Helsinki Design Week: shoppailutärpit

Muotoilufestareilta voi ostaa koristuksia myös kotiin.

Kuva: HDW / Otso Kaijaluoto

Design Market

9.-10.9., Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1.

Helsinki Design Weekin ehkä odotetuin tapahtuma Design Market ei esittelyjä juuri kaipaa. Kaapelitehdas täytyy kahdeksi päiväksi monipuolisesta valikoimasta kotimaista ja kansainvälistä suunnittelua sekä edullisia löytöjä. Tapahtumasta voi ostaa edellisten sesonkien tuotteita, sampleja tai upouusia ennakkomaistiaisia tulevista trendeistä. Mukana on noin 200 myyjää, Roots Helsingin kahvila, hävikkiruokaravintola Loopin rafla ja taatusti hyvä meininki!

MyIittala vintage

17.9. klo 12-16, Arabiakeskus, Hämeentie 135 A. 

MyIittala vintage on kirpputoritapahtuma, jossa on myynnissä vanhoja Arabian, Iittalan, Hackmanin, Fiskarsin ja Rörstrandin astioita. Voit täydentää omia vanhoja astiasarjoja tai tehdä uniikkeja vintagelöytöjä!

#peltinshop MAYIA -lanseeraus

14.9. klo 16.30-19.30, Liike, Fredrikinkatu 24.

Peltin esittelee uuden kokoelman räätälöityjä esineitä metallista muotimyymälä Liikkeen tiloissa. Peltin tekee huonekaluja, käyttöesineitä ja taidetta tilauksesta.

Minna Paussu Design pop up

7.-16.9. CORUYA, Korkeavuorenkatu 5.

Minna Paussu Designin naistenvaatteita myynnissä pop up -kaupassa CORUYA-liikkeen tiloissa. Minna Paussu Design valmistaa naisellisia, värikkäitä naistenvaatteita. 

Marimekko x WST second hand pop up

7.-17.9., Marimekko Forum, Mannerheimintie 20.

Marimekon Forumin-myymälässä järjestetään Design Weekin aikana WST:n pop-up-shop, jossa voi tehdä second-hand-löytöjä. Tarjolla on uutta omistajaa etsiviä marimekkoja viime sesonkien mallistoista sekä aarteita vuosien tai jopa vuosikymmenten takaa. Myyntiin voi tuoda myös omia, hyväkuntoisia Marimekko-vaatteita.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi