinoita, on takuuvarmaa että suomalaisyleisö innostuu, kysykää esimerkiksi Jari Sillanpäältä. Jari Tervon kirjoittama Loiri-elämäkerta tarjoaa kaikkea tätä. Ei ole epäilystäkään etteikö tässä olisi syksyn isänpäivälahjahitti numero yksi.

Tervo kertoo “rakastaneensa joka hetkeä” kirjan tekemisessä. On helppo kuvitella kaverukset istuskelemassa savuisessa huoneessa, Tervo kirjaamassa Loirin villeimpiäkin tarinoita. Tervon kirjoitustyyli yhdistettynä Loirin avoimesti kertomiin tarinoihin esimerkiksi seksielämästään tekevät kombosta melko villin.

Runsaat seksikuvaukset ovatkin nousseet otsikoihin. On helppo kysyä, meneekö kirja liian pitkälle yksityiskohtaisissa kuvauksissa ja luetellessaan lukuisia irtosuhteita? Mihin unohtui #metoo-keskustelu, kun kaksi setää, kirjailija ja kirjan kohde, hekumoivat näinkin mittavasti?

Ehkä kirjan suhteen on otettu tietoinen riski ja luotettu Loirin asemaan koskemattomana julkkiksena, jonka kuvaa ei mikään määrä seksiä tai huumeita ei pysty kumoamaan.

1 kommentti

late k.

12.9.2019 15:28

Soijapojat kitisee... ja terveisiä Saska Saarikoskelle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi