Deadmau5 on ihan masiksessa

Kanadalainen DJ aikoo pitää keikkatauon.

Kanadalainen house-tuottaja ja DJ Deadmau5 aikoo pitää pienen breikin esiintymisestä.

Progressiivisesta electrohousesta tunnettu Deadmau5 kirjoittaa Tumblr-sivullaan, ettei peru jo sovittuja keikkojaan, mutta pitää jonkinlaisen tauon. Hän aikoo kuitenkin yhä tehdä ja julkaista uutta musiikkia.

Deadmau5 on aiemmin kertonut julkisuudessa kamppailustaan masennusta ja ahdistuneisuutta vastaan, mutta tekstistä ei ilmene, liittyykö irtiotto aiempiin ongelmiin. Artisti kirjoittaa kirosanojen säestämänä olevansa onneton. Hän haluaa ottaa muutaman askeleen taaksepäin ja selvittää, mitä hän oikeastaan haluaa tehdä.

Lue Deadmau5in lausunto kokonaisuudessaan hänen Tumblr-sivultaan.

Grammy-ehdokkuuksiakin saanut Deadmau5, oikealta nimeltään Joel Thomas Zimmerman, käyttää keikoillaan hiiren päätä muistuttavaa, koko pään peittävää päähinettä. Hän esiintyy seuraavan kerran Ibizalla, minkä jälkeen on vuorossa keikkarypäs syyskuussa Las Vegasissa.

Deadmau5 on erityisen aktiivinen Twitterissä, jossa hänellä on yli 1,3 miljoonaa seuraajaa. Artisti päätyi hiljattain otsikoihin arvosteltuaan Playboy-malli Tricia Evansia, joka vitsaili Twitterissä Auroran elokuvateatteriammuskelusta.

Ohessa lähes 45 minuutin pituinen, harvinaislaatuinen Deadmau5-haastattelu, joka on lisätty Youtubeen 23. heinäkuuta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi