Virtuaalipeli simuloi seksuaalista häirintää

Boobie Squeezing Simulatorin avulla puristellaan tissejä, joita ei selkeästi haluta puristeltavan.

Boobie Squeezing Simulator on käsistään kätevän japanilaismiehen Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslaseille rakentama peli, jossa nimensä mukaisesti puristellaan tissejä.

Japanilaiskäyttäjä loi "mousepadin", jossa on rintojen muotoiset ulokkeet. Kun ulokkeita puristaa, pelin virtuaalinen nainen reagoi.

Pieni rutisteluhan ei yksin ole välttämättä pahasta. Pahaa on se, että virtuaalinainen, jonka rintoihin pelissä käydään käsiksi, ei selkeästi ole siitä mielissään. Kun rintoihin tarttuu, nainen värähtää, pudistaa päätään ja peittelee itseään. Virtuaaliporno on nykypäivää, mutta väkisin-rintojen-puristelu-peli? Oikeasti?

Boobie Squeezing Simulator on saanut ansaittua kritiikkiä videon leviämisen jälkeen. Peli paitsi kannustaa seksuaaliseen häirintään, myös vahvistaa stereotypiaa pelinörteistä ja heidän naistarpeidensa tyydyttymättömyydestä. 

Lähde: Nowthisnews

3 kommenttia

wurst und lederhosen

18.9.2014 11:49

Feministien turhanpäiväistä ulinaa.

Jos tietokonenörtillä ei ole mahdollisuutta hankkia naista (miksi kukaan edes haluaisi yliseksualisoituneiden, huoraavien feministilutkien kanssa edes olla?) niin eikö tämä heille suotakoon?

Kaikille ei ole vaan mahdollisuutta kanssakäyntiin vastakkaisen sukupuolen kanssa, mm. riittämättömän ulkonäön, sosiaalisten taitojen puutteen, olemattoman kaveriporukan ja liian pienen tilin saldon takia.

Luulisi, että femakko-emakot olisivat tästä juuri täpinöissään! Misogynistiset paskanörtit eivät enää kävelle kaduilla edustamassa raiskauskulttuuria.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

danziga

20.9.2014 10:05

Olipa paska kommentti. Osoittaa hyvin, ettei kommentoija ymmärrä aiheesta, vaikutuksesta ja seurauksista yhtikäs mitään.

Tsaahas

8.6.2015 07:00

Ongelma ei ole se että tietokonenörtit hankkivat itselleen naiskontakteja (jotka eivät ole oikeita) vaan se että tässä kyseisessä kontaktissa osa iloa on selvästi naisen alistaminen seksuaalisin keinoin... Tosin arvostelijoille mainittakoon että pahempaakin virtuaalimaailmasta löytyy ja fantasiat eivät ole sama asia kuin todellisuus.

Mutta toisaalta kaikki mitä ihminen kokee ja millä ihminen leikkii, vaikuttaa mieleen aikuisiälläkin vähintään ideoita antavasti, joten tämä ei välttämättä ole hyvä asia. Etenkään koska erona varsinaisiin raiskauspeleihin tässä tanssitaan rajalla jota moni mies ei syntyjään ymmärrä vahingolliseksi ja koko pelin voisi ottaa synkkien fantasioiden sijaan ennemminkin huumorilla, josta päästään siihen miten eettistä on sotkea huumoria ja naisille (miesten sitä usein ymmärtämättä) henkisesti vahingollista häirintää josta pikemminkin kaivattaisiin monille miehille enemmän informaatiota kuin huonoihin ideoihin inspiroivia lähteitä.
Jos miehet ymmärtäisivät asian keskimäärin paremmin, tuskin huumorilla tehty peli huolestuttaisi meitä näin paljon. Mutta monet naisten seksuaalisuuteen liittyvät asiat ovat miehille luonnostaan hankalia ymmärtää ja siksi huoli on aiheellista: se on kuin miinakenttä sillä erolla että miinat räjähtävät jonkun toisen naamalle joka ei voi muuta kuin katsella sivusta kuinka he tanssivat sen läpi osoittamatta huolta jota kuuluisi.
Esimerkkinä eräässä keskustelussa miestä jota oli kourittu baarissa naisen toimesta kehotettiin kuvittelemaan kourijaksi häntä isompi mies naisen sijaan mikäli hänestä ei ollut epämiellyttävää joutua naisen kourimaksi. Kyseinen keskustelija ei ymmärtänyt miksi. Toisinsanoen mies ei ollut perillä sukupuolieroista vaan kuvitteli että naiselle olisi helpompaa tulla tuntemattoman miehen kourimaksi kuin miehelle tulla tuntemattoman miehen kourimaksi. Mikä ei tietenkään pidä paikkaansa vaan naiselle se voi olla jopa ahdistavampaa koska sen lisäksi ettei nainen koe tuntematonta miestä yhtään henkilökohtaisesti viehättävämpänä kuin mies kokee toisten miehen, siihen liittyy suurempi uhka sillä nainen on biologisesti haavoittuvammassa asemassa.

Pelatessa tulee varmaan fiilis että tämä on hauskaa, vähän niinkuin ilmapallonpoksauttelupeli - ennemmin kuin fiilis että tässä ollaan laittomilla teillä koska muuten peliä ei olisi rajoitettu pelkkään kourintaan. Tästä taas saattaa joku saada idean että naisten kourimiseen sisältyy jotakin humoristista joka sitten alitajuisesti yritetään siirtää oikeaan elämään ja jakaa sitä kautta kaverien kanssa ymmärtämättä edellämainittua jos sitä ei ole kukaan yrittänyt selittää tai pojat eivät ole ymmärtäneet asiaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi