Tuontipromoottori Jasper Van Hyfte, millaiset ovat unelmiesi bileet?

Belgiasta Suomeen opiskelemaan tullut Jasper Van Hyfte on työskennellyt porilaisten yökerhojen promoottorina.

Jasper Van Hyfte ei pidä yökerhojen lyhyistä aukioloajoista.
Jasper Van Hyfte ei pidä yökerhojen lyhyistä aukioloajoista.

Belgiasta Suomeen opiskelemaan tullut Jasper Van Hyfte on työskennellyt jo muutaman vuoden porilaisten yökerhojen promoottorina ja klubien järjestäjänä. Viime aikoina Van Hyften on pitänyt kiireisenä sekä Porissa Cabaretissa että Tampereella järjestettävä F*ck Me It’s Friday -klubi.

Mikä on suosikkipäiväsi muhinoida?

"Joka päivä!"

Miten päädyit tekemään promoottorin töitä Porissa?

"Promotoin klubeja jonkin verran jo Belgiassa. Saavuttuani Suomeen opiskelin vain noin vuoden, mutta sitten päätin katsoa, pääsisinkö taas hommiin. Porissa ei silloin ollut ketään, joka tekisi klubipromootioita. Laitoin paikallisille yökerhoille sähköpostia, ja Bar Kinon Harri Vilkuna antoi minulle töitä, olen siitä kiitollinen. Keväällä 2010 vaihdoin Kinon Cabaretiin. Tällä hetkellä järjestän tapahtumia Night People Groupin ravintoloissa. Lähiaikoina F*ck Me I’ts Friday -konsepti laajenee muun muassa Jyväskylään ja Lahteen."

Eroavatko tamperelaiset bileet ja bilettäjät porilaisista?

"Kyllä. Porissa on vaikeampaa saada jengi innostumaan dj-vetoisista tapahtumista. Pitäisi olla Skrillex tai David Guetta, että ihmiset saisi paikalle pelkän tiskijukan voimin."

Mitä kaipaat belgialaisilta klubeilta Suomeen?

"Belgiassa on 4000–5000 hengen jättiyökerhoja, joissa voi järjestää oikeita megabileitä vaikka joka viikonloppu. Sellaisia kaipaisin Suomeenkin. Sen lisäksi kaipaan bilettämistä aamuseitsemään saakka. Mielestäni on vähän tyhmää, että yökerhot menevät täällä kiinni jo neljältä. Pystyisin purnaamaan siitä vaikka tunteja, jos haluaisin."

Millaiset ovat unelmiesi bileet?

"Itse asiassa sellaiset ovat jo olemassa. Belgiassa järjestetään Tomorrowland-niminen tanssimusiikin tapahtuma. Kolmen päivän aikana siellä esiintyy yli 100 tiskijukkaa yli 100 000 ihmisen yleisölle. Jos vastaava, edes 15 000 ihmisen tapahtuma onnistuisi joskus Suomessa, kulkisin koko tapahtuman ajan leveä hymy kasvoillani."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi