Ewert & The Two Dragons ja Pariisin Kevät ilmaiskeikalla

Cityn Baarifestareiden avajaiskonsertti Espan lavalla toimii lähtölaukauksena kesään.

Ewert & The Two Dragonsin sympaattisuus on vakuuttanut kuulijat.
Ewert & The Two Dragonsin sympaattisuus on vakuuttanut kuulijat.

City tarjoaa toukokuun lopussa kaupunkilaisille todellisen herkkupalan, kun Espan lavalle nousevat Ewert & The Two Dragons ja Pariisin Kevät. Kannattaa varata kalenterista aikaa ja suoriutua paikalle, sillä hupi ei maksa yhtään mitään.

Ewert & The Two Dragons on vahvassa nousukiidossa oleva virolainen indie-bändi, jonka vertailukohdiksi on nostettu Fleet Foxesin, Midlaken ja Arcade Firen kaltaiset kansainväliset suosikit. Ewertin ja lohikäärmeiden toinen albumi Good Man Down kuului viime vuonna Viron myydyimpiin julkaisuihin ja Baltian maissa yhtyeen keikat myydään poikkeuksetta loppuun. Kauniisiin ja tarttuviin melodioihin luottava bändi on tullut tutuksi myös suomalaisyleisöille ainakin Loosen ja Tavastian keikoillaan.

Rumban Kai Vikkelin kuvaili persoonallisessa keikka-arviossaan Ewert & The Two Dragonsia muun muassa seuraavasti:

"Ewertin keikka on vitun kova. Naapurinpoikamainen hauraus yhdistyy viimeisen päälle mietittyihin sovituksiin, joissa ei todellakaan sählätä."

Arto Tuunelan nerokkaista ideoista alkunsa saanut Pariisin Kevät on kulkenut jo pitkän matkan siitä, kun yhtye soitti ensimmäisen keikkansa Bar Loosessa salanimellä Haminan Kiekkoympyrät. Helmikuussa bändi julkaisi kolmannen levynsä Kaikki on satua, jota on kutsuttu syvällisemmäksi ja synkemmäksi kuin edeltäjänsä. Levy nousi ilmestyessään Suomen albumilistan kakkoseksi, heti supersuositun Adelen kantaan.

Onneksi Tuunela päätti empimisen jälkeen aloittaa keikkailun Pariisin Kevään kanssa, sillä lavashow toimii ja bändi kuuluukin tällä hetkellä Suomen kysytyimpiin keikkailijoihin.


Baarifestareiden avajaiskonsertti 31.5. Espan lavalla klo 18 alkaen. 

Cityn Baarifestareita juhlitaan samaan aikaan myös Turussa. Turun Kooma Nightclubissa 1.6. lavalle nousee muun muassa Herra Ylppö ja Ihmiset.

Tsekkaa Baarifestarit 2012 -sivu

Baarifestareiden koko ohjelma ja mukana olevat ravintolat julkaistaan 18.5.!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi