Jenni Vartiainen ylivoimainen radiosoitossa

Laulajatar komeili Teoston listauksen kärjessä kahdella kappaleellaan.

Jenni Vartiainen jyräsi radiosoitossa viime vuonna.
Jenni Vartiainen jyräsi radiosoitossa viime vuonna.

Jenni Vartiaisella meni viime vuonna lujaa. Vartiaisen esittämä Missä muruseni on oli Teoston keräämien tietojen mukaan vuoden 2011 soitetuin kappale radiossa ja hänen Duran Duran toiseksi soitetuin. Missä muruseni on keräsi yhteensä hulppeat 7 000 soittokertaa ja Duran Duran kuultiin radion välityksellä 6 500 kertaa.

Suurimpia hittejä ei voi laskea täysin Vartiaisen omiksi ansioiksi, sillä molemmissa biiseissä tuotantopuolella hääri Jukka Immonen. Immosen lisäksi Missä muruseni on -kappaletta oli sorvaamassa kasaan Vartiainen itse sekä viime vuosina läjän hittejä sanoittanut Mariska. Duran Duranin Immonen väsäsi yhdessä Crash-yhtyeestä tutun Teemu Brunilan kanssa.

Duran Duran oli soitetuin kappale kaupallisten radioiden puolella, mutta Ylen soiton ansiosta Missä muruseni on nousi kaiken kaikkiaan soitetuimmaksi.

Elävän musiikin kategoriassa klassikot pitivät pintansa ja soitetuimmaksi nousi jälleen kerran Rauli "Badding" Somerjoen Paratiisi.

Ylen radiokanavilla suomalaista musiikkia oli 40 prosenttia ja kaupallisten puolella 31 prosenttia. Silti Ylen listoilta soitetuimpien kärkikymmenikköön mahtui vain kaksi ulkomaista biisiä ja kaupallisten puolella vain yksi, Bruno Marsin Grenade.

Soittolistoihin turvaavilla radiokanavilla luotetaan kautta linjan isoihin hitteihin, niin Ylellä kuin kaupallisissa radioissa. Toivoisitko kattavampaa musiikillista tarjontaa radioihin?

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi