Vihaista palautetta

25 vuotta ja sikana. Ainakin joidenkin haastateltavien ja lukijoiden mielestä.

Pihla ei ole enää vihainen.
Pihla ei ole enää vihainen.

Oletko vielä vihainen Pihla Viitala?

Vuosien varrella meille on suuttunut muutama haastateltava. Mitä heille nyt kuuluu? Ovatko he vielä vihaisia?

Pihla Viitala, suutuit vuonna 2009 haastattelussa, kun päätoimittaja kirjoitti juttukuvaukseen sinun olevan bingon sanansaattaja. Sanansaattaja-sanaa ei olisi saanut käyttää. Myöhemmin kerroit olleesi yhä vihainen siitä, että Cityn haastattelussa vuonna 2006 oli kerrottu sinun olevan Kerkko Koskisen kanssa naimisissa. Oletko yhä vihainen?

”En mä nyt mitään suuttunut. Oli vaan jotenkin röyhkeetä, kun toimittaja lupasi lähettää jutun korjattavaksi. Ja lähettikin uusien kysymyksien kera ja jutussa oli paljon asiavirheitä ja lauseita, joita en ollut sanonut. No, korjasin jutun, vastasin uusiin kysymyksiin ja toimittaja kiitti. Kun juttu tuli ulos, oli se prikulleen samanlainen, minkä se oli alun perin lähettänyt mulle korjattavaksi, ilman mun korjauksia tai vastauksia uusiin kysymyksiin. Tietty se ärsytti. Enkä mä siitä ikinä oo ollu suuttunut, jos joku on kirjoittanut, että oon ollu naimisissa Kerkon kanssa. Sehän on fakta ja julkinen tieto, minkä kuka tahansa pystyy tarkistamaan. Toivoin ainoastaan, ettei se olisi päälause jutussa, sillä en ole ikinä halunnut julkisuutta olemalla jonkun vaimo. Musta se ei ole oleellista. Toi juttujen korjattavaksi saaminen on ihan yleinen käytäntö, haastateltavan oikeus ja kohteliasta.”


Martina ei  muistele vanhoja.
Martina ei muistele vanhoja.

Martina Aitolehti, suutuit City-lehdelle vuonna 2009, kun toimittaja Maria Pettersson kirjoitti maksamattomista puhelinlaskuistasi ja existäsi. Kirjoitit asiasta kommentin blogiisi. Oletko yhä vihainen?

”En mä enää ole vihainen, en ole ollut pitkään aikaan. Myöhemmin on tullut uusia, paljon pahempia juttuja, enkä oikeasti edes muistanut koko asiaa. Ei mua mikään kalva.”


Laulaja Samuli Edelmann, suutuit City-lehdelle vuonna 1997 tehdystä haastattelusta.  Oletko yhä vihainen?

”En kyllä yhtään muista. Onneksi olkoon lehdelle.”


Jääkiekkovalmentaja Alpo Suhonen, suutuit City-lehdelle 1990-luvulla ja lopetit haastattelun kesken. Miksi suutuit? Oletko yhä vihainen?

”Toimittaja Pete Suhonen kutsui mua luuseriksi. Aika hassua, hänellä on sentään sama sukunimi kuin minulla. En mä silloinkaan ollut vihainen. Ei noin vaan voi käyttäytyä, jos haluaa jotakuta haastatella.”


Kulttuurivaikuttaja Raoul Grünstein, suutuit City-lehdelle vuonna 2003, koska toimittaja oli soitellut ystävillesi ja kysellyt taustoja. Oletko yhä vihainen?

”En ole vihainen, mutta tuo juttu ei pidä paikkaansa. Koko silloinen haastattelu oli täynnä kliseitä ja yritin hiukan skarpata sitä. En muista asiaa sen tarkemmin, mutta lehdet tekee aika useinkin noin. Sulla on kuitenkin väärää tietoa.”


City on Hitler

Muun muassa tästä meitä on syytetty. Keräsimme lukijapalautteen risut.

Wed, 20 Nov 1996 15:01:23

Kaikki sukupolvet jenkkituotteita

Tajutkaa jo tekin, että sukupolvet ovat amerikkalainen tuote. Jos te haluatte tuhlata rahanne lukijoiden aivopesuun niin siitä vaan, mutta rahat menevät Amerikkaan.
Tommi Karhu


Sat, 1 Mar 1997 09:10:48

Toimittajanainen valehteli

Artikkeli ”Kuinka nainen valehtelee – täydellinen opas miehille” oli täyttä soopaa. Me naiset arvostamme anaaliyhdyntää ja spermakin maistuu hyvältä. Täytyy lehdellä olla joku vastuu siitä, mitä julkaisette.
Marjut Jyväskylästä


Thu 7 Jan 1999 14:45:55

Kenkää kansikuvista vastaavalle

Voisitteko antaa kenkää niille henkilöille, jotka vastaavat lehden kansikuvista tai vakavasti harkita heitä muihin tehtäviin. Vittu, miten mauton oli 1/99-kansi.
Sue Ellen


Wed, 2 Dec 1998 16:35:58

Ääliökö arvostelee levyt?

On se niin kurjaa, että se asenneongelmainen pikkuääliö saa vuodesta toiseen arvostella levyjä lehdessänne.
Samppa


Mon, 17 Apr 2000 11:09:30

Miksi paljastitte Ville Valon tyttöystävän?

Tervehdys! Pakko kysyä oliko Walter de Campin pakko paljastaa, että Ville Valolla on tyttöystävä ja vielä kuvakin piti painaa?
Nyt tasan tarkkaan kaikki fanit ovat selvillä Villen salaisuudesta! Ettekö voineet kunnioittaa sitä, että Ville ja Susanna ovat halunneet pitää asian salassa? Hävetkää.
Tintin


Mon, 9 Jan 2006 16:07:12

Perho on pintaliitäjä

Sori Anna Perho, mutta sinä et ole Aki Kaurismäki. Sinä olet pintaliitäjälehden pintaliitäjäarvoja korostava pintaliitäjätoimittaja, ja kolumnissasi et tarjoa ajattelemisen aihetta, saati sitten edes hetken hupia. Toisin kuin Kaurismäki, jonka kommentteja on riemastuttava lukea.
Elsewhere


Thu, 1 Mar 2001 14:33:45

Miten kehtaatte kirjoittaa teurastuksesta?

Hyi! Miten kehtaatte ja voitte kirjoittaa lehteenne lihasta ja teurastuksesta? Ihmiskunta pärjäisi mainiosti ilman lihaa. Sydämettömät ihmiset eivät sitä tajua.
Miu


Sun, 28 Nov 2004 03:38:26

Kirjoittajat luulevat liikoja!

Miten voitte kirjoittaa noin typerää pa...aa ja ”myydä” sitä lehtenä? Suurin osa kirjoittajistanne luulee olevansa jotain itseään suurempaa. Luulevat, että VIP johonkin baariin on parempaa kuin mikään ja että biseksuaalisuus on trendikästä. Toivottavasti joskus tajuatte, mikä oikeasti on elämässä tärkeää ja se ei ei tosiaankaan ole se, onko nimesi tunnettu. Tuubaa tuutista, jota silti joutuu katselemaan, koska lehtenne on onnistunut leviämään joka ikiseen turhaan putiikkiin.
Sakari


Fri, 22 Jul 2005 16:53:47

Huono juttu Tanjasta

Juttu Tanja Karpelasta oli todella huono. Tanjan miesjutut kaluttiin iltapäivälehdissä loppuun aikaa sitten, jos ette huomanneet. City lienee viimeinen linnake, jossa naisministerin sovinistinen mollaaminen on vielä jännää. Syvälliseen poliittisen journalismin sarjaanne sopisi seuraavaksi juttu Mauri Pekkarisesta. Aihe: Pekkarinen on tyhmän näköinen. Lukijagallup: kuinka tyhmältä Mauri näyttää asteikolla 1–5.
Maria


Anniinaa ei saa kiusata.
Anniinaa ei saa kiusata.

Thu, 18 Dec 2008 21:56

Anniinan kiusaus

BB-Anniinan haastattelija oli ihan perseestä. Ei tartte kiusaa toista! Laski teidän pisteet aika reilusti! Hyvää joulun odotusta Cityn porukalle! Paitsi Anniinan haastattelijalle!
Jani


Wed, 5 Aug 2009 11:20

Loppu!

Te muka-kultturellit rastapäiset humanisti-siat. Eikö teillä parempaa tekemistä ole? Lopetan laaduttoman lehtenne lukemisen tähän paikkaan. Odotan anteeksipyyntöänne aikani tuhlaamisesta.
Minä


Tue, 22 Sep 2009 22:25

City-lehti = Hitler

Nuorilla tytöillä on itsetunto-ongelmia, jotka yleensä johtuvat ulkonäköpaineista. Ne tulevat yhteiskuntamme kauneusihanteista, jota media niin rakastaa ja tunkee joka mainokseen joka kadunkulmaan. City muiden joukossa! Seksi myy ja kannen hyvännäköinen mimmi houkuttaa nappaamaan lehden kainaloon, vaikkei sillä olisi mitään tekemistä sisällön kanssa. Se on seksististä ja pakottaa naiset (ja miehet) samaan muottiin – kuten yksi itävaltalainen kaveri tykkäsi (En puhu Brünosta). City on Hitlerin perinnön jatkaja! Läskit ja vammaiset ja juutalaiset kaasukammioihin, kauniit arjalaiset kansikuviin ja näyteikkunoihin.
Saara

5 kommenttia

Uapo

2.5.2011 15:04

Voiko muka olla ettei kukaan ole antanut vihaista palautetta Jaana Rinteen tavasta haastatella lähinnä itseään haastattelemassa julkkista?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

2.5.2011 17:55

Ei jumalauta. Mä haluan teille töihin palautteen käsittelijäksi. Saisi nauraa elämänsä kyllyydestä ihmisten hölmöilyille. :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

dapppadaa

3.5.2011 12:10

Aika loistavaa palautetta. Heräsin itsekin siihen, kuinka pinnallinen lehti kokonaisuudessaan on. Lehti tekee niiden pintaliitäjä ihmisten elämästä glamouria, haluttavaa. Kuka haluaisi olla ihminen, jonka arvomaailmaa kuvastaa hellokitty, luotolla ostettu D&G.n laukku sekä tekorusketus. Hhhmm...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

rjak6ak6ks6ks6ll7slddldldldldl

3.5.2011 12:38

En osaa pintaliitelystä sanoa, mutta ainakin osaavat yhdyssanat ja oikeinkirjoituksen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tassitisseli

8.5.2011 12:05

Voi Seppo! Oi Seppo! Minä tulen!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi