Flow'ssa voi nyt myös joogata

Flow-festivaalin Backyard-alue uudistuu. Hikinen bilemeininki saa väistyä ja tilalle tulee keidas rauhoittumiselle.

Flow Festival 2016, Resident Advisor Backyard.
Flow Festival 2016, Resident Advisor Backyard. Kuva: Andrew Taylor

Flow’n Backyard-alue on tunnettu viikonlopun kestävistä bileistä, missä tunnelma on nopeatempoista läpi festareiden. Tänä vuonna Flow pyhittää alueen ihan päinvastaisiin tarkoituksiin. Backyard muuttuu rauhoittumisen, hyvinvoinnin ja rentoutumisen alueeksi.

Backyardilla järjestetään muun muassa ilmaisia 20 minuutin joogasessioita läpi viikonlopun. Sunnuntaina joogaa voi kokeilla myös lapsien kanssa. Vuoden nuori muotoilija Laura Väinölä luo takapiha-alueelle Altar of Attraction -tilausteoksen, jossa hän käyttää materiaaleinaan kasveja. Yleisöä osallistavan alttarin äärellä juhlakansa pääsee rauhoittumaan ja lataamaan energiaa.

Myös takapiha-alueen ruokatarjonta hellii hyvinvointia: luvassa on raakaruokaa, terveellisiä herkkuja, kahveja ja mehuja, joita tarjoilevat useat tämän hetken trendikkäimmistä ravintoloista ja kahviloista.

Backyardin musiikki on tyyliltään mystistä, meditatiivista ja rentouttavaa. Ohjelmisto koostuu paikallisista ja kansainvälisistä eturivin dj-nimistä sekä Helsingin klubiskenestä tutuista vaikuttajista. Tunnelmaa ovat luomassa muun muassa jugoslavialaislähtöinen Vladimir Ivkovic, Eurooppaa valloittanut amsterdamilainen dj Izabel ja tanskalainen, elektronisen ja taidemusiikin välimaastossa operoiva poikkitaiteellinen SØS Gunver Ryberg.

Flow tarjoaa tänä vuonna näyttävän musiikkikattauksen lisäksi monipuolisia taide-elämyksiä ympäri festivaali-aluetta: elokuvia, valo- ja videoinstallaatioita, graffititeoksia sekä arkkitehtuuria.

Flow Festival 11.–13. elokuuta Suvilahdessa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi