HBO kyykyttää brooklyniläisbaaria

Kanavayhtiö kielsi baarilta Games of Thrones -näytökset.

Kuva: Helen Sloan / HBO

Williamsburgissa, Brooklynissä on baari nimeltä Videology. Baarin lisäksi se toimii videovuokraamona ja miniteatterina, jossa katsotaan suosittuja sarjoja vakiokävijöiden kesken. Touhulle tuli vastikään kuitenkin loppu - ainakin Game of Thronesin kohdalla - kanavayhtiö HBO:n toimesta.

The Village Voicen mukaan HBO lähetti Videologylle kirjeen, jossa se vaatii baaria lopettamaan huippusuositun Game of Thrones -sarjan sunnuntai-iltojen näytökset. Sunnuntai-illat ovat Videologyssa olleet täpötäynnä, ja jotkut sarjan fanit ovat saapuneet teeman mukaisesti pukeutuneina sen hahmoiksi.

HBO:n kirjeessä todetaan, että sarjaa on luvatonta esittää julkisesti. Baarin osakas James Leet puolestaan toteaa, että sarjan valtaisa kulttisuosio on ainakin osittain julkisten baarinäytöksien ansiota.

Game of Thrones on maailman eniten kopioituja sarjoja, ja HBO pyrkii ymmärrettävästi tekemään kaikkensa, että vain maksavat asiakkaat saisivat nauttia tuoreista jaksoista. Toisaalta kuitenkin pelkästään Brooklynissä on kymmeniä muitakin baareja, jotka esittävät sarjan uudet jaksot julkisesti kävijöilleen.

"Lähistöllä on tusinoittain kuppiloita, jotka näyttävät sarjaa. Olen pettynyt, että HBO ottaa juuri meidän baarimme silmätikukseen", Leet kertoo The Village Voicelle.

Videology aikoo kuitenkin noudattaa HBO:n vaatimusta ja lopettaa Game of Thrones -näytökset.

1 kommentti

jamie44

16.8.2022 17:18

Mielenkiintoista tietoa. Olen tv-sarjojen fani, Game of Thrones on suosikkisarjani. Ostan hbo-tilauksen tältä sivustolta https://promo-codes.fi/alennuskoodit/hbomax ,tämän ansiosta säästän rahaa ja nautin suosikkisarjojeni katselusta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi