Toim. huom.

Aikuisten Tuhkimo

Sinkkuelämää-leffa on kerännyt Yhdysvalloissa enemmän lipputuloja kuin mikään muu aikuisten komedia. Siitäkin huolimatta, että arviot pukukvartettileffasta eivät ole olleet vain ylistäviä. Se taas voi johtua siitä, että leffa-arvostelijat ovat pääosin miehiä, kun taas Sinkkuelämää on naisten elokuva.

Cityn kriitikko Harri Närhi ei tykännyt filkasta, mutta pelkäsi, että rakastaisi sitä, jos olisi nainen. Se on ymmärrettävää. Ehkä minustakin Batman olisi hyvä, jos olisin mies.

Batmaneja en kuitenkaan ole nähnyt, Sinkkuelämää kyllä.

Ja voisihan tässä nyt hävetä sitä, että pitää nelikymppisten prinsessasadusta. Tai että epäluotettavan, rimakauhuisen miehen muuttuminen satuprinssiksi tuntuu ah, niin romanttiselta, jokseenkin epärealistiselta. Juu, ja minustakin olisi kiva ilahduttaa assistenttiani Louis Vuittonin käsilaukulla, vaikka maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin käsilaukut (lue vaikka sivulta 15).

Esimerkiksi se, että Sinkkuelämää-leffan ensimmäisen viikonlopun 36 miljoonan euron lipputuloilla olisi voitu ostaa 48 000 naisten pankin osaketta.

2 kommenttia

jugular

6.6.2008 10:02

Käsittämättömintä koko elokuvassa on se, että naiset menevät mukaan moiseen. En usko, että on olemassa kovin montaa miestä jotka innostuisivat maksamaan jostain, minkä ainoa tarkoitus on myydä asioita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nainenorh OPÅQew

6.6.2008 13:46

Hyvä pointti Jugular. Siksi kai, että naiset unelmoivat olevansa prinsessoja ja prinsessoilla on kaikkee nättii ja kallista, mitä muilla naisilla ei ole. Valitettavasti löydän itsessänikin noita piirteitä. Olen tosin niistä hyvin tietoinen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi