Terassikausi 2011

Se kiinnostaa tietenkin kaikkia. Nimittäin Ben Zyskowiczin tallipaikka kesäkaudella 2011! Lyhyt kertaus lähihistoriaamme. Benin kantapaikka Café Strindberg ei enää tänä kesänä toimi vanhassa osoitteessaan ja uusi kahvila ei ole vielä hetkeen auki, joten Benin on löydettävä uusi kesämökki ainakin alkukesäksi. Marikulmilla hengailu ei vaan sovi oikein kansanedustajalle.

Benistä on tehty näköhavaintoja aiempina kesinä myös Café Stockmannin Kulman, Kappelin, Café Esplanadin ja Vltavan kesäpihoilla. Me veikkaamme Benin uudeksi kesäpesäksi Café Esplanadin terassia. (Veikkaus on tehty 0,2 promillen humalassa, puolipilvisellä, ilman Pertti Salolaisen lintukiikareita.)

Bongatuimmat julkkikset kaupunkiterasseilla ovat muuten Wallu Valpio, joka on mainittu 36 terassin yhteydessä ja Jone Nikula, jonka track record on 25 ulkoilmaravintolaa.

Tee itse paremmin!

P.s. Cityn lukijatutkimuksessa toivottiin lisää politiikkaa ja yhteiskuntaa koskevia juttuja. Pim! Toivomanne täyttyköön. 

1 kommentti

KissaKuumallaKatolla

15.5.2011 02:24

Olisi mukavaa jos Ravintola Salutorgetin terassi vihdoin manittaisiin Terassit-artikkelissa. Pöytiintarjoilu-terasseja saa kuitenkin hakea Helsingistä, sekä ihanan lämmin ja kaunis miljöö on toiminut monen illan starttipaikkana yöllisille seikkailuille jo (toivottavasti) kolmen kesän ajan :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi