Tarvitaanko Tinderiä enää? – Facebook haluaa ihmisten löytävän rakkauden uudella ominaisuudellaan

Ihanaa vai kamalaa?

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg ilmoitti tiistaina 1. toukokuuta F8-konferenssissa, että palveluun tulee uusia ominaisuuksia myös deittailua varten. Facebookissa on yli 200 miljoonaa itsensä sinkuksi merkanneita, hän kertoi.

“Tämä tulee olemaan pitkiä parisuhteita varten, ei vain yhden yön juttuihin. Se on Facebookin sovelluksessa, mutta täysin vapaaehtoinen. Olemme suunnitelleet sen yksityisyys ja turvallisuus mielessä alusta asti. Sinulle ehdotetaan vain käyttäjiä, jotka eivät ole ystäviäsi”, Zuckerberg sanoo.

Työkalu antaa ihmisten luoda erillisen profiilin deittailua varten, käyttäen vain heidän etunimeään. Käyttäjän Facebook-kaverit eivät näe tätä profiilia. Deittiominaisuutta käyttävät voivat valita mitä tapahtumia tai ryhmiä he haluavat lisätä nähdäkseen itselleen sopivia ihmisiä samoilla kiinnostuksen kohteilla.

Ominaisuudessa tulee olemaan myös erillinen viestikansio deittiviestejä varten, jossa ei pysty lähettämään valokuvia, Facebookin Chris Cox sanoi omassa esityksessään.

Facebookin, Instagramin, Whatsappin ja Facebook Messengerin muihin tuleviin uudistuksiin voi tutustua Zuckerbergin puheessa F8-konferenssin lavalla.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi