Torsti 'Theon' Mäkinen

Kaunis poika, kauniimpi mieli

Helmikuun lopussa Lovexin levy nousi Saksan albumilistan 20.
Helmikuun lopussa Lovexin levy nousi Saksan albumilistan 20.

Kun joku sanoo Lovex, popkriitikko poistaa varmistimen. Mutta onko se oikein? Perustuuko Lovexin menestys Saksassa muka silkkaan söpöyteen vai siivuun lahjakkuuttakin? Ainakin tämä kiiltokuva puhuu, ajattelee ja opiskelee notkeammin kuin useimmat arvostelijansa. Avaa ovi Jaana, se on Lovexin Theon!

Lovexin Theon istuu Aikatalon Meze Pointissa ja sukii vaaleaa tukkaa silmiltään. Tytön näköinen poika ojentaa kätensä.

“Torsti.”

Torsti? Okei... Miten tamperelainen rockscene eroaa helsinkiläisestä?

“Vanha manserock-perinne alkaa olla menneisyyttä. Kotipaikalla ei ole rokissa merkitystä, kaikki bändit ovat keskenään erilaisia. Ihmiset kyselevät jatkuvasti, miksi Tampereelta tulee niin paljon soittajia. Mulla on tapana sanoa, että Tampere on niin hevi kaupunki, että siellä makkarakin on mustaa.”

Tamperelaisia on perinteisesti pidetty Eppu Normaalin ja Popedan kaltaisina junttirokkareina.

“Nyt on vauhdissa toinen sukupolvi. Uusissa tamperelaisbändeissä soittaa esimerkiksi Popedan jäsenten lapsia.”

Punk-aikoina tuli itkettyä Eppu Normaalin poikien rumuutta. Richard Hell ja Iggy Pop olivat naamamaaleissaan paljon nätimpiä.

“Rehellisyyteen kuuluva vaatimattomuus on taaksejäänyttä elämää. Ensin valloitetaan maailma, ja katsotaan siitä eteenpäin. Jos rehellisyydellä tarkoitetaan lannanhajua, pakko todeta, että sitä taitaa olla vaikea löytää enää edes Mansesta. Sitä paitsi, rokissa on aina meikattu.”

Minkä merkkistä ripsiväriä sinä käytät?

“En mää käytä muuta kuin kajalia. Sitä mää suttaan luomiin.”

Urnos-keikkabändin syleilyssä Suomea kiertävän Lovexin filosofiana on maailmanvalloitus ja rocktähteys. Anyone, anymore on nyt Suomen sinkkulistan kakkonen, ja Divine Insanity -albumi on noussut Saksan listalla 20:nneksi. Rockpoliisit eivät taida arvostaa tyttöjen fanittamaa poikabändiä paljoa Idolsia korkeammalle?

“On hassua, että ‘juhlapuheissa’ kriitikot sanovat, ettei ulkonäöllä ole mitään tekemistä musiikin kanssa. Että musiikki ratkaisee. Levyarvosteluissa ei sitten mainita musiikkia sanallakaan vaan keskitytään ruotimaan ulkonäköä. Hyvä vaan, että tytöt tykkäävät. Onhan heitä mukavampi katsella kuin partasuisia, pahalta haisevia miehiä.”

Koska pojat ovat poikia, teinipoikien maku on aina musiikin suhteen parempi kuin samanikäisten tyttöjen. Miksi?

“Ehkä se johtuu siitä, etteivät perinteiset poikabändit tee itse biisejään. Uskottavuus on nuorille pojille tärkeintä... Hittibiisejä ja hyvännäköisiä bändejä ei parane löytyä levyhyllystä, kun kaverit tulevat kylään juopottelemaan isien viinoja... Enhän minäkään Bon Jovista voinut Alwaysin aikaan tykätä, ha.”

Lovexin kuuden mekastavan ja sottaavan vauvan levy-yhtiö on Gun Records. Lafka on Himin takana, ja pomo ehti jo kutsua teidät huvilalleen Ibizalle.

“Äijä oli aika päissään kutsun esittäessään... Gun Records sopii meille. Niillä on kovaa porukkaa. Muutaman artistin firma pystyy keskittymään jokaiseen bändiin. Isommassa yhtiössä olisi vaarana jäädä priorisoinnin jalkoihin. Heti kun homma on läjässä, lähdemme rundille. Saksankieliseltä alueelta olisi kiva päästä eteenpäin.”

Ehditte jo kokeilla äänittämistä saksalaisessa kartanossa. Palvelu pelasi. Saitte joka päivä tuoreita sämpylöitä?

“Joo, levy-yhtiö halusi kokeilla, miten yhteistyö sujuu. Olihan se hulppea paikka. Meillä oli kauhean mukavaa. Rötkötettiin ja oltiin, tehtiin kauppalistoja. Saksassa on tosiaan hyviä sämpylöitä, mutta parempaa musiikillista kamaa olemme tehneet Suomessa.”

Samaan aikaan Saksassa riehui myrsky.

“Kävimme pihalla haistelemassa tuulta. Se repi alas puolet vanhan kartanon kattotiilistä ja alueella kuoli 4 ihmistä. Ai mitä Himistä? Totta kai meitä verrataan Himiin. Ville Vaalea? Toinen tykkää muhkummasta, niin kuin sämpylämainoksessa sanotaan.”

Puikulalle löytyisi varmasti mallintöitä tyttöjen osastolta. Olet kumminkin poika. Kiehtovaa.

“Ihan omilla geeneillä tässä mennään. Showhun täytyy panostaa. Ulkonäkö on osa sitä.”

Oletko luonnonlaiha?

“Kyllä. Yritän saada syömällä lisää painoa. Olin joulukuussa ruokatorven tyräleikkauksessa. Sen jälkeen olin pitkään vellikuurilla. 12–13 kiloa lähti. Jengi varmaan luulee, että olen käyttänyt amfetamiinia. En ole, en vaan ole saanut syötyä.”

Silmäsi eivät ainakaan vielä muistuta paistettuja kananmunia.

“Ha. Mike Monroen silmät ovat hämmentävät. Sex, drugs and rock´n´roll -trendi on nyt valitettavasti suositumpi kuin vähän aikaa sitten. Huume-elämäntapaa ihannoidaan. Liikkeellä on turhaa hehkutusta rappioromantiikan suuntaan. Onneksi bändien pitää nykyään osata soittaa. Grunge-vaiheessa soittotaidolla ei ollut niin väliä. Kännisekoilu lavalla ei ole meidän juttu.”

Lovexin nimi kuulostaa kondomilta, mutta tekstisi käsittelevät romanttisen rokin kliseitä. Vanhojen merimiestatuointien aiheita: ruusuja, ankkureita ja enkeleitä.

“Mitä nyt anarkisti nostaa välillä päätään ja tuikkaa mukaan jonkun yhteiskuntakriittisen piikin, ha. Anyone, anymore -biisi käsittelee itsekkyyttä. Älkää kuitenkaan ottako minusta mallia, sillä I´m another king and a robber, joka polkee muiden unelmia säilyttääkseen omansa. Eniten ärsyttää oma itsekkyys, vaikka se olisi alitajuista.”

Millä rauhoitat omaatuntoasi?

“Menen eläinten pariin. Mulla on musta chihuahua...”

Rottakoira!

“Joo. Sen nimi on Mini. Mulla on koko ikäni ollut kissoja tai koiria. Vanhemmalla veljellä on Max-niminen kissa. Mini ja Max sopivat kivasti yhteen. Olen eläinihminen henkeen ja vereen. Rauhoitan omaatuntoani myös antamalla Greenpeacelle, Amnestylle ja Punaiselle Ristille joka kuukausi viidestä kymmenen euroa rahaa.”

Onko Minillä talvitakki?

“On. Mini käyttää talvella punaista takkia. On sillä myös musta huppari.”

Mikä eläin itse olet?

“Houkuttaisi sanoa leijona. Olen horoskoopissa jellona. Olen löytänyt itsestäni joitain merkin piirteitä. Toisaalta taidan olla liian ujo leijonaksi.”

Omien sanojesi mukaan rietas ja rauhallinen... Nuoret pojat katsovat pornoleffoja, tytöt fanittavat filmi- ja rocktähtiä. Fanittaminen on leikkirakkautta. Miltä tuntuu olla sen kohteena?

“On tosi vaikeaa, kun joku tulee sanomaan, että se rakastaa mua. Sitä on ihan, että älä älä, älä tuollaisia puhu. Asia on vaikea käsiteltävä. Ei siinä auta, että sanoo sen olevan viiden vuoden päästä ohi. Joskus tytöt menevät odotuksissaan liian pitkälle. Alkavat uhkailla tyttöystäviä ja sellaista.”

Mitä teet, kun pikkutyttö tyrkyttää itseään sinulle?

“Tuntuisi oudolta käyttää fania hyväksi. Se ei ole mun juttu. Rockscene ihailee vastuuntunnottomuutta, vaarallisuutta ja itsekkyyttä. Idolilla on aika iso vastuu. 80 prosenttia ala-asteen tupakoijista sanoi alkaneensa polttaa, koska heidän ihailemansa ihminen tupakoi. Meillä on faneja, jotka lähtevät Lappiin asti meidän keikoille. Ne ovat aivan mahtavia tyttöjä, mutta mitä niille sanoo, kun ne kertovat, ettei niillä ole Lapissa yöpaikkaa. Lopulta ne päätyvät kadulta jonkun miehen luo. Eihän niille voi sanoa muuta kuin olkaa varovaisia, älkää minkä tahansa muumion kelkkaan lähtekö. Ei me oikein voida ottaa niitä meidänkään hotellihuoneeseen.”

Lattialla nukkumisessa ei ole mitään pahaa. Rakkaus tekee hulluksi. Pikkutytötkin haluavat rakkautta.

“Rakkaus on taivaallista hulluutta. Divine Insanity. Käsittämätöntä sille, joka ei ole koskaan ollut rakastunut. Rakastuneena suhtautuu asioihin eri tavalla. Ei pelkää edes kuolemaa, niin kuin jossain vanhassa sanonnassa, ja jopa Adam Sandlerin Klik-leffassa sanotaan. Luulin vuokraavani jonkun perushuumorileffan, mutta se paljastui koskettavaksi. Nyyh.”

Itkit?

“Itkin. Itken aina, saman tien, solkenaan, kun musiikki lähtee liikuttamaan tunteita.”

Rakkaus panee tyttöpoika Theonin itkemään?

“Parempi uskoa rakkauteen kuin vaarallisiin jumaliin. Uskovaiset väittävät olevansa rakkauden asialla. Bush sanoi olevansa Jumalan asialla mennessään Bagdadiin. Ovatko tyttöjen ympärileikkaajat rakkauden asialla? Kristinusko ja islam ovat maailmanhistorian suurimpia murhaajia.”

Millaiseen hyväntekeväisyyteen annat rahaa, jos Lovexista tulee iso? Löytyykö joku muu kohde kuin Lastenklinikoiden Kummit ry?

“Kyllä. Luonto, eläimet ja ympäristö. Olen opiskellut Tampereen yliopistossa aluetiedettä ja ympäristöpolitiikkaa. Bullet for the Pain -biisin video käsittelee nuorten mielenterveysongelmia. Pahimmillaan ne johtavat itsemurhiin ja huumeidenkäyttöön.”

Mikä Lovexia inhottaa?

“Ökyily on vastenmielestä. MTV:n Super Sweet Sixteen -ohjelmassa ökyrikkaat 16-vuotiaat kutsuvat 300 kaveriaan juhlimaan syntymäpäiviään. Paikalle on ostettu joku tunnettu rocktähti viihdyttämään, kun sadantonnin maasturin lahjaksi saanut päivänsankari saapuu paikalle muiden kantamana. Jos olisin samassa tilanteessa, olisin kamalan vaivautunut. Häpeäisin.”

Lataa Lovexin Divine Insanity osoitteesta pop.city.fi

File

 • SYNTYNYT 26.7.1982
 • PITUUS 180 cm
 • PAINO 65–75 kg
 • JUOMA Fisu
 • KELLO Nixon
 • SIVIILISÄÄTY Avoliitossa

JAA/EI/POISSA

 • Ravintoloiden ovet auki aamukuuteen JAA
 • Isyysloma pakolliseksi JAA
 • Äänestysikä 16 ikävuoteen EI
 • Kannabis laillistettava EI
 • Lapsen tukistus sallittava JAA
 • Suomalaismisseille sallittava silikonit EI
 • Valtio ja kirkko erotettava JAA
 • Kuolemantuomio palautettava EI
 • Yleinen asevelvollisuus poistettava EI
 • Turkistarhaus kiellettävä JAA
 • Ravintolatupakointi vapaaksi EI
 • Kuukautissuojat verovähennyskelpoisiksi POISSA

25 kommenttia

Heluna:

29.3.2007 19:31

En voisi tähän hätään parempaa idolia 10-vuotiaalle tytölleni keksiä. Kertakaikkiaan loistavaa juttua Torstilta. Katsoin ennen vuodenvaihdetta yhden Buusterin, missä Theon puhui nuorten mielenterveysongelmista ja jo silloin vakuutuin tyttäreni ihkutuskohteesta. Ihanan ajatteleva idoli!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Antero Ahtaaja

30.3.2007 00:09

Olipa hammastyttavan asiallinen juttu. Lisaa tallaisia poppareita, joilla on jarkea paassa ja kaytostavat hallussa. On nimittain sen verran harvassa oleva luonnonvara tana paivana.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Skold

4.4.2007 16:40

Asenne kunossa vaikken noitten musasta tykkääkään ja taitaa olla ensimmäinen joka vastaa kaikkiin JAA/EI/POISSA kysymyksiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4.4.2007 19:22

Terkkui sinne Tampereelle päin..!!
:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

manaaja-

4.4.2007 20:33

Mahtavaa ja asiallista kommenttia taas vaihteeksi Theonilta.
Hänellä on ainakin pallo hallussa,
eikä hukassa, se on hyvä juttu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tapsa Setä.

6.4.2007 11:27

Täytyy kyllä sanoa,että olis Suomi saanut mahtavan euroviisuedustajan Lovexista,mieletön biisi.Ainakin Mun mielestä ylivoimaisesti paras ja sitten takana heput joilla on vielä tukan lisäksi säilynyt järkikin päässä.Voisko sitä enempää toivoa..Mielestäni tuo Hannan julkinen tilitys tuosta Leave Me Alone biisin taustalla olevista Rakkaussotkuistakin on vähän tuota Susan Kuros osastoa,eikä se biisi ollut lähellekään Anyone Anymore tasoa,sorry Suomen Kansa.Pidän toki Hannan RokkiTyttö imagosta jolla Hän tuli parrasvaloihin ja oli tuolloin tosi Aito,en olis enään ihan niin varma,varsinkin kun saman levy yhtiön bändi voittaa Suomen karsinnat toistamiseen peräkkäin...Mahtoi olla paineita Lordin jälkeen?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lovexin ikuinen fani

7.4.2007 14:58

terkkuja sinne tampereelle!toivottavasti teillä on ilosta.täällä on ihan sika tylsää kun ei saada valvojaa vuokatin keikalle!nähään siilinjärvellä 1.6
terkkuja.ps.olen kuopiosta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pallokala

9.4.2007 21:51

saa taas olla ylpeä miehen puolesta. järki pysynyt kovassa kiireessä ja työnteon lomassa. hienoa. turvallinen esikuva kaikille. voij vitsit että on mainio mies... sisältä ja ulkoa. waude.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

J.V.

11.4.2007 15:06

"Theon"; Sekä kristinuskon että islamin nimessä on tehty ja tehdään kyllä kauheuksia, mutta listatessasi maailman suurimpia ("uskonto"-)murhaajia ei mielestäni pidä unohtaa kaikista kuuluisinta: evoluutio-uskontoa. Teoria, että vahvin voittaa ja jalostaa edelleen vahvempaa seuraavaa sukupolvea, antaa helpon syyn lynkata "heikommat" "rodut" pois kehityksen tieltä. Kuuluisin esimerkki evoluutio-uskonnon uskonpuhdistajista lienee Adolf Hitler.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

*kimberly*

18.4.2007 16:47

Onks theon naimisissa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

raksarauno

19.5.2007 23:44

vitun torsti hahahah

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Theon 4-ever

3.9.2007 14:20

Theon on ihana ja maailman paras laulamaan ja vielä hyvän näkönenki!!! En tajua miksi jotkut puhuu siitä p.askaa...! Se on ihana <33 Redi 01.09.2007!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Theon <3

3.9.2007 14:33

On tuo Theon kyllä ihana ja musakkikin on mahtavaa! Jatka samaan malliin!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

"Jukettaja"

11.9.2007 16:04

Kyllä, theon on aivan ihana, ja todella fiksu ikäisekseen. Puhu viisaita, on hiukan ujo ja tietenkin komea!!

ps. Theon on avoliitossa, ei naimisissa ainakaan vielä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

söpöilijä<33

1.11.2007 09:39

sä oot niin söpö ja seksikäs! ootsä varattu??

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nami nami

1.3.2008 02:00

Theon on toooooooooooosi HOTTIS! Ja kaiken lisäks sil on ihana lauluääni!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

miss-sunshine

7.8.2008 22:11

theon on iha törkeen hyvän näköne, ja hyvä laulaa. ei kai se vaa oo naimisis jossai luki nii... toivon et se ei oo totta :D theon on vaa nii...!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_niksu_

30.8.2008 13:43

Lovexin musiikki on kyl yks tärkeimmistä vaikuttajista mun basson soitossa. Todella hienoo, et on saanut katsoa bändin kehittymistä jo kolme vuotta. Eikä loppua näy. Hyvä Lovex.

Ja muille vaan tiedoks, Lovex on muutakin kuin pelkkä nimi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kirk Hammet

19.2.2009 20:11

Haluan tietää millon te tuutte Turkuun päin, kun ette täällä käy niin useesti...>: Johtuuko Tampereen ja Turun välisestä kinasta?? Oonhan kuullu, mutta eikai se siit johdu. Oisin tyhmä kai. Keikkailette niin paljon Tampereella,ja ulkomailla, muttette täällä muualla Suomessa?? Niinkö? Haluun teiät Turkuun!! Äääh niin ja kaikki haukkuu sun rintakarvoi et ne pilaa sut, mutta mun mielestä ne on just söpöt <3 Ooon viivillekkin laittanu kommenttia, etää Turkuun sieltä!!! x3 JA HETI!!!! (eli kun vaan ehtisitte?)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SUURIN

19.2.2009 20:22

Oh, Guys you are so fakin important to me!<3
I love U! <3
So fakin much, and I think I´m going grazy if you don´t come here!!
NOW! I´m just one guy fromTurku city, but I´m so fakin Happy that "Kirk Hammet" wants that you guys come here Turku<3 And you doing so much so fakin GOOD music that I´m gonna scream soon!!! I mean hey guys please I can´t live without you!! I just love you guys!! <3<3 See you! I hope here in Turku cityXD

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jookosta joo

29.7.2009 04:47

Kannattaisi varmaan puhua enemmän vaan niistä tytöistä ja itsekkyydestä kuin uskonnoista ja maailmanhistoriasta... :-)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ansuh

6.8.2010 21:21

Torstin kaltasia pitäisi (ehkä) olla enemmänkin (: Upee jätkä. En keksi mitään moitittavaa. Olipas yllätys kuulla että Toro ois ujo :O koska ite oon ja hän ei vaikuta ujolta. Huumori on kans tärkee osa tota duunia ja tää jätkä osaa senkin puolen hyvin (: Otti silmiin useesti toi "tyttöpoika"-nimitys :D eikai sentään, vaikka söpööhän se oikeestaan vaan oli.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_Nita_

9.1.2012 02:28

Vähän oli hankala löytää mitään minne voisin kirjoittaa. Olisi ollut mukava löytää vaikka torstin sähköpostiosoite jotta olisin voinut laittaa hänelle yksityisiä viestejä. :) joten jos jollain olisi tietoa jostain vastaavasta niin olisin erittäin tyytyväinen jos joku voisi kertoa sen minulle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_nita_

9.1.2012 02:36

Harmi että torsti on avoliitossa, vaikka moni hänet varmasti tahtoisi. ;) hän on kyllä todella komean näköinen uros. ;) ei ole kyllä mitään valittamista hänessä. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nikkigirllll

19.2.2012 16:16

On fiksu jätkä, joo-o. Ite fanitan ihan kympillä Mötley Crüeta ja mun äiti oli ihan kauhuissaa ku vaa ostelin kaikki niitten kirjatkii. Kuvittelee vissii vieläkii et minust tulee joku hurja narkkari ja alkoholisti vaa sen takii et nekii oli sellasii parikyt vuotta sit. :D Ennemminkii niitten jutut saa tajuamaa et missää vaihees ei ees kannata alottaa minkää näkösten kamojen käyttöö. Luen just Heroiinipäiväkirjaa toista kertaa ja se on ihan mieletön kirja! Kannattaa lukee ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi