Bass Campin nuoret osaajat markkinoivat Helsinkiä musavideolla

Helsingin matkailutoimisto antoi äänen paikallisille nuorille.

"I´m on the road Jack / 
see the black superman, now instagram that"

Helsingin keskustassa trapetsilla taiteileva musta teräsmies on mahtunut kaupunkia markkinoivan The Crown -biisin lyriikoihin. Sanoituksissa unohdetaan mainita, että supersankaria valokuvaavan on syytä heittää ropo teräsmiehemme keräykseen. Muuten teräsmies saattaa suuttua.

The Crown -kappaleen taustalla on katu-uskottavasti Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimisto. Biisi on Bass Camp -projektin helsinkiläisnuorten tuotos, jonka esittävät Stella Kylä-Liuhala, Biniyam Schelling ja Benjamin Paavilainen.

Mukana häärii myös hieman nimeä itselleen hankkinut Noah Kin. Noah Kin jatkaa musiikillisen isoveljensä Graciaksen jalanjäljillä. Gracias ponnahti aikoinaan esiin Helsingistä riimittelevän HKI-kappaleen kautta.

The Crown -musavideo on yritys tarjoilla Helsinkiä ja helsinkiläisyyttä nuorten näkökulmasta. 

"Yhteistyö Bass Campin lahjakkaiden ja luovien nuorten kanssa sujui hienosti ja olemme toteutukseen erittäin tyytyväisiä. Nuorten tekemä kappale ja sen sanoitus tuovat Helsingin tunnelmaa upeasti esiin. Uskomme, että musiikkivideo herättää kuulijassa hyvän fiiliksen, ja samalla muistuttaa siitä, että Helsinkiin kannattaa tulla myös talvikaudella, joka on erityisesti kansainväliselle matkailijalle täynnä urbaania eksotiikkaa", markkinointiviestintäpäällikkö Maarit Pitkänen Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimistosta korostaa. 

Bass Campin nuorille projekti tarjosi konkreettisen duunin.

"Oli hienoa päästä mukaan tekemään uudenlaista Helsinki-markkinointia ulkomaille ja samalla edistää Bass Campin tärkeää työtä, joka tukee nuorten taide- ja kulttuurikasvatusta. Vinkkinä kaikille kiinnostuneille, uusien nuorten haku Bass Camp -ryhmään alkaa helmi-maaliskuussa", Bass Campin toiminnanjohtaja Ville Tikkanen sanoo.

Kappaleen esittäjätiimiin kuuluva artisti Stella Kylä-Liuhala laskee Helsingin valtteihin merellisyyden ja eri vuodenaikojen kontrastit. 

"On ihmeellistä kuinka samassa kaupungissa voi kokea kesän polttavan auringon sekä utuisen talvimaiseman. Talvella luistelutuokio vaikkapa Rautatientorin jääpuistossa on hauska aktiviteetti kaveriporukalla. Aleksanterinkadun tunnelmalliset jouluvalot ovat myös näkemisen arvoiset. 

Myös Kylä-Liuhalan artistikollega Benjamin Paavilainen korostaa lumisen kaupungin kauneutta. 

"Helsingissä on parasta se, että kaupungissakin on luontoa."

Näyttävä rooli videossa on pedattu myös suomalaiselle vaatemerkki Makialle, jonka tuotokset näkyvät välillä hieman ylikorostetustikin.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi