Tuhansien ravintoloiden maa

Toim.Huom.

Belge on yksi Helsingin 900 ravintolasta.
Belge on yksi Helsingin 900 ravintolasta.
Luet juuri Cityn keskikesän erikoisnumeroa, joka ilmestyy kautta Suomen yhtenä painoksena. Sen kunniaksi risteilemme läpi valtakunnan ravintolatarjonnan.

Suomessa on 5 300 viinioikeuksin varustettua ravintolaa, joista tässä lehdessä esitellään 150. Tuohon kolmen prosentin klubiimme noukimme ravintoloita, joissa on jokin ominaislaatu, jonka vuoksi paikassa kannattaa pistäytyä: herkullinen ruoka, kunnon palvelu, uniikki musiikki, kantajengi, sisustus. Artikkelimme perustuu käsitykseen siitä, että ainakin nämä ravintolat jättävät kokemusjäljen. Epäilemättä olemme unohtaneet joukon mielenkiintoisia paikkoja sekä myös olleet autuaan tietämättömiä monista sellaisista ravintoloista, jotka mukaan olisivat kuuluneet. Kyseessä on siis eräänlainen City-suosittelee-ainakin-näitä-150 ravintolaa-katsaus.

Niin, mitäpä sanotte tamperelaisesta Franklysta, jonka tarjoilijat lisäävät kolikoita asiakkaan parkkimittariin. Tai keskellä korpimetsää sijaitsevasta Keppana Kellarista, joka tarjoaa yli 1 400 nimikettä alkoholijuomia ja tappajasikaa.

Ja arvatkaapa mistä löytyy naistenhuone, joka on varustettu sohvalla ja kokovartalopeilillä? Ravintolaevankeliumistamme se selviää.

Kuumaa kesää & kuutamoöitä, elokuussa me tulemme taas!

1 kommentti

MrT_kirjain

17.7.2005 02:43

Keppana Kellari on Tammelassa!

Kannattaa poiketa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi