Elokuvia ja tv-ohjelmia tarjoava Netflix aloittaa Suomessa

Netflix tarjoaa Suomessa asuville uusille käyttäjille kuukauden ilmaisen kokeilujakson.

Netflixillä on yli 27 miljoonaa jäsentä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Elokuvien ja tv-ohjelmien internet-tilauspalvelu aloittaa Suomessa tänään torstaina 18. lokakuuta.

Elokuvia ja sarjoja voi katsoa 7,99 euron kuukausihintaan netin kautta älytelevisioilla, pelikonsoleilla, Blu-ray-soittimilla, tietokoneilla, tableteilla ja matkapuhelimilla. Uudet käyttäjät saavat kokeilla palvelua kuukauden ajan ilmaiseksi. Maksullisen Spotify-palvelun tilaajille on tarjolla pidempi ilmainen kokeilu vuoden loppuun asti osana Netflixin ja Spotifyn lanseerauskumppanuutta. Spotifyn tilaajat voivat ottaa palvelun käyttöön osoitteessa http://netflix.fi/spotify

"Olemme iloisia, että saamme olla tuomassa tulevaisuuden televisiota Suomeen", kertoo Netflixin perustaja ja toimitusjohtaja Reed Hastings tiedotteessa.

"Suomalaiset saavat katsottavakseen hienoja elokuvia ja sarjoja missä ja milloin tahansa, monilla eri laitteilla, edulliseen kuukausihintaan."

Monet sarjat ja elokuvat ovat katsottavissa teräväpiirtoversioina ja Dolby® Digital Plus 5.1 -äänellä. Suositusjärjestelmä ja Facebook-liitäntä auttavat käyttäjiä löytämään heitä kiinnostavia elokuvia ja televisio-ohjelmia.

Netflixin valikomasta löytyy niin Hollywood-elokuvia kuin kansainvälisiä tuotantoja, kokonaisia uusien ja klassikkosarjojen tuotantokausia, dokumentteja, indie-elokuvia ja lastenohjelmia.

Tarjonnan uusimpia elokuvia ovat mm. The Expendables, Kaameat pomot ja Happy Feet 2. Klassikoita edustavat mm. Kellopeliappelsiini, Haamujengi, There Will Be Blood, Aamiainen Tiffanylla ja 2001: Avaruusseikkailu. Tv-sarjojen listalta voi katsoa amerikkalaisten sarjojen kokonaisia aiempia tuotantokausia, esimerkiksi Ensisilmäyksellä, Vampyyripäiväkirjat, Arrested Development, Breaking Bad, Dexter, Spartacus ja The Walking Dead. Valikoimasta löytyy myös suomalaista tuotantoa, kuten Iron Sky.

Lähikuukausina tarjolle tulee lisää elokuvia ja televisiosarjoja.

Netflix-käyttöliittymä on suomenkielinen. Vieraskielisissä elokuvissa ja tv-sarjoissa on suomenkielinen tekstitys.

Lisätietoja Netflixin verkkosivuilla.


Päivitys klo 17.38: Juttuun lisätty linkki Spotify-tilaajille.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi