Tapahtuma joka päivälle

Juppi, hippi, punkkari. Jokaiselle on tapahtuma Suomen kesässä. Listasimme Go-Go-oppaaseemme lähes sata tapahtumaa kesäkaudelle. Eli tapahtuman per päivä. Ja paljon on muuttunut siitä, kun isoisä Ruisrockissa kävi. Nyt festareilta saa samppanjaa (Flow), oluella ja viinillä on omat tapahtumansa ja vaihtoehtoisella musiikkitapahtumalla ei tarkoiteta ironisesti Savonlinnan oopperajuhlia. TJEU! Lumous Gothic Festival, Hässäkkä-päivät, Naamat ja Flowers Of Life Metsäfestiwaal.

Tapahtumakauden aloittaa Helsingissä 3.–4.6. City-lehden Baarifestivaalit, jossa tanssitaan lavalla, kuunnellaan Anna Abreuta, Heli Kajoa, Laura Närheä ja Axl Smithiä livenä. Ja pienen urheilujuhlan tuntuakin on, kun deejiit ja bändit kisaavat turnajaistitteleistä.

City-lehden Baarifestivaalit

3.–4.6. Helsinki, eri paikoissa

Täysi-ikäinen kaupunkifestivaali kaupungin ravintoloissa. Anna Abreun, Axl Smithin ja Jone Nikulan roolittama avajaiskonsertti Kaivopihalla (Ylioppilasaukio) 3.6. kello 18. City Live Club, stand upia, lavatanssit, bändikisa Mayor of Rock, dj-kisa Battle of dj’s.

Esiintyjät: Anna Abreu, Axl Smith, Heli Kajo, Laura Närhi, JP Kangas, Vallilan tango.

0 e
http://www.city.fi/baarifestivaalit

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi