Viivi Avellán

Puhuva Barbie

Tämän me tiesimme: Viivi Avellán on miesten päiväuni, viihdeuutisten ankkuri, viihdettä itsekin. Mutta tiesikö kukaan, että hän oli koulussa haka matematiikassa?

Tammikuun ensimmäinen pakkaspäivä Helsingissä. Viivi Avellán ryntää Ristorante Gastoneen vaaleanpunaiset pupukorvat kädessä. Farkkuihin ja mustaan pusakkaan pukeutunut Avellan tilaa aamiaiseksi glögiä.

“Hetki, hetki. Mun on tilattava parkkiaikaa.”

Miten temppu tehdään?

“Jutellaan automaattivastaajalle. ‘Olette aloittamassa pysäköintiä alueella tsum tsum tsum, jäljellä oleva maksuaika on tsum tsum,’ vastaaja tilittää. Kun aikaa on jäljellä tunti, ei tarvitse käydä hakemassa uutta lappua, soitto riittää. Mä olen aikaisemmin ollut hirveä parkkisakkosieppo, mutta en enää. En jaksa enää kiukutella sakon kirjoittajan kanssa. Se ei auta mitään, olen kokeillut! Rebel!”

Mulla ei ole edes ajokorttia, mutta saan ensi viikolla uuden kommunikaattorin.

“Mä en jaksaisi millään roudata mukana niin isoa kompleksia. Laptop ja kännykkä riittävät. Tykkään, että kalenterini on oikea ja Hesarin pitää tulla paperiversiona kotiin. Haluan tuntea sen tuoksun avatessani ensimmäisen aukeaman.”

Mitä luet Hesarista?

“Vähintään tiivisteet. Oli aika, jolloin en pystynyt aloittamaan päivää ilman Hesarin pääkirjoituksia. Tapa jäi lukion hikariajoista päähän, mutta nyt hyppään ensimmäiseltä aukeamalta suoraan urheilusivuille. Sieltä lukeminen edistyy nurinpäin, takaa eteen. Miksiköhän tsunami itkettää? BBC, CNN, Sky News ovat kaikki täynnä sitä, enkä mä voi katsoa uutisia purskahtamatta itkuun. Enkä mä itke todellakaan helposti! Miespuoliset ystäväni ihmettelevät, kun mua ei saa millään itkemään. Nyt itken tuntemattomien kohtaloita. Tuntui pahalta, kun olin itse samaan aikaan Pariisissa riekkumassa.”

Mitä tapahtuu kun Viivi riekkuu Pariisissa? Älä naura kysymykselle!

“Hah. Hyvä hyvä, ihanaa glögiä! Olen pettynyt kun Maxillissa ei saanut eilen glögiä. En ole ottanut vieläkään pois joulukoristeita. Jouluna pitää olla muutama tonttu jossain itseni lisäksi, ja miksei joulun jälkeenkin. Hyvänen aika, onko tässä alkomahoolia?”

Gastonen glögissä ei paljon muuta olekaan…

“Sopii! Tämä on mun teekupilliseni. Okei, riekkunut? Olen pienestä pitäen leikkinyt poikien kanssa ja vähän vanhempana miesten kanssa… siksi sanavalintani ovat hieman hassuja, riekkumista ja räkä poskella olemista. Mutta minä osaan olla myös leidi, chic. Välillä haluan taiteilla korkokengillä ja pudottaa servietin niin, että joku äijä älyäisi sen nostaa, mutta yleensä se menee seuraavasti: ‘Vittu mä nostan omat serviettini! Älä koske siihen!’ Oikeasti riekkuminen tarkoittaa aivojen narikkaan panemista, onnea siitä ettei kukaan ei tunne mua täällä.”

Ahaa, Pariisissa. Olit Krissessä. Kumpi teistä on blondimpi?

“Krisse! Mua jaksaa ihmetyttää, että Krisse on aina Krisse, ruudussa tai häissä. Saattaa olla, että mä olen ironisempi. Itseironia on tärkeä juttu. Valokuvaaja toi pupukorvat ja mä panin ne päähäni. Olin hetken väsynyt, riepoteltu, isoon maailmaan eksynyt lapsityttö puputytön roolissa. Hah. Sen verran mä ihan oikeasti rakastan puputyttöjä, että halusin omakseni nämä korvat. Haluan pitää tyttökavereille puputyttöbileet. Pidän paljon teemabileitä. Viimeisimmät olivat gepardikuvioset. Kuteissa piti olla edes jotain eläinkuvioita.”

Tykkään vaatetyylistäsi. Bongasin nettisivuiltasi mustan ja valkoisen housupuvun ja jonkun beigen bilevirityksen. Miltä tuntuu poseerata hanurissa syntyneissä stailauksissa?

“Otan ne rooleina, mutta monesti ne ällöttävät. Vihaan esimerkiksi kukkakuoseja ja helluntaiheilamekkoja, mutta fuck it. Olen yrittäjä, ja jos saan mauttomiin vaatteisiin pukeutumalla myytyä enemmän keikkaa, niin tehdään. Kohta tulee joku uhkeampi mimmi kulman takaa ja mut unohdetaan. So what? Mutta mun oma tyyli. Olen ihan otettu! Ostan kuteeni ulkomailta. En kestä, jos Helsingin kadulla tulee vastaan samanlaiset vaatteet. Lontoo on ihan helmi, mutta Dubaistakin on löytynyt kiitettävästi kaikkea.”

Olet brändi, joka heittää keikkaa urheilutilaisuuksien ja messujen juontajana. Mikä olisi huonoa peeärrää Viiville?

“Olen kieltäytynyt erotiikkamessuilla juontamisesta.”

Etkä lähtenyt Playboyhin. Hyvä. Viivi on viihdettä, ja viihde on monille kirosana. Miksi viihdyttämistä pitäisi pyytää anteeksi?

“Hyvä kysymys. Ei minkään takia. En mä ole edes pahinta urpoviihdettä! Rakastan uutisia ja dokumentteja, mutta en dissaa mitään. Sitä vähäarvoista viihdettä pitää olla siinä sivussa. Ja kuinka paljon vähemmän meillä Suomessa on urpoviihdettä Britteihin tai Jenkkeihin verrattuna? Meidän televisio on hitusen verran menossa paskasuuntaan, mutta meillä esitetään paljon ajankohtaisohjelmia ja dokumentteja, ja suolletaan uutisia. Subtv taitaa olla ainoa puhdas viihdekanava. Katsoin Jenkeissä suu auki niiden teeveemeininkiä. Ihmiset menivät puhumaan yksityisasioistaan Jerry Springerin miljoonayleisön eteen. Koska meillä lähdetään häpäisemään itseä Springerin sessioihin? Ei koskaan.”

Viihdeuutiset alkavat tuota pikaa. Vaihdat SM-liigan sarjataulukon singlelistaan?

“Joo, Viihdeuutisten anti löytyy musiikista, elokuvista, Maikkarin ja Nelosen uutuusohjelmista, ja vaikka mielettömistä uusista sarjoista tyyliin Sinkkuelämää 2.”

Ei sellaista tule! Kuka nelikosta oli suosikkisi?

”Carrie. En etsi Mr. Bigia, mutta… Carrie oli toimittaja, ja sen lapsenomainen herkkyys ja naiivi romanttisuus vetosivat muhun. Ja se raivokohtaus pariisilaisessa hotellissa, se oli jotenkin niin tutun tuntuinen. Tajuta, ettei elämä tunnu hyvältä hienossa paikassa, ellei tunne sellaista rakkautta, jossa tunnin ero rakastetusta riittää tekemään hulluksi!”

Jaaha, tuota se riekkuminen siellä Pariisissa merkitsi. Isokenkäisen pariisilaisen luona tuli Viiville kova koti-ikävä?

“Hah hah! En ole harrastanut ulkomaalaisia miehiä, enkä tule varmaankaan harrastamaan.”

Sinkkuelämässä minua häiritsi se, etteivät ne mimmit ajatelleet mitään muuta kuin miehiä.

“Joo, se, että ne tunsivat itsensä kokonaisiksi vasta, kun heillä oli se toinen puolikas, ärsytti muakin. Loppulause oli aika järkyttävän 50-lukulainen: ‘En minä ole loppujen lopuksi kamalan säälittävä vaikka minulla ei ole lasta hoidettavana ja sylissä kannettavana eikä miestä jolle pestä pyykkiä. Olen ihan onnellinen näin.’ Ajattelin että: ‘Ai jaa, ahaa.’ Asenne oli selvä: Miehen kautta onnellisuuteen. Joo joo, hah. Ja elättikö yksikään niistä miestä? Ei, Jenkeissä miehen pitää olla se, jonka rahoilla mällätään.”

Sinkkuelämää oli siis Viihdettä isolla Veellä. Jos Viivi on Viihdettä, kuka on Asiaa?

”A-Talkin Riikka Uosukainen. Hän ei pällistele lehdissä, eikä hymyile ylimääräisiä.”

Auts. Olet miesten päiväuni. Joku tietokonepelifriikki kuvaili netissä peliä sanomalla että se on ‘grafiikoiltaan kaunis kuin Viivi Avellán’. Runollista n’est pas?

“Voi, voi, säästä mua. Apua!”

Mutta mitä pahaa hyvännäköisyydessä on?

“Ei mitään. Portit Neloselle aukesivat varmaankin osittain pärstäkertoimen perusteella, mutta ei siellä riittänyt, että sai ovet auki. Oli tehtävä töitä perse ruvella. Monta harjoittelijaa on pantu pihalle, kun ne eivät ole osanneet muuta kuin istua ja hymyillä. Ei Suomessa ole montaa kaksikymppistä blondia, joka tulisi tilittämään hooceetä golfista ja tietäisi futiksesta KAIKEN. Jotkut luulevat, että urheiluankkuri kävelee valmiiseen studioon lukemaan toisten kirjoittamia tekstejä. Haloo! Nelosen urheilussa tehtiin grafiikatkin yhdessä.”

Miksi hyvännäköisyyttä pitää selittää? Siitä on de facto yhtä paljon hyötyä kuin rumuudesta haittaa?

“Urheilumaailmassa oli eniten hyötyä sukupuolesta. Mutta vain vähän aikaa, nykyään nainen ei ole urheilutoimittajana enää mikään erikoisuus. Hyvännäköisyys? Mä en pidä itseäni hyvännäköisenä, olen neliskulmapäinen otus! Olen tavannut ison läjän kauniita miehiä ja naisia, mutta auta armias, jos heillä ei ole ollut muuta substanssia…”

Vaaniiko kusipään maine, jos myönnät olevasi hyvännäköinen?

“On paljon, mitä en ymmärrä. Jos jollain on paljon rahaa, se ei saisi ajella komealla autolla. Jos mulla olisi paljon rahaa ostaisin kaiken maailman pelit ja vehkeet ja ajelisin katto alhaalla avoautolla, ja hankkisin Louis Vuittonin laukkuja ja vaikka mitä. Suomalaiset ovat kyräilijöitä, pylvään takana seisoskelijoita, kovia arvostelemaan toisia nimettöminä! Jenkeissä on toisin. Siellä naapuri innostuu toisen menestyksestä. Olen vieläkin katkera, ettei isä päästänyt mua vaihto-oppilaaksi. Isä on aina katsonut liiankin tarkkaan perääni, tyyliin: ‘Et mene sinne yöksi’ ja halunnut hallita elämääni.”

Olet isän prinsessa. Onneksi pääsit edes Barcelonaan opiskelemaan neljäksi kuukaudeksi?

“Mutta en Jenkkeihin, perkele. Olisin halunnut oppia täydellisesti kielen ja tutustua kulttuuriin, silläkin uhalla, että olisin inhonnut sitä jälkeenpäin.”

Länsi- vai itärannikko?

“Itä, itä. Länsi tuntuu silikonitäytteiseltä botox-meiningiltä. Ei sinne, ei ainakaan heti tsunamin jälkeen. Kuulin kaveripiiriltä, että mullekin oli varattu liput Phuketiin…”

Onko kaveripiirisi niin tiivis, että he voivat varata lentolipun ja luottaa siihen, että lähdet mukaan?

“Joo joo, kyllä. Tykkään tuollaisista yllätyksistä. Rahapuoli on sitten eri asia…”

Liittyykö Salonojan Jussi tuohon paikasta toiseen lentelemiseen?

“Hah hah, joskus! ”

Olette kavereita Kauniaisten lukiosta. Olit hyvä matematiikassa?

“Joo, olen täysin numeroihminen. Pimputin pianoa, mutten koskaan päässyt siihen sisään. En ollut pätkääkään musikaalinen.”

Usko minua, vanhempaa ihmistä, et ole myöskään poliitikko! Miksi menit EU-vaaleihin räpistelemään?

“Haluan vaikuttaa yksityisyrittäjien asioihin!”

Tulen omalla ruumiillani estämään menosi eduskuntaan, tulen makaamaan oven eteen! Pysythän viihteenä, Viivi? Toimittajan ammatti on maailman paras. Tässä pääsee aina itseään fiksumpaan ja paremmin menestyvään seuraan. Onko Viihdemaailman toimittamisessa jotain skitsoiltavaa?

“Tiedotustilaisuuksien peruuntumiset. Sporttistara voi olla täydessä dopingissa, mutta sitä ei näe, viihdetähden douppaaminen on eri juttu!”

Mitä ajattelit kun Ville Valo valitteli julkisesti New Yorkin keikalla dokaamistaan? Mun mielestä lavalle sammuminen kuuluu rock’n’roll elämään.

“Tietysti! Dokaaminen joo joo. Britney Spearskin on ihan hauska tyttö. Kun se ei jaksa olla tip top, se vetää rekkakuskilippiksen päähän ja tempaisee miniviskipullon käteen. Go for it girl!”

Viivi, olet tunnettu pöydillätanssija ja bilettejä?

“Tuo on väärä käsitys! Oikeasti istun kotona muovisäkki päälläni kutomassa pitsiä ja arvostelen julkkiksia netissä, nimimerkin suojissa, tietysti!”

FILE: Viivi Avellán

  • Syntynyt: Kauniaisissa 1977
  • Pituus: 168 cm
  • Paino: 58 kg
  • Kello: Cartier Tank Francaise
  • Siviilisääty: Naimaton

40 kommenttia

Barbiedoll

20.1.2005 20:24

Viivi: "Hyvännäköisyys? Mä en pidä itseäni hyvännäköisenä"

Jumalauta. Jos toi ei pidä itseään hyvännäköisenä, onko tässä muilla enää toivoakaan?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nahkis

20.1.2005 21:35

Koska muut pitävät ihmistä hyvännäköisenä, ihminen ei voi missään nimessä pitää itseään ei-niin-hyvännäköisenä?

Ehkä kaikkea ei kannata ottaa K.I.R.J.A.I.M.E.L.L.I.S.E.S.T.I.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

dfghjk

20.1.2005 21:44

Viivi todellakin TIETÄÄ olevansa hyvän näköinen. Tämän teitää jokainen joka tyttöön on Helsingin yöelämässä törmännyt.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

So_Short

20.1.2005 23:28

"Viivin mitat: Pituus 168..." Ja ei todellakaan ole. Neiti on hyvin, hyvin lyhyt. Ilman korkeita korkkareita ei 165 rikkoudu ikinä! City taas nielee, mitä sille syötetään. Ei sinänsä, mitä merkitystä koko asialla oikeastaan on?!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ihailijako

21.1.2005 01:30

Onkohan Merkonomi Viivi Avellan Helsingin merkonomien jäsen?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kiitollinen

21.1.2005 10:51

Mukavan leppoisa artikkeli. Hauska huomata, että Viiviltä onnistuu ironia ja sarkasmikin - niitä tärkeitä taitoja hän ei oikein Nelosen urheilupläjäyksessä päässyt väläyttelemään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Demos_69

21.1.2005 12:26

Minka ihmeen vuoksi naissa haastatteluissa on puhuttava taydellisen surkeaa ja rumaa suomea? Eiko sanottavaansa saa lapi kiroilematta? Ikava kylla, Viivin pisteet laskivat roppakaupalla. Mutta minahan olenkin taydellinen vanhus...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

aleksisuuri

21.1.2005 12:28

On hienoa, että Suomessa on sellaisia
sangen kauniita ja fiksuja naisia
kuin esimerkiksi Mette Mannonen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hahhah

21.1.2005 12:35

[LAINAUS]So_Short kirjoitti 20.01.2005 klo 23:28:

"Viivin mitat: Pituus 168..." Ja ei todellakaan ole. Neiti on hyvin, hyvin lyhyt. Ilman korkeita korkkareita ei 165 rikkoudu ikinä! City taas nielee, mitä sille syötetään. Ei sinänsä, mitä merkitystä koko asialla oikeastaan on?![/LAINAUS]

Tossa on menny numerot sekaisin. Pituus 158cm ja paino 68kg :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ChiefLobo

21.1.2005 12:56

Joo, toi pituus oli hyvä vitsi. Siis toimittaja joka on nähnyt neidin livenä ja seisomassa, niin ostaa tuon pituuden, jossa on minimissään 5 senttiä ilmaa, todennäköisesti 10. Kuten joku tuossa jo sanoikin, ettei asialla itse asiassa yhtään mitään väliä muuten, mutta Cityn uskottavuutta se laskee noin prosentin. Viivihän on timmin näköinen mimmi sekä ylpeä omasta tyylistään, vaikkei fiksu olekaan. Ja se on aina hyvä merkki, että joku uskaltaa kritisoida tätä suomalaista "pylvään takana" kyräilymeininkiä ja kateutta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Viuvi

21.1.2005 14:41

Viivi nyt taktisesti unohti, että esim. Mattiesko Hytönen tai Jyrki Lehtola eivät ole nimimerkkejä. En tosin menisi takuuseen, vaikka hän luulisikin niin.

Huomionkipeä ikipissis, jonka suusta ei ole tullut yhtään järkevää lausetta ilman teleprompteria.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

itarannikolla

22.1.2005 00:16

hei viivi,
iska paasti mut lentamaan haaveilemallesi itarannikolle ja taytyy myontaa etta ero kotisuomeen oli hurja alussa mutta nyt olen tosi tyytyvainen siihen etta uskalsin lahtea yksin ja isalle kiitollinen etta uskalsi paastaa

tsemppia vain ja kaikkea hyvaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Waaagneri

22.1.2005 02:37

Viivi se on kova jätkä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mikaeli22

22.1.2005 04:11

Kyllä Viivi hyvännäköinen on, mutta ei se kyllä liialla järjellä ole pilattu....Siis aika tyypillinen blondi?!?!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mikaeli2

22.1.2005 08:33

[LAINAUS]mikaeli22 kirjoitti 22.01.2005 klo 04:11:

Kyllä Viivi hyvännäköinen on, mutta ei se kyllä liialla järjellä ole pilattu....Siis aika tyypillinen blondi?!?![/LAINAUS]

Joo ja suora lainaus "On paljon, mitä en ymmärrä"..SIIS BLONDI[SIGNATURE]

_______________________
On hienoa olla näin hyvä ja haluttu!![/SIGNATURE]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

asdfasdf

22.1.2005 16:06

Viivi "yo-merkonomi" Avellan: Tapa jäi lukion hikariajoista päähän.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ETR

22.1.2005 19:25

"uskaltaa kritisoida tätä suomalaista "pylvään takana" kyräilymeininkiä ja kateutta."

Kusipäiden lässytystä. Rikkat hävetköön rahojaan. Mässäily hukuttaa maailman paskaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Primadonnababe

23.1.2005 21:50

Kylläpä te ihmiset olette kateellisia, eiköhän jokainen saa olla sellainen kuin on. Kateellisuus on p.....ä !!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Blondit

24.1.2005 03:25

No hoh-hoijaa, tämä on jo vanha vitsi, että "en mä ole yhtään minkäänäköinen.." Sama vastaus tulee jokaiselta julkisuuden henkilöltä, jos heiltä kysyy pidätkö itseäsi kauniina. Se on vaan sitä julkisuuspeliä, kun ei saa ärsyttää ihmisiä, vaikka tosiasiassa monet noista tyypeistä (varsinkin Avellan!) ovat luonnossa niin narsistisia, että naurattaa.

Mikä ihme siinä on, kun asutaan vaan niin pienessä maassa ja täällä on vähän ihmisiä, joista kirjoittaa, niin sitten jostain tavallisen näköisestä merkonomi-urheilutoimittajasta tekemällä tehdään jotain "julkkista."

Viivi on tusinablondi, pienet tihrusilmät, ja tylsä kauluspaita tyyli. Miksi ihmeessä oikeasti kauniit ja näyttävät naiset ärsyttävät meitä niin paljon..???
En yhtään ihmettele, miksi Linda Lampenius muutti Ruotsiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

chenkku

24.1.2005 15:52

kommenttina vaan tohon sinkkuelämää -kritiikkiin: samantha ymmärtääkseni elätti sitä näyttelijänretaletta, miranda sitä lapsensa isää jossain vaiheessa (sori on niiden kundien nimet unohtuneet..) jne. joten kyllä ne mimmit siinä tv-sarjassa kohtalaisen omavaraisia ovat, vaikka on ne miehet niille aikamoinen pakkomielle, se on ihan totta. mutta, mielestäni ko. sarja ei ole tossa Miesten Kautta Onnellisuuteen -tuskassaan läheskään yhtä paha kun esimerkiksi ally mcbeal.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kuona

26.1.2005 19:12

Korjaus: se on kylläkin n'est-ce pas eikä n'est pas.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

voiteita

27.1.2005 20:33

Antaisitte nyt ihmisen olla. Onko väärin jos nauttii saamastaan huomiosta? Onko väärin jos voi tehdä työtä josta pitää ja vielä menestyy siinä? Onko väärin jos käyttää ansaitsemiaan rahoja?
Kateellisten ihmisten paskapuhetta suurinosa näistä kommenteista artikkelia koskien. Siinähän lähdette älykkyyttä mittaamaan kun varmasti henkilön tunnette hyvinkin. Kiroilu oli kylläkin vähän turhaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Slorde

28.1.2005 14:20

Minusta tämä haastattelu osoitti, että Viivi on rohkea nainen. Ja fiksukin vielä. Jos jollakin on jotain rutkutettavaa, niin se on kateutta, sanokaa minun sanoneen. Olipa hän sitten 158 tai 168 senttiä pitkä, ei se hänen kauneuttaan vähennä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tiedotus

28.1.2005 17:36

perse

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ahulabaloo

28.1.2005 17:57

[LAINAUS]Slorde kirjoitti 28.01.2005 klo 14:20:

Minusta tämä haastattelu osoitti, että Viivi on rohkea nainen. Ja fiksukin vielä. Jos jollakin on jotain rutkutettavaa, niin se on kateutta, sanokaa minun sanoneen. Olipa hän sitten 158 tai 168 senttiä pitkä, ei se hänen kauneuttaan vähennä.[/LAINAUS]

No kerroppa meikäläiselle missä kohtaa se Viivin fiksuus näkyi?!

Kaunis on,sen myönnän.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pazzz

29.1.2005 20:02

Mikähän tuon meidän barbin jenkki-fiksaatio mahtaa olla? Kyseinen suurvalta tuli nimittäin mainittua lyhyehkön haastattelun aikana viisi(?) kertaa. Ois kyllä voinu isukki päästä silmäteränsä Espanjaa kauemmas.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kauhistus

31.1.2005 02:35

Apua!!!

Kyllapa on suomalaisella naisella kamala kielenkaytto. Kerta ulkomaista paljon puhuu, eipa taida kuitenkaan 'lady'ksi kelvata, kuka lienee tama nainen sitten onkaan.

No kukin tyylillaan. Mietin vain minkalaista seuraa han vetaa puoleensa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mikko

31.1.2005 12:28

[LAINAUS]Kauhistus kirjoitti 31.01.2005 klo 02:35:

Apua!!!

Kyllapa on suomalaisella naisella kamala kielenkaytto. Kerta ulkomaista paljon puhuu, eipa taida kuitenkaan 'lady'ksi kelvata, kuka lienee tama nainen sitten onkaan.

No kukin tyylillaan. Mietin vain minkalaista seuraa han vetaa puoleensa?[/LAINAUS]

Viivi on toimittaja ja osaa valita tyylinsä median mukaan. Jonkin muun lehden haastattelussa hän olisi käyttänyt toista tyyliä.
Odotan uteliaisuudella viihdeuutisia. Nythän Viivillä on hyvä mahdollisuus tuoda esille uuden mantereen positiivisia puolia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

okoa

31.1.2005 18:54

siis tuliko viivi autolla ja sitten se ryyppää terästettyä glögiä? Ajaako viivi autolla alkoholin vaikutuksen alaisena?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ranskalainen

31.1.2005 19:11

Se sanotaan kylla n'est-ce pas eika n'est pas, eli kannattais tarkistaa toimittajan ennen kuin alkaa elvistella olemattomalla kielitaidolla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MrMister27

2.2.2005 10:33

Koska Viivi tulee ulos kaapista?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jakob12

2.2.2005 11:15

Viivillä on hyvä meininki,keep up the good work!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

--Superior--

4.2.2005 18:37

[LAINAUS]Barbiedoll kirjoitti 20.01.2005 klo 20:24:

Viivi: "Hyvännäköisyys? Mä en pidä itseäni hyvännäköisenä"

Jumalauta. Jos toi ei pidä itseään hyvännäköisenä, onko tässä muilla enää toivoakaan?[/LAINAUS]

Avellán ei ole poikkeuksellisen hyvännäköinen. Hänen ulkonäköään voisi ennemminkin luonnehtia samalla tavalla kuin 5-vuotiaan tytön: Ei parhaimmalla hyväntahtoisuudellakaan sanottuna kaunis, mutta jumalattoman suloinen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pete22v

24.2.2005 16:14

Gastone on kyllä hyvä mesta ,ootte usein siellä näitä jutteja tehneet.Mutta missäköhän koulussa Kauniaisissa Viivi oli?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Claire30

24.2.2005 16:17

Näin Viivin kampaajalla kaksi viikkoa sitten ja oli luonnossakin nätin näköinen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

muotoilija

25.9.2006 22:26

Viivi on avoin, rohkea ja reipas ja samalainen se on ollut pikkulikasta asti ;)

Go girl!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

porist

13.1.2007 12:25

kunnei vaan sekois omaan näppäryyteensä koko ämmä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ndee

19.7.2007 18:24

City-lehden näppärät toimittajat osaavat tehdä jopa tyhjäpäisestä blondista, kuten Viivistä, fiksun artikkelin. Ensinnäkin vuonna 2007 Viivi todellakin heiluu Vuittonin laukka olalla ja ajelee upouutta Audia. Ei kelvannut tavallinen työssäkäyvä mies kuitenkaan. Olen harmikseni joutunut työni puolesta sanotaan vaikka että "viettämään suljetussa" tilassa 30min Viivin kanssa, hänen juodessa taskulämmintä lonkeroa. Tämän 30min aikana kuulin Viivin sanovan mm. seuraavaa: "Ei pillunreikä" "Voi pilluperse" ja "Persevittu", muitakin oli mutta kaikkea ei voi muistaa. Viivi olisi hyvin sopinut vaihtoon jenkkeihin, ja nimenomaan länsirannikolla leikkimään Paris Hilton wannabeden ja muiden tyhjäpäiden kanssa jotka eivät oikeasti saa elämässään mitään muuta aikaiseksi kun löytävät rikkaan miehen.
Oli shokki nähdä kuinka urheilu-uutisten suhtfiksu Viivi, onkin tosielämässä melkein yhtä fiksu kuin Britney. Mutta ei ihan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Goljat40

25.7.2007 12:05

Viivi: uskomattoman kaunis, uskaltava, osaa elää ja nauttia. Tykkää upeista nopeista autoista eikä ole mikään kateellinen viherpiipertäjä-kadunvaltaaja. Nainen isolla N:llä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rotuvalio

12.7.2008 15:39

Upea, mukava ja fiksu nainen niin fyysisesti kuin henkisesti.

Ja esim tämä hyvä matematiikan numero koulussa ynm ei ole mikään yllätys tälle aatelissuvun neidolle jonka ÄO on paljon keskiverto suomen femakon yläpuolella.

Naisten aatelia kaikin puolin!

T:terveet suomalaiset heteromiehet

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi