Vappupeli GO-GO

Vapusta ei pääse läpi kuin pelaamalla. Heitä noppaa ja löydä itsesi kaupungin yöstä.

Lähtö

30.4. klo 18, Havis Amanda

Aloita vappu Havis Amandan lakituksesta. Lakitusvuorossa ovat taideyliopistojen ylioppilaskunnat. Yöllä neito saa perinteisesti päähänsä teekkarilakin. Muista myös Jugendsalin Havis Amanda -näyttely.

30.4. klo 18, Labour Day, DnB Mashup II, mbar. VP.

Drum and bass dj:t, joita illan aikana soittaa kymmeniä, pitävät sinut otteessaan. Jätä seuraava heittovuoro väliin.

30.4. klo 19, Säde Vappu, Gloria. 10 e.

Olet onnistunut hommaamaan kutsun kahdelle vappubileisiin, jossa soittavat mm. Proteus, Neon, Friik, Triton, Leo Laker, Criss, SashaF, Cosmo ja E-524. Päätä kuka heittää kanssasi ylimääräisen heiton.

Clark Kent kaapelilla!

30.4. klo 20, Vappuräyhäbileet, Kaapelitehdas. 10/8 e.

Saavut Kaapelin Hima & Saliin. Soittamassa ovat mm. Brahm, Clark Kent ja Kerma. Nautit vappubileiden merinäköalasta niin, että liikut taaksepäin seuraavalla vuorolla.

30.4. klo 21, Stam1na, Tavastia. 14/12 e.

Stam1nan keikalla sinulla tulee raja vastaan. Lähdet kotiin snägärin kautta, mutta jonossa tulee tappelu. Joudut Töölön säilytyssuojaan ja odotat tässä ruudussa kaksi vuoroa.

Jätä seuraava heittovuoro väliin.

30.4. klo 21, Vappu Vintage, KlausK. 15 ja 5 e.

Vappuaaton buffet samppanjalla ja dj:llä saa jalat pettämään alta. Siirry suoraan Ullanlinnamäelle dj-telttaan. Ja tämän jälkeen voit siirtyä Tavastian kautta maaliin.

30.4. klo 21, Kotiteollisuus, Virgin Oil. 20/17 e.

Kriittisyytesi nousee kattoon Hynysen vaikutuksesta. Hylkäät metallin. Siirry suoraan Seksihullut-ruutuun Kuudennelle linjalle.

30.4., klo 21, Misfits, Nosturi.

Olet menossa kuuntelemaan yhdysvaltalaista punk-yhtyettä, mutta Ben Zyskowicz vie lippusi. Mene kaksi askelta taaksepäin yhtyeen keikalle 28.4., johon saa vielä lippuja 27 euron hintaan.

30.4. klo 21, Seksihullut, Kuudes linja. 8 e.

Tamperelainen Risto ja turkulainen Seksihullut muodostavat kanssasi karvakolmion, johon katoaa muistin kanssa loppuilta. Siirry sänkyyn. Odota unten mailla kaksi heittovuoroa.

30.4. klo 22, Aero 2 year anniversary, Hesari. 12 e.

Thaimaalainen DJ Nakadia tanssittaa sinua. Ja kun meno alkaa hyytyä Pete Gooding (Ibiza), Juju ja LJ Parker Kane saavat sinut uuteen nousuun. Illan kunniaksi olet pukeutunut La Persé -asuun, johon ohjeet löydät Kansalaistaito-palstalta sivulta 10. Saat ylimääräisen heittovuoron.

Ben Zyskowicz vie lippusi!

30.4. klo 22, Pillusions Cloud, walking Mayday, Studio 51. 10 e.

Brittiläinen Dj Pulser ja suomalaiset Syna Live, Coma ja Ollis pitävät huolen siitä, että tämä vappu ei mene harakoille. Siirry suoraan bileiden jatkoilta Privestä Kaivopuistoon.

30.4. klo 22, Cube, Rose Garden. 10 e.

Saksalainen Redshape tyhjentää varastosi ruusutarhassa, joten vietät illan kuunnellen Hannulelauria, Samuli Kemppiä, Arashia, Sam Lainiota, 3RRD:tä, Rich Granberrietä ja Newhousea. Yö menee kuin siivillä, joten siirry suoraan vapun jatkobileisiin Den Kungliga Klubbenille.

1.5. klo 11., Vappumarssi, Rautatientori.

Juhlistat vapun poliittisia juuria Vasemmistoliiton vappumarssilla. Puhumassa Päivi Lipponen ja Paavo Arhinmäki. Pääset Päivin miehen kyydillä suoraan Manalan vappulounaalle.

Pukeudu La Persé -asuun.

1.5. klo 09., Lauluja Kaisalle, Kaisaniemi.

Isoäiti, miksi hatussasi on niin suuri lyyra? Täältä löytyvät niin Julia, David, kuin Marcuskin. Ja laulut lauletaan ruåtsiksi. Klara vappen!

1.5. klo 09., Vappumatinea, Kaivopuisto.

Tippaleipiä ja nakkeja syödessäsi kuuntelet Ylioppilaskunnan laulajia ja ylioppilaskunnan puheenjohtajien puheita. Heitä noppaa. Jos saat parittoman, siirry sänkyyn (peli ohi). Parillisella siirryt vappumarssille.

1.5. klo 05., Delerium Wappu, Afterparty, Den Kungliga Klubben.

Kuninkaallisissa jatkobileissä soittavat mm. Heikki L, Eliot Ness, Casper ja Dj Stefu.

1.5. klo 12 ja 14, Vappumatineat, Finlandia-talo. 5–17,5 e.

Olet kultturellimpi kuin puistojuhlijat ja viihdyt Helsingin kaupunginorkesterin konserteissa ja nautit vappulounasta kello 17 asti. Anna seuraava heittosi Kaivarissa juhlivalle.

Siirry marssille.

1.5. klo 15, Vappulounas, Manala.

Kaivohuoneen vappulounas on loppuunmyyty. Teit pöytävarauksen reilujen annosten pariin. Manalan vappulounas tarjoillaan klo 12, 15 ja 18. Siirry syötyäsi maaliin.

1.5. klo 17, Ari Koivunen, Nosturi. 13 e.

Koska sinulla ei ole huomenna lomaa, menet katsomaan Idolia. Keikan jälkeen voit siirtyä takaisin Kaivopuistoon tarkastamaan, josko pomolta saisi vinguttua ylimääräisen vapaapäivän.

The Ting Tings tavastialla!

1.5. klo 20, The Ting Tings, Tavastia 20/18 e.

Lomapäivän ansiosta pääset Tavastialle katsomaan myöhäisempää keikkaa. Indie-elektropopbändi The Ting Tings saa mielesi niin virkeäksi, että siirryt ruutuun yksi tarkastamaan, miten Havis Amandalla menee.

Maali

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi