Toim.huom

Ei ihminen elä yksin mediasta

Oletteko huomanneet, että yllättävän moni suomalainen väittää elävänsä julkisuudella.

Yksi näistä misukoista – on kyse naisten väitetystä ammatista – on tässä lehdessä esiintyvä Martina Aitolehti. Aitolehden, joka ei muuten pyytänyt meiltä euroakaan haastattelupalkkiota, elämä voidaan jakaa ajanjaksoihin EER (Ennen Eremenko Junioria) ja JER (Jälkeen Eremenko Juniorin). Vaikka Aitolehti kantaakin Louis Vuittonin laukkua, tyly velvollisuutemme on todeta, että Suomessa ei kukaan elä yksin julkisuudesta, jos ansainnan määritelmänä pidetään median maksamia palkkioita. Toisin on toisaalla.

David Beckhamin salarakas Rebecca Loos ansaitsi yli miljoona euroa kertomalla suhteestaan. Ei ihme, olihan yleisönä koko sivistynyt ja vähän sivistymätönkin maailma, miljardi ihmistä vähintään. Kun Marika Fingerroos supatteli suhteestaan pohjalaiseen kyläkauppiaaseen, lehtereillä istui viitisen miljoonaa suomalaista. Siis 0,5 prosenttia Loosin yleisöstä. Paljonko siis valtakunnan menestynein salarakas Fingerroos elämänsä panosta ansaitsi? Yleisömäärään pohjatuva arvio tuskin paljon heittää: 0,5 prosenttia Loosin miljoona-ansiosta, siis 5000 euroa. That’s the way it goes, eikä sillä elämää paljon rakenneta. Toivottavasti Vesa oli edes hyvä.

Jäämmekin odottelemaan ensimmäistä kotimaista vamppia, joka kaataa suuren kansainvälisen sarvipään.Sitä odotellessa voi vaikka opiskella.

1 kommentti

Aunus

16.10.2005 15:38

Yeah, näin on. Ei Suomessa kukaan elä julkisuudesta. On säälittävää huomata, kuinka jotkut luulevat, että Studio 51:n Vip-tiloissa hengailu tarkoittaisi, että fyrkkaa löytyy :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi