7 hyvää tv-sarjaa kesäviihteeksi

Koska Suomen kesä on täydellinen sisällä istuskeluun ja tv:n tuijotteluun.

Kuva: Deyan Georgiev / Fotolia

Draamakomediaa: Orange is the New Black

Viides kausi pärähtää Netflixillä varustettuun laitteeseen lähellä sinua 9. kesäkuuta, ja jos kesä on pilvinen, riittää siinä ja neljässä aiemmassa kaudessa katsottavaa ainakin viikoksi. Jos et nuku ollenkaan. 

Nordic Noiria: Sorjonen

Jotta tietäisit, mistä amerikkalaiset puhuvat, kun he hehkuttavat Bordertown-nimistä hollantilais-, tanskalais- tai ruotsalaissarjaa. (Tiedoksi: se on Suomesta.) Ensimmäinen tuotantokausi kokonaisuudessaan Areenassa.

Kännikomiikkaa: Drunk History

Konsepti on nerokas: brittikoomikot kiskovat itsensä ensin väkivaltaiseen tuubaan ja sitten kertovat, miten historialliset tapahtumat ihan oikeashhti menivätkään. Näyttelijät esittävät tarinat. Kaksi kautta Areenassa.

Jännitystä: Pako

Pako eli Prison Break oli vuosina 2006-2007 televisiomaailman toiseksi suurin ilmiö Lostin jälkeen. Hurja vankilapakotarina jatkuu Ruudussa täysin uusin jaksoin, ja kyllä, arvasit oikein – taas paetaan vankilasta.

Rikosdraamaa: Fargo

Aivan hirveä, mutta huippuhyvä Fargo on yhtä aikaa hauska, herkkä ja raaka. Kolmas kausi päivittyy joka torstai HBO:n suoratoistopalveluun, ja kaksi aiempaa kautta on katsottavissa kokonaisuudessaan. 

Komediaa: Justimusfilms

Justimusfilmsin vastikään julkaisema nerokas Axe-mainos on vain esimerkki siitä, mihin kolme nuorta sälliä Haapavedeltä pystyy. Kuten koomikot Twitter-tilillään kertovat: "Me tehdään videoita ja laitetaan ne internettiin."

Nuorisodraamaa: Skam

Koska yhtäkään sarjalistausta ei voi tehdä mainitsematta Skamia. Kaikki kaudet ja kaikki jaksot katsottavissa Areenassa koko kesän. 

1 kommentti

paSKAM

3.6.2017 13:33

Voin tehdä helposti parikymmentä sarjalistausta eri kriteereillä ilman SKAMia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi