Toimivat uudenvuoden lupaukset, TOP 10

Lupaan, etten mene sänkyyn Hollywood-tähtien kanssa.

Kuva: saje / Fotolia

Vuoden vaihtuminen merkitsee monelle mahdollisuutta aloittaa uudenlainen elämä. Joku aloittaa kuntoilun, toinen lopettaa tupakoinnin tai opettelee uuden kielen. Liian moni lupaus kaatuu kuitenkin jo alkuvuonna omaan mahdottomuuteensa. Siksi Cityn toimitus keräsi omista kokemuksistaan ja lähipiiriltään vinkkejä sellaisiin uudenvuoden lupauksiin, jotka voi oikeasti pitää. Onnellista uutta vuotta!

“Eräs kaverini lupasi pyhästi tehdä lapsen tulevana vuonna. Hän oli kahdeksannella kuulla raskaana, kun vuosi vaihtui, joten duh.”

“Pari vuotta sitten lupasin nukkua päiväunet aina, kun voin. Sen lupauksen olen pitänyt.”

“Ystäväni isä lupaa joka vuosi, että leikkaa hiuksensa. Sen hän tekee, montakin kertaa. Yleensä hän lupaa myös kasvattaa niitä - aina leikkausten välissä.”

“Itse ajattelin luvata, etten makaa ensi vuonna Ryan Goslingin kanssa.”

“Kaveri lupasi aikoinaan vaihtaa kahvimaidon kermaan ja kolmosen neloseen. En muista, pitikö kaveri lupauksensa, mutta veikkaisin, että yritti kovasti.”

“Tärkeintä uudenvuodenlupauksessa on, että sen voi pitää. Siksi esimerkiksi “lupaan roikkua somessa kaikki päivät” toimii aika hyvin.”

“Teen oikeasti töitä ensi vuonna. Krhm.”

“Siskoni teki aikoinaan uudenvuodenlupauksen, jonka mukaan hän hankkisi ajokortin. Pelkkä inssi oli käymättä. Hän reputti sen kolmesti, mutta sai kyllä kortin sen vuoden aikana.”

“Viime vuonna lupasin, että menen salille tänä vuonna kerran. Oikeasti olin siellä ainakin viidesti. Menestys!”

“Kunhan säilyisi hengissä ensi vuoteen.”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi