Varojemme vartijat

Kolumni

Pankki-sana keksittiin, kun aikanaan huomattiin “kusetuslaitoksen” olevan hiukan vahingollinen liiketoiminnalle. Valitettavasti samalla katosi tärkeä vihje siitä, minkätyyppisellä puuhalla luukut itsensä elättävät.

1. Priimaa palvelua
Kuinka vitusti pitää maksaa palvelumaksuja, jotta suostutte säilyttämään fyrkkamme hukataksenne ne seuraavassa pankkikriisissä? Ja miten onkin niin, että runkkurahastoonne kannattaa sijoittaa juuri nyt? Liittyisikö asiaan mitenkään se, että ilman lisäpääomaa kyseinen viritys HAUKKAISI PASKAA HETI?

2. Asiallista asiointia
Se, etteivät pankit ole auki ihmisille sopivina ajankohtina, on hienosti linjassa palvelun kanssa. Ja jos erehdyt ehtimään paikalle, koko paskalaitos on ammuttu täyteen senioreita, koska on eläkkeiden maksupäivä. Eläkeläiset, ME VIHATAAN TEITÄ!!!

3. Jämäkät järjestelmät
Päin helvettiä on hommat suunniteltu myös tietojärjestelmäpuolella. Vai missä vitussa kaverisi laittamat hillot roikkuu kaksi pankkipäivää?! Mitä jos kysyisitte neuvoa sähköpostin kehittäjältä, kun itseltänne ei onnistu mikään? Funtsikaa ohessa, miten voisitte kokea tuskallisen kuoleman, joka liittyisi kiinteästi keksimäänne viitenumerojärjestelmään.

4. Verrattomat verkkopankit
On täydellisen harmonista, että myös verkossa kaikki on hoidettu päin vittua. Verkkopankeista EI TIETENKÄÄN saa esille paria kuukautta vanhempia tapahtumia, paitsi POSTITSE, luonnollisesti maksusta! Pankkien suurin piirtein ainoa duuni on siirrellä meidän fyffeä tililtä toiselle, joten olisihan liikaa vaadittu, että ne kertoisivat, kuinka ovat sen tehneet!

5. Kultaiset kortit
Ennen oli pankkikortti, jolla pystyi maksamaan missä vaan. Nyt on sirukortit, debetit ja creditit, visaelectronit sun muut paskat, jotka eivät toimi ikinä. Tai jos toimivat, ei niillä voi edes vetää tiliä yli. Onneksi automaateilla homma yleensä toimii, eikä kulutkaan ole kuin alle kolmannes nostetusta summasta!

Kirjoittajia vituttavat myös ylioppilaat, jotka kuvittelevat lakillaan olevan yhtään merkitystä.

2 kommenttia

Althea

21.5.2009 11:45

Ah, kuinka totta tämä onkaan... :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Esssssss

28.5.2009 13:28

On niin has been ilmiö halveksia ylioppilaslakkia. Hittoako jengi menee lukioon, jos sillä ei ole mitään arvoa?

Vauva-lehden asenne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi