Virtuaalipelipuistoja suunnitellaan maailman suurimpiin kaupunkeihin

Haluatko taistella lohikäärmeitä tai avaruusaluksia vastaan? The Void on teemapuisto, jossa voit tehdä niin. Ehkä jo ensi vuonna.

Kuva: THE VOID / Youtube

Kuvittele teemapuisto tai pelihalli, jossa edes mielikuvitus ei ole pelaamisesi rajana. Puisto, jossa voit vuoroin ajaa kilpaa, räiskiä sotapelissä, loitsuta taikamaailmassa tai lentää lohikäärmeellä. Startup-yritys The Voidin mukaan sellainen on hyvin pian tulevaisuudessa mahdollista. Yksinomaan virtuaalitodellisuudelle perustuvia pelipuistoja suunnitellaan avattavaksi ympäri maailmaa.

The Void -puistossa voi saumattomasti loikata pelistä ja virtuaalimaailmasta toiseen kypärän ja erikoissuunnitellun puvun avulla. Konseptin tarkoituksena on tehdä virtuaalitodellisuudesta käsinkosketeltava paitsi teknologian, myös arkkitehtuurin avulla. Pelitalo rakennetaan siten, että sen ympäristöefektit tukevat virtuaalitodellisuutta - kuten esimerkiksi lämpötilan vaihtelut tai vesisade, puhumattakaan tilan fyysisistä ominaisuuksista. Kun kosketat virtuaalitodellisuudessa seinää, kosketat oikeaa seinää. Kun pelissä on lattialla lätäkkö, jalkasi kastuvat myös todellisuudessa. Kun piileskelet nurkan takana, piileskelet siellä oikeasti.

Ensimmäistä Void Entertainment Centeriä (VEC) suunnitellaan Utahiin, Yhdysvaltoihin, joka on startupin kotipaikka. Puisto on tarkoitus avata ensi vuonna. Jäämme odottelemaan, milloin ensimmäinen VEC tulee Helsinkiin. 

1 kommentti

Evellyn

24.5.2016 13:56

Tässä on pelaamisen tulevaisuus, ihan huikeaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi