Tunneälyn missikisat

Vuosi sitten City-lehti lanseerasi häkellyttävän suosion osakseen saaneen Valopää-turnauksen.Kilpailussa etsittiin maan korkeimman älykkyysosamäärän omaavaa henkilöä yhteistyössä Mensan kanssa. Silloin lupasimme, että henkisiä ominaisuuksia mittaavat missikisat eivät lopu tähän. Nyt meillä on kunnia kutsua kaupunkilaiset ympäri valtakunnan mittaamaan tunneälyään.Vaikka kyseessä on ennenkaikkea itsetuntemukseen tähtäävä leikki, kolmivaiheisen kisan voittaja lunastaa Tunneälyn Suomenmestarin käädyt ja kaupunkiauton puoleksi vuodeksi käyttöönsä.

Alkukarsinta otellaan City.fi-verkkopalvelussa. Tehtävänä on tunnistaa ihmiskasvoilla vilahtavia tunteita. Ei niin helppoa kuin luulisi. Ei varsinkaan, kun vaihtoehtoisia tunteita on seitsemän. Omaa sijoitusta alkukarsinnassa voi seurata reaaliaikaisesti matkapuhelimella. 20 parasta jatkaa välierään, finaalissa kohtaa välierän kolmen kärki.

On väitetty, että naiset pärjäisivät tunneälytehtävissä miehiä paremmin. Hmmm. Pian tiedämme. Tunneälyn SM:n täydellinen tulospalvelu tarjoillaan maaliskuun lehdessä. Mutta mitä se tunneäly olikaan? Sivulta 18 se selviää.

2 kommenttia

Vesireitti

8.1.2005 14:23

37/40 Tunneälystestistä! Ei huonosti. Hähä. Poikaystäväni on aina pitänyt minua puusilmänä, joka ei tunnista, miltä toisesta tuntuu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pertsakilu

13.1.2005 19:15

naurettavan helppoa. täydet pisteet 40/40.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi