Uusivuosi Go-go

Iloinen tusina

Kolme, kaksi, yksi... Ei ole yhdentekevää missä vuotensa vaihtaa. Teknobileet Gloriassa, Naamiaiset Rose Gardenissa ja Hunksit Espoossa.

HellDone Tavastialla

Uuden vuoden HIM-perinne laajenee kokonaiseksi festivaaliksi 29.–31.12. HellDonessa esiintyvät mm. The 69 Eyes, Negative ja Deep Insight. Aattona lavalle nousee tietysti HIM.

Tavastialla. Liput 35 e.

Hunksit Espoossa

Jos haluat uuden vuoden kunniaksi heitellä lavalle pikkuhousuja, tee se Tapiolassa. Lavalle nousee nimittäin Hunks, miesten komearaaminen tanssiryhmä. Vaatteilla ja ilman.

Tapiola Gardenissa. Liput 12 e.

Teknobileet

Rush-klubin perinteisissä uuden vuoden bileissä tampataan teknon, housen ja drum´n´bassin tahtiin. Esiintymässä Casper (UK), Alek Száhala, Pain On Creation, Sebastian starring Kris Kylven, RX ja Octan.

Gloriassa. Liput 10–15 e.

Häröjumppaa

Pilluminati Cunt Roll ei ole Dan Brownin uusin romaani, vaan mainion Texas Faggott -yhtyeen levy. Texas Faggottia, Salakavalaa, Egosentrifugia ja Squaremeatia voi kuulla Kaivohuoneella. Livahda välillä salaa pulkkamäkeen.

Kaivohuoneella. Liput 15/20 e.

5v-juhlat

Nine2Five Recordings -levy-yhtiö viettää viisivuotisjuhliaan jazzin, hiphopin, breakbeatin ja drum´n´bassin merkeissä. Bileissä esiintyvät livenä Heti Kohta ja Track & Field, dekkien takana ainakin Dizzy, Dice ja Pinball.

UMO Jazz Housessa. Liput 7/10 e.

Reggaeta ja räppiä

Shockin Vibes -klubilla livenä Brandon ja Boy Mike, dj´nä K2, BommiTommi ja Rumpunch. Musatyyleinä hip hop, r´n´b sekä taatusti lantiota vatkaava reggaeton.

Hima&Salia Kaapelitehtaalla. Liput 8/10 e.

Naamiaiset

Rosiksen naamiaisten teemana on glam disco, electro clash, punk ja sexy house. Dj´nä Ender sekä Jayt Lamar ja Mellin. Naamiaiset myös Punavuoren Sohossa, ei erityistä teemaa. Liput sinne kuusi euroa.

Rose Gardenissa. Liput 7 e.

Bassobileet

Mainetta niittänyt Bassoradio pelastaa Kallion uuden vuoden. Boner Breaks -klubilla esiintymässä ainakin dj´t Wiljam ja LBJ. Luvassa nu skool breaks -tykitystä. Käy tsekkaamassa myös upouuden tilan takia.

Kuudes Linja -klubilla. Liput 5/7 e.

Lätsäbileet

Hesarilla fiilistellään Penthouse-bileissä. Balconyssa discoa, funkya ja housea, Main Roomissa mainstreamia ja Vinylissä nu-jazzia ja groovea. Kaikilla vierailla toivotaan olevan hattu päässä ja paras lätsä palkitaan.

Helsinki Clubilla. Liput 8 e.

Heviä Nosturissa

Nosturissa on perinteisesti vietetty hiukan raskaammat vuodenvaihtajaiset. Tällä kertaa hevitarinoita suomalaisista sankareista mättävät Ensiferum ja Kiuas. Ensiferumilla on myös 10-vuotisjuhlat.

Nosturissa. Liput 10 e.

Balettia ja gaalaa

Kansallisoopperan uusi vuosi vaihtuu äveriäämmissä merkeissä. Alkuruokana koko perheen baletti Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas, pääateriana illallisbuffet ja jälkkäriksi tanssiaiset.

Kansallisoopperassa. Liput 135 e.

Teatteriin

Vauhtia uuden vuoden juhlintaan voi ottaa myös teatterista. Ainakin seuraavilla esityksillä on aattona näytäntö: Kansallisteatterin Kuningas Lear ja Paratiisin lapset sekä Kaupunginteatterin Hairspray ja Diivat.

Kansallis- ja Kaupunginteatterissa. Liput 14–38 e.

TOP 3 Uuden vuoden kamat

  1. Wolfgang-takatukka
    ”Hirveän näköinen.”
  2. Mursuviikset
    ”Leveät, Pedro Hietanen -mallia.”
  3. Pierukone kauko-ohjaimella
    ”Laita kaveri edeltä hissiin kone taskussaan ja laukaise.”

Lähde: Pilailupuoti

2 kommenttia

LIKEILOVYOU

11.12.2005 14:02

EHDOTTOMASTI MENTÄVÄ KUUNTELEE RÄPÄNDEROST UUTENVUOTEN OISKOHAN KETÄÄN NEITOKAISTA JOKA OIS MYÖS KIIN. LÄHTEE MUKAAN .. ??

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Höh

13.12.2005 17:06

Mihin unohtui metallikansan Teurastamo Hakaniemessä? Ravintolalaiva Wäiskissä voi uuden vuoden vaihtaa just niin synkästi kuin haluaa, tarjolla 6 bändiä:

Throes Of Dawn
Enochian Crescent
Gloomy Grim
Kill The Romance
Deathlike Silence
Profane Omen

Liput 14€ Tiketistä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi