Timo Laurila

Salipalloilija.

Timo Laurila on aikaisemmin valmentanut PoPa Futsalin kakkosjoukkuetta.
Timo Laurila on aikaisemmin valmentanut PoPa Futsalin kakkosjoukkuetta.

PoPa Futsalin pelaajavalmentaja Timo Laurila, hävisitte marraskuussa kotikentällänne 0-11 Ilvekselle. Onko tasoerot noin hurjat lajissa?

"Vastassa oli viime kauden mestari ja liigan paras joukkue. Heillä oli hyvä päivä, meillä todella huono. He näyttivät, miten tätä lajia oikein pelataan. Helposti se sitten repeää tuollaiseksi, meillä myös painuivat päät vähän alaspäin, mitä ei saisi tapahtua."

Sinä, Keke Mäenpää ja Jarno Haanpää toimitte kaikki pelaajavalmentajina? Sekoittuuko kolmen kokin soppa?

"Ihan hyvin systeemi on toiminut. Viime peleissä olemme olleet vähän vuorotellen sivussa kentän laidalla, mikä taasen on auttanut hahmottamaan paremmin yksityiskohtia. Kentälläkin pystyy katsomaan kokonaisuuden toimivuuden, mutta yksittäisen pelaajan tarkkailu on vaikeaa."

Olet pelannut lajia vuodesta 2002 eli PoPa Futsalin perustamisesta lähtien. Miksi juuri futsal?

"Tuolloin siirryin jalkapallon puolella PoPan riveihin, ja päätimme laittaa pelikavereiden kanssa piirisarjajoukkue futsaliin. Pelaaminen oli hauskaa alusta asti, ja kolmen vuoden jälkeen olimme jo liigassa. Menestys kasvatti vain nälkää."

Joukkueenne tunnetaan viihdyttävänä ja tunnepitoisena nippuna. Onko teillä yleisölle viihtymistakuu?

"Välillä keskitymme kentällä vääriin asioihin, mutta eikö ole hienoa että tunnetta on pelissä? Senhän takia urheilua tullaan katsomaan, ja on hauskaa että tekee jotain mistä puhutaan."

FC PoPalla on nyt monia vaikeuksia. Heijastuuko se teidän toimintaan?

"Ei asiasta ole minulle mitään kommentoitu. Aika moni sekoittaa meidät FC PoPaan, vaikkei meillä ole asian kanssa mitään tekemistä."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi