Country-tähdet Emmylou Harris ja Rodney Crowell Helsinkiin

Emmylou Harris ja Rodney Crowell saapuvat yhteisellä Euroopan-kiertueellaan Suomeen.

Grammy-palkitut countryn supertähdet Emmylou Harris ja Rodney Crowell saapuvat yhteisellä Euroopan-kiertueellaan Suomeen.

Maaliskuussa julkaistavan duettoalbuminsa Old Yellow Moonin tiimoilta keikkailevat pitkäaikaiset ystävykset esiintyvät Finlandia-talolla, Helsingissä, keskiviikkona 29. toukokuuta.

Konsertin lipunmyynti alkaa tiistaina 26. helmikuuta Lippupalvelussa.

Emmylou Harris on 12-kertainen Grammy-voittaja ja Billboard Century Award -palkittu laulaja-lauluntekijä, jonka ura on jatkunut jo 40 vuoden ajan.

Harris on levyttänyt yli 25 albumia ja lainannut lahjojaan lukuisten muiden artistien levyille. Hänen pitkä uransa countrymusiikin huipulla sai suuren tunnustuksen, kun hänet nimitettiin vuonna 2008 Country Music Hall of Fameen. Emmylou Harris konsertoi Suomessa edellisen kerran vuonna 1997.

Countryn uranuurtaja Rodney Crowellin sävellyksiä ovat levyttäneet mm. Johnny Cash, Norah Jones, Etta James ja Grateful Dead. Vuonna 1988 julkaistu läpimurtoalbumi Diamonds and Dirt poiki viisi listaykkössingleä sekä Grammy-palkinnon kappaleesta After All This Time. Suomessa Crowell vieraili esiintymässä viimeksi vuonna 2009.

Old Yellow Moon on kaksikon ensimmäinen virallinen yhteistyö sen jälkeen, kun Rodney Crowell liittyi Emmylou Harrisin Hot Bandiin kitaristiksi ja taustalaulajaksi vuonna 1975. Kiertueen esiintymiset sisältävät materiaalia sekä Harrisin että Crowellin laajoista biisikatalogeista.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi