Blockfest herättää Tampereen henkiin

Vuosi vuodelta kasvaneen Blockfestin liput on myyty joka vuosi loppuun jo ennakkoon. Pikkuisesta klubitapahtumasta on kasvanut kovan luokan festari, joka tekee Tampereelle hyvää.

 

Kuva: Blockfest Instagram

Tänä iltana kello 22.30 Tampereen Ratinanniemen päälavalle nousee Snoop Dogg. Legendaarinen räppäri esiintyy Blockfest-räppifestareilla, jotka järjestetään Tampereella tänä vuonna seitsemättä kertaa.

Blockfest sai alkunsa parin innostuneen tapahtumajärjestäjän rakkaudesta hiphopiin. Ensimmäinen Blockfest järjestettiin Tullikamarin Pakkahuoneella vuonna 2008. Nyt se on kasvanut kovan luokan tapahtumaksi, joka saa Snoopinkin Suomeen ja Tampereen sekaisin.

Blockfestiltä ei voi välttyä, jos eksyy tänä viikonloppuna Tampereelle. Festariperjantaina kaupunki täyttyy jo puolelta päivin puistoissa aloittelevista festarivieraista ja siiderin makeasta tuoksusta. Ihmisiä on kaikkialla. Tampereen H&M -liikkeistä saa sunnuntaihin asti Blockfest-festarirannekkeella 15 prosenttia alennusta. Liikkeessä on valokuvaseinä, festarityttöjä ja dj.

Blockfest on genrerajauksensa vuoksi ollut aina erityisesti nuorison suosiossa. Festareille menevät kuitenkin kaikki – myös ne kolmekymppiset realheadit, jotka muka nauraa höröttävät viikonlopun teinimeiningille. Mansen vahva räppikulttuuri on edelleen voimissaan.

Räppifestari tuo Tampereelle paitsi komean kattauksen hiphop-maailman kärkinimiä sekä Suomesta että ulkomailta, myös hyvää meininkiä ja vastaiskun Popeda-kaupungin juntihtavalle leimalle. Hyvin järjestetty tapahtuma levittäytyy myös useiden jatkobileiden muodossa pitkin kaupungin ydinkeskustaa. Koko perheen Tammerfest on saanut Blockfestistä vahvan kilpailijan ja kaverin Tampereen kesään. 

Tällaista kesäkaupungissa kuuluu ollakin – paljaita sääriä, tennareita, fätti biitti ja siiderin tuoksu ilmassa.

Blockfest 1.-2. elokuuta Tampereen Ratinanniemessä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi