Cityn Joululistaus 2023


Parhaat vinkit joulukauteen 2023


Kuuletko jo kulkusten kilinän ja puuropadan porinan? Cityn Joululistaus 2023 on täällä ja se on täynnä talven taikaa! Hyppää seikkailuun Cityn kanssa ja löydä vuoden herkullisimmat joulupöydät, kuumimmat saunat, säihkyvimmät pikkujoulut sekä muut joulukauden kohokohdat, joita et halua missata.

Etsitpä sitten perinteistä joululounasta perheen kanssa nautittavaksi tai kaupungin tujuimmin terästettyjä jouluglögejä tyttöjen pikkujouluihin, tämä lista lunastaa toiveesi kuin ovelta kurkistava joulupukki.

Lista päivittyy vuoden loppuun asti!

Löydä ja varaa parhaat elämykset tästä:


Cafe Elo

Puustellintie 1, Helsinki

Cafe Elo on viihtyisä, lämminhenkinen kahvila Malminkartanossa, joka on auki viikon jokaisena päivänä. Meille voit tulla nauttimaan vitriinin herkkuja, aamiaista, lounasta, brunssia tai poiketa vaan lasilliselle viiniä. Järjestämme tiloissamme myös monenlaisia yksityistilaisuuksia ja juhlia. Lisäksi meiltä voi tilata herkkuja kotona järjestettäviin juhliin. Olipa kyseessä minkälainen tilaisuus tahansa, palvelemme asiakkaitamme aina ilolla suurella sydämellä.          
 • Joulubrunssi 29 €

  Joulubrunssi on katettuna joulukuussa kahtena viikonloppuna 2.–3.12 sekä 9.–10.12 klo 11.00 ja 13.00. Tarjolla juhlava ja monipuolinen joulubrunssi modernilla twistillä toteutettuna.

 •         
 • Joululounas 15,90 €

  Joululounasta tarjoilemme torstaina 14.12. klo 10.30–15 ja perjantaina 15.12 klo 10.30–14 . Joululounaalla tarjoamme perinteisempiä jouluherkkuja laadusta kuitenkaan tinkimättä.

 •         
 • Näiden lisäksi Cafe Elon vitriinistä löytyy joka päivä paljon jouluisia herkkuja, joita voi nautiskella Elon tunnelmallisessa ympäristössä tai napata mukaan kotiin. Myymme myös maukkaita lahjakortteja, joilla on mukava muistaa läheisiään joulunaikaan.Varaa pöytä brunssille!

Fat Lizard Herttoniemi & Fat Lizard Helsinki City

Herttoniemi: Hertsi, Linnanrakentajantie 2, Helsinki City: Mannerheimintie 3

Joulunalusviikot ovat oivallista maaperää tavata asiakkaita, kumppaneita sekä henkilöstöä mukavan lounaan merkeissä. FAT XMAS Buffet on sillitön, rosolliton ja laatikoista vapaa ”joululounas”, joka nojaa vahvasti ravintolamme äärimmäisen suosittuihin brunsseihin. Joulukuussa pöydät notkuvat runsasta, käsintehtyä ja monipuolista herkkua jokaiseen makuun ja ruokavalioon.          
 • Fat XMAS Buffet 11.-22.12.2023

  Siis hetkinen… Joululounas, joka ei sisällä jouluruokaa?Varaa pöytä!
Svenska Klubben

Maurinkatu 6, Helsinki

Svenska Klubben tunnetaan Kruununhaan ainutlaatuisena kohteena järjestää tilaisuuksia perhejuhlista edustukseen. Svenska Klubben ja Theron Catering palvelee tinkimättömällä ammattitaidolla, ja vuosikymmenien kokemuksella takaamme vieraillemme unohtumattomia hetkiä ja suurenmoisia makuelämyksiä skandinaavisesta keittiöstämme.          
 • JOULUPÖYTÄ 2023

  Notkuva herkkupöytämme katetaan jälleen 2.-21.12.2023 tiistaista lauantaihin! Kutsumme kaikki niin läheltä kuin kaukaa nautiskelemaan perinteisistä suomalaisista ja suomenruotsalaisista joulumauista.
  Pöytä katetaan sekä lounaaksi klo 12-15, että ilta-aikaan klo 18-22. Poikkeuksena itsenäisyyspäivä 6.12, jolloin joulupöytä on tarjolla klo 13-17. Hinta: 68 €/hlö. 3-12 v. -50%. Alle 3 v. ilmaiseksi. Narikka sisältyy hintaan.

  Joulupöytä sisältää:
  Alkuruoat: mm. glögisilliä, sinappisilakkaa, savulohta, rosollia, sienisalaattia.
  Pääruoat: mm. joulukinkkua, laatikoita, joulumakkaraa.
  Jälkiruoat: mm. juustoja, tiramisua, tähtitorttuja, suklaakonvehteja.
  Tarjolla myös Svenska Klubbin lipeäkalaa 12 € / hlö.Lue lisää ja varaa!

Tilaa Cityn uutiskirje!

Jätä tyhjäksi