The Hacksmith tuo supersankarifiktion tosielämään

Kanadalaiskeksijän Youtube-sivulla lennetään ilmassa kuin Iron Man ja kiivetään seinää pitkin kuin Spider-Man.

Kuva: The Hacksmith / Youtube

Kapteeni Amerikan kilpi, Batmanin koukkupyssy ja Iron Manin puku. Kaikki edellä mainituille tärkeitä välineitä, joita todellisuudessa ei ole olemassakaan. Vai onko sittenkin?

The Hacksmith Youtube-kanava seuraa kanadalaiskeksijän James Hobsonin uskomatonta työtä. Hän valmistaa tosielämän supersankarivälineitä. Kaikki lähti liikkeelle intohimosta ja Hobson lopetti työnsä keskittyen rakkaaseen harrastukseensa. Riski kannatti, sillä nyt hän tekee inspiroivia Youtube-videoita kokopäivätyökseen. Kanavalla on tällä hetkellä yli 1,8 miljoonaa seuraajaa – eikä ihme.

Kanavalla nähdään kuinka Hobson kiipeää seinää pitkin Spider Man -tyylisesti elektromagneettisilla “tassuilla” sekä kuinka hän kehitti toimivan version Kapteeni Amerikan kilvestä, joka rikkoo betonia. Kehitteillä on myös Thorin vasara, joka kaappaa salaman sekä The Kingsman -elokuvan sateenvarjo.

“Tavoitteemme on yksinkertainen: tehdä mahtavia asioita, pitää hauskaa ja innostaa seuraavan sukupolven insinöörejä”, sanoo Hobson Patreon-sivulla.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi