Ville Yli-Knuutila

Ei mistään kotoisin.

Cassie tunnustaa, että eniten musiikillisia juttuja on pöllitty Moving Mountaisilta tai Explosions In The Skylta.
Cassie tunnustaa, että eniten musiikillisia juttuja on pöllitty Moving Mountaisilta tai Explosions In The Skylta.

Turkulais-helsinkiläis-forssalainen Cassie tekee sitä, mistä moni bändi vain haaveilee: niittää suosiota ulkomailla asti. Taiwanilainen koulubändi coveroi yhtyettä pian uuden ep:n julkaisun jälkeen.

Missä näistä kolmesta paikkakunnasta sydämenne suurimmaksi osaksi on?

"Sydän sykkii Turussa ja sielu lepää Forssassa. Kyllä meidät aika pitkälti turkulaiseksi bändiksi lasketaan ja ihan syystäkin: suurin osa bändiaktiviteeteista tapahtuu ja 3/5 bändiläisistä asuu siellä."

Paljonko pikkuhousuja lavalle lentää keikalla?

"Toistaiseksi ei ole lentänyt vielä yksiäkään, mutta edellisellä keikalla oli jo tyttöjä jorailemassa yleisössä, joten eiköhän tämäkin tärkeä etappi lähitulevaisuudessa saavuteta. En ole ikinä ollut keikalla jossa näin olisi tapahtunut. Se lienee harvinaista nykyään, koska kaikki keskittyvät vain pitelemään kameraansa ja pikkuhousuja lienee vaikeaa hivuttaa jalastaan ilman käsiä. Toisaalta haluaisin tavata tytön, joka siihen pystyy."

Asteikolla 1-10, kuinka seksikäs paikkakunta Forssa on?

"Numeraalista arvoa en osaa antaa, mutta Forssa on äärimmäisen seksikäs. Tämän voi todeta parhaiten Bar 54:sessa, jonne edellisen Forssan-keikkamme jälkeen päädyimme. Kyseinen anniskeluravintola on täynnä tyttöjä, joista suurin osa on unohtanut housunsa kotiin ja joiden tanssiliikkeet saisivat stripparitkin punastumaan."

Monenko vuoden kuluttua aiotte hajota musiikillisien erimielisyyksien takia?

"On paljon todennäköisempää, että meistä tulee yksi niistä yhtyeistä, jotka eivät tajua millään lopettaa, vaikka ketään ei enää kiinnosta."

Kerro basistivitsi.

"Montako basistia tarvitaan vaihtamaan keittiön lamppu? Yksi. Muut pidättelevät laulajaa syöksymästä syntyneeseen valokeilaan."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi