Johnny Depp ei näyttelekään Wes Andersonin mysteerielokuvassa

Wes Anderson kiistää nettiuutiset, joiden mukaan Johnny Depp näyttelisi hänen tulevassa elokuvassaan.

Johnny Deppin ilme, kun hän saa kuulla, ettei ole Andersonin leffassa. Tai ainakin tältä se voisi näyttää.
Johnny Deppin ilme, kun hän saa kuulla, ettei ole Andersonin leffassa. Tai ainakin tältä se voisi näyttää.

Ohjaaja-käsikirjoittaja Wes Andersonin tulevasta, Eurooppaan sijoittuvasta The Grand Budapest Hotel -elokuvasta ei tiedetä vieläkään juuri mitään. Sen piti olla varmaa, että Johnny Depp näyttelee elokuvassa. Uutiset Deppin osallisuudesta olivat kuitenkin puppua.

Anderson paljasti Huffington Postin haastattelussa, ettei hän ainakaan vielä tee Deppin kanssa yhteistyötä.

"--- Haluaisin jossakin vaiheessa työskennellä Johnnyn kanssa, mutta hän ei tule olemaan tässä elokuvassa. En itse asiassa ole kertonut, ketkä näyttelevät elokuvassa", sanoo Anderson.

Andersonin luottonäyttelijä Bill Murray ilmoitti syyskuussa näyttelevänsä The Grand Budapest Hotelissa. Murray ei puhunut palturia: Anderson vahvisti asian Huffington Postille. Lisäksi legendaarinen Angela Lansbury paljasti äskettäin esiintyvänsä leffassa pienessä mysteerinaisen roolissa. Oletamme, etteivät hienot leiditkään valehtele.

Uutisoimme aiemmin, että Jude Law ja Depp nähdään viimein samassa elokuvassa. Toronton elokuvajuhlilla Law'kin oli siinä uskossa, että hän pääsee tekemään yhteistyötä sekä Deppin että Andersonin kanssa.

Nostamme hattua Andersonille: miksi turhaan korjata välittömästi virheellistä uutisointia, kun elokuva saa ympäri nettiä ilmaista mainosta? Toivottavasti mekin täällä Cityssä saamme kutsut maailmanensi-iltaan.

Deppin osallisuudesta uutisoitiin ensimmäisen kerran heinäkuussa.

Andersonin uusin elokuva Moonrise Kingdom pyörii tällä hetkellä elokuvateattereissa. Deppin seuraava elokuva on Disneyn länkkäriseikkailu The Lone Ranger, jossa näyttelijä esittää Yksinäisen ratsastajan intiaaniystävää. Oheisella videolla muutama sana Deppiltä tulevasta lännenseikkailusta. Elokuva julkaistaan näillä näkymin ensi kesänä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi