Fatboy Slim saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen

Fatboy Slim on vesipuisto Serenassa järjestettävän Wonder-festivaalin pääesiintyjä.

Wonder-festivaalin ulkomaiset pääesiintyjät on julkistettu. Tapahtuman perjantai-illan pääesiintyjä on ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä Fatboy Slim. Festivaali järjestetään 8.-9. maaliskuuta Espoon vesipuisto Serenassa.

Fatboy Slim, eli Norman Cook, on yksi elektronisen musiikin ikonisimmista hahmoista. Hänen superhittinsä The Rockafeller Skank, Praise You, Right Here Right Now ja Weapon of Choice määrittelivät 90-luvulla elektronista musiikkia uudelleen ja nostivat sen pop-listojen kärkeen. Cook on julkaissut viisi Fatboy Slim -albumia. Näistä viimeisin, Here Lies Love, julkaistiin vuonna 2010.

Artisti on esiintynyt kaikkialla: Australian maineikkaasta Bondi Beachista igluihin, Kiinan muurille ja Ibizalle. Hänet tunnetaan rantajuhlien erityisosaajana ja kotikaupunkinsa Brightonin rannalla järjestetystä Big Beach Boutique -konserttien sarjasta. Big Beach Boutique -tapahtumia on järjestetty myös Brasilian ja Japanin rannoilla.

Wonder-festivaalin lauantain pääesiintyjä on hollantilainen progressiivisen housen supertähti Sander Kleinenberg. Muihin ulkomaisiin vahvistuksiin kuuluvat italialainen elektro-punkin mestari Congorock, Tiëston suosikkituottaja, hollantilainen Sied van Riel, sekä virolainen drum 'n' bass-kollektiivi Tjuun In. Kotimaisia esiintyjiä tapahtumassa on yli 50.

Wonder-festivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi