Hobitti-leffasta ensimmäinen traileri

Tolkien-fanit odottavat jo ensi joulua, jolloin Hobitti saa ensi-iltansa.

Bilbolla on edessään melkoinen reissu. Syystäkin mietityttää.
Bilbolla on edessään melkoinen reissu. Syystäkin mietityttää.

Peter Jackson on rakentanut Hobitti - Odottamaton matka -leffaa kärsivällisesti. Matkalle on mahtunut monia mutkia, kuten apulaisohjaajana toimineen Guillermo Del Toron jättäminen leikin kesken, koska hän ei malttanut odottaa tuskaisen hitaan esituotannon loppumista ja varsinaisen leffantekemisen alkamista.

Projektin edistymistä on haitannut lukuisat seikat. MGM Studiot kärsivät konkurssin partaalla, Uuden-Seelannin näyttelijäliitto uhkasi boikotilla ja Jackson joutui sairaalaan. Yksi naurettavimmista esteistä on ollut pakistanilaisnaisen esittämä syytös rasismista, koska elokuvan hobiteiksi ei palkattu muita kuin valkoihoisia. Hobitit nyt vaan sattuvat olemaan valkoihoisia, J.R.R Tolkien ja tämän perintöä uskollisesti seuraava Jackson ovat melko tarkkoja näistä jutuista.

Valoa tunnelin päässä on näkyvissä ja Hobitista julkaistaan juuri ensimmäinen traileri. Siinä The Officen brittiversiosta tutun Martin Freemanin näyttelemä Bilbo Reppuli pääsee Gandalfin houkuttelemana eeppiselle seikkailulle. Matkaseuranaan hänellä on 13 kääpiötä ja heidän johtaja Thorin Tammikilpi. Tavoitteena on vapauttaa Ereborin kääpiövaltakunta, jonka ilkeä lohikäärme Smaug on kauan sitten valloittanut.

Elokuva saa ensi-iltansa vasta ensi vuoden joulukuussa, joten Tolkien-fanit saavat tyytyä tämän joulun lahjana pelkkään traileriin. Toinen Hobitti-leffa Hobitti - Sinne ja takaisin tulee teattereihin näillä näkymin joulukuussa 2013. Jos lisäesteitä ei kasaudu hankkeen tielle.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi