Chris Brownin levynkannessa varoitus artistin väkivaltaisuudesta

Lontoossa HMV-levykaupassa Chris Brownin levynkansiin ilmestyi erikoinen varoitustarra.

Levyjen varoitustarroissa yleensä vinkataan vanhempia vain siitä, että albumi saattaa sisältää sopimattomia sanoituksia (Parental advisory: explicit content). Lontoossa HMV-levykaupassa R&B-artisti Chris Brownin levynkannessa varoitetaankin artistin väkivaltaisuudesta.

"Varoitus: älä osta tätä albumia! Tämä mies hakkaa naisia", sanotaan tarrassa. Twitter-käyttäjä piercepenniless latasi torstaina kuvan Chris Brownin Fortune-levyistä, joiden kanteen on isketty keltamusta varoitustarra. 

Tarrojen tekijöiksi epäillään perheväkivaltaa vastustavia aktivisteja.

Chris Brown hakkasi silloisen tyttöystävänsä Rihannan vuonna 2009, kun pari oli menossa Grammy-musiikkigaalaan. Brown on viime aikoina yrittänyt puhdistaa imagoaan tapaamalla perheväkivallan uhreja.

Imagon puhdistamisyritys sai hiljattain kolauksen, kun Brownin uusi kaulatatuointi joutui arvostelun kohteeksi. Tatuoinnin on arveltu esittävän hakatun naisen kasvoja. Brown ja tatuoinnin tekijä ovat kuitenkin kiistäneet asian. Heidän mukaansa tatuointi esittää meksikolaista "sokerikalloa", joka liittyy meksikolaiseen vainajien muistojuhlaan nimeltä Kuolleiden päivä.


Lähteet: Gigwise, The Huffington Post

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi