YouTube Music rantautui myös Suomeen

Googlen musiikkipalvelu haastaa Spotifyn.

Kuva: Fotolia

Äskettäin lanseerattu uudenlainen musiikkipalvelu YouTube Music on nyt saatavilla 17 maassa, mukaan lukien Suomessa. YouTuben rinnalle rakennettu palvelu haluaa tehdä musiikin löytämisestä entistä helpompaa ja persoonallisempaa.

YouTube Music tuo samaan sovellukseen sekä musiikkivideot että kokonaiset albumit, singlet, remix-listat, live-esitykset, coverit sekä kaiken sen musiikin jota on vaikea löytää mistään muualta kuin YouTubesta. Musiikkia on helppo hakea vaikkei tietäisi täysin kappaleen nimeä tai esittäjää.

YouTube Musicin mainosrahoitteisen version sisällöstä voi nauttia ilmaiseksi - taustakuuntelun ja offline-kuuntelun mahdollistavan mainoksettoman version hinnat alkavat 9,99 eurosta kuussa.

Pakettiin voi sisällyttää myös tänään samoissa 17 maassa julkaistavan YouTube Premiumin, joka tuo mukanaan paitsi kaikki YouTube Musicin toiminnallisuudet, myös muun muassa YouTuben alkuperäissarjat ja elokuvat, kuten Karate Kid -fanien retromuistoja hivelevän hittisarjan Cobra Kai. YouTube Premiumin hinnat alkavat 11,99 eurosta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi