Huipputanssija Minna Tervamäki: Elämäni roolit top 3

Jotkut roolit seuraavat mukana.

Joulu on aikaa ystäville. City nostaa jouluviikolla esiin kumppanimedioidensa sisältöjä kiinnostavista aiheista. Pöytä on katettu, nauti City Digital -mediaperheen herkuista.

Tämä juttu on julkaistu alun perin Cult24:ssä.
Huipputanssija Minna Tervamäki työskentelee nykyään yksityisyrittäjänä. Tervamäki lopetti 26-vuotisen uransa Kansallisbaletissa 2012, ja kertoo suhtautuneensa jokaiseen rooliinsa intohimolla. Tervamäki kertoo kolme roolia, jotka ovat erityisesti painuneet hänen mieleensä.


1. Joutsenlampi: Odette-Odile

Joutsenlampi oli ensimmäinen iso roolini, tein sen parikymppisenä. Tanssin samaa roolia eri ohjaajien ja koreografien versioissa urani loppupäähän asti. Rooli seurasi mukana, kun kasvoin nuoresta nelikymppiseksi ja siksi se on erityislaatuinen.


2. Bajadeeri: Nikiya

Ohjaajana oli legendaarinen ballerina Natalie Makarova. Oli huikeaa, miten ohjaaja vaati ja sai irti tanssijoista sekä toisaalta mitä antoi itsestään. Usein pelkkä rooli ei merkitse, vaan myös prosessi. Bajadeerissa tein jäähyväisnäytökseni.


3. Anna Karenina

Harvassa ovat ne baletit, joissa nainen voi kasvaa aikuiseksi. Anna Kareninassa sain esittää aikuista naista ja näyttää tunteiden laajaa kirjoa. Rooliin oli mahdollista tuoda omaa elämänkokemusta ja inhimillisyyttä. Pidän siitä, että naiset voivat olla myös vahvoja eikä heidän tarvitse olla aina pelastettavissa.


CULT24

CULT24.FI on pääkaupunkiseudun kulttuurielämän uutis-, tiedotus- ja markkinointisivusto. CULT24 MAGAZINE on kuukausittain ilmestyvä kulttuurin ja viihteen ajankohtaislehti.

CULT24 on osa City Digital mediaperhettä, jossa itsenäiset mediat tuottavat sisältöjä kaupunkikulttuurista ja viihteestä.

City Digital on
Vivas, SpinFM, MoonTV, Duunitori, Stadissa.fi, Tyyliniekka, Vitonen, Urbaani sanakirja, Wearelblogs, Viihdeposti, Brunssipartio, Ruokamenot, Festarit, Ilmainen sanakirja, Cult24.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi