Jonne Aaron - Enkelipoika

Katsokaa häntä: 21-vuotias koketti, kajalikundi Jonne Aaron on syntynyt rocktähdeksi.

Jonne Aaron
Jonne Aaron

Älkää antako kosmetiikan hämätä. Sen takana on astmaattinen poika, joka ei ole kiinnostunut huumeista, ei koskaan juo alkoholia ennen keikkaansa, ja joka kaipaa lapsuuden loputtomia kesiä mummolassa ja äidin keittämää mannapuuroa.

Jonne Aaronilla on mannekiinin mitat: 179 senttiä, 59 kiloa, painoindeksi rapiat 18, joka asiantuntijoiden mukaan on jo terveydellinen riski.

"Minusta olisi pitänyt tulla tyttö", Jonne on sanonut, mutta väliäkö sillä – hän näyttää somalta nuorelta naiselta, jonka kuukautiset ovat jääneet väliin anoreksian takia. Vaan ei moralisoida. Popikonien painoindekseissä on aina ollut toivomisen varaa sukupuoleen katsomatta, oli kyse sitten Iggy Popista, Michael Monroesta tai Karen Carpenterista.

Nyt Aaronin meikatut enkelikasvot hehkuvat tamperelaisen rockpyhätön Tulliklubin nurkkapöydässä. Ainakaan tällä kertaa hän ei ole pitänyt nettisivujensa lupausta olla aina ja kaikkialta myöhässä. Takana on keikka Alavudella, jonne Negative veti 586 maksanutta.

"Hyvä tulos Pohjanmaalla", Jonne sanoo.

On kulunut vain viikko siitä, kun kansainvälinen Roadrunner-levy-yhtiö kiinnitti Jonnen, vai pitäisikö sanoa hänen yhtyeensä Negativen, kolmen levyn sopimuksella.

Negative on uusi luku suomalaisen rockmusiikin vientitarinassa, joka on muuttumassa jo saagaksi, kiitos HIM:in, Rasmuksen ja Nightwishin. Jos he ovat suomirokin paras A-luokka, Negative saattaa pian matkustaa ulkomaille parhaassa B-luokassa Stratovariuksen ja Hanoi Rocksin kaltaisten kymmeniätuhansia levyjä myyvien suomalaisten kulttitähtien seurassa. Japanin markkinoille on uponnut jo kymmeniätuhansia levyjä, ja jos hyvin käy, Negativen levy Sweet & Deceitful julkaistaan Saksassa ensi helmikuussa. Siitä voi aueta lavea tie Keski-Euroopan suurille markkinoille, eikä aivan vieraalla reseptillä, jos joku nyt HIM:iä haluaa muistella: korea hoikka poika keulilla, raskaat kitarat taustalla, sanoitukset täynnä lempeä, tuskaa ja lemmentuskaa.

Ja vain jokunen viikko sitten, kun 69 Eyesin Jussi oli bailannut saksalaisessa yökerhossa, Negativen Moment of Our Love oli vyörynyt taustalla. Hyvää "underground-pöhinää" sillä suunnalla, kuten Jonne asiaa kuvaa.

Mutta ollaan rehellisiä, tätäkään juttua Negativesta ei tehtäisi ilman yhtyeen keulakuvan kohtaloa. Lastenkodista on epätodennäköinen, muttei mahdoton matka loistevaloihin. Siinä mielessä Jonne Aaronin elämä – so far – on rockin sankaritarina. Taas on pelastunut yksi herkkä sielu. Long live rock ’n’ roll!

Jonne kietoo ohuet sormensa vesituopin ympärille ja kulauttaa. Kun hän vie kädet leukansa tueksi, ranteen onnenkorut helähtävät kuin kulkuset.

Ja nyt Jonne, kerro meille. Kerro ihan kaikki.

Surun pyyhit silmistäni pois

Pikku Jonne Aaron Liimatainen – jep, toisen nimen äiti nappasi Elvikseltä – oli onnellinen poika. Ei ollut kesää, jota Liimataiset eivät olisi viettäneet mummolassa Kiimajärvellä, ei aamua, jolloin äiti ei olisi keittänyt mannapuuroa.

Harmaan sävyt tunkeutuivat Liimataisen perheeseen vasta myöhemmin. Ensin tulee astma. Jo hieman isompi Jonne painuu pahoinvoivana vuoteeseen suoraan saunareissulta ja näkee unta, jossa hänellä on pehmeä, hyvä olo. Sitten joku läpsii poskille. Jonne herää henkeään haukkoen sinisenä kasvoiltaan ja saa lääkäriltä astmapiipun kannettavakseen, ettei enää koskaan joutuisi kokemaan sitä tunnetta, kun joku painaa jalalla rintalastaa, eikä ilma imeydy keuhkohin. Paljon myöhemmin, kun Jonne on jo rocktähti, astmapiippu seuraa aina lavalle asti kitarateknikon työkalupakissa.

Jonnen isä soittaa rumpuja Beritin kaltaisten iskelmätähtien bändeissä ja väläyttää joskus länsitamperelaisen Lielahden kerrostalokodissa blueslaulajan kykyjään. Jonnen äiti on hieman hiljainen nainen, joka soittaa pianoa ja pukeutuu mielellään leopardikuosisiin paitoihin. Kuusi vuotta vanhempi isoveli Tommi, joka lukee itsensä myöhemmin merkonomiksi, on Jonnelle hieman etäinen auktoriteetti.

"Jos poltin tupakkaa, en pelännyt, mitä isäni sanoisi, vaan mitä Tommi sanoisi."

Sitten on vielä Ville, urheilullinen pikkuveli, joka lopulta vaihtaa piikkarit kajaliin, ja josta tulee etäisesti Negativea apinoivan Flinch-yhtyeen keulakuva.

Varjot syvenevät, kun vanhempien alkoholin käyttö karkaa käsistä, ja äiti laulaa yhä useammin, kuinka Surun pyyhit silmistäni pois. Sitä Jonne ei mielellään muistelisi. Ei sitä, kun Tommi vie 14-vuotiaan Jonnen lastenkotiin häikäilemättömän lintsausputken päätteeksi. Kun vanhemmat lähtevät töihin, Jonne vetää peiton korviin ja jää nukkumaan. Klassisen kitaran soittotunneille käy samoin. Jonne nappaa kitaran kainaloonsa, mutta painuukin Epe’sin levyliikkeeseen kuuntelemaan Axl Rosea, jonka munat pullistelevat videoilla niin komeasti pyöräilyshortsien punteissa. Jonne tuntee itsensä häpeällisen heiveröiseksi ja vetää rankansa suojaksi kolme villapaitaa. Tesoman pommisuojassa on hyvä soitella kitaraa kenenkään näkemättä, ja Jonne alkaa koota yhtyettä, joka saa nimekseen Negative.

Eräänä iltana, kun Jonne on lomalla lastenkodista, äiti yllättää hänet vaatekaapiltaan.

"Ihailin äitini eläinkuvioisia vaatteita. Et kai sä poika käytä huumeita, äiti kysyi. Et kai sä saatana ole hintti, kysyi ukko."

Yhdeksäs luokka päättyy madonlukuihin, keskiarvo on 5,2. Kymppiluokalla Jonne nostaa keskiarvonsa 7,2:een. "Siitä mä olen ylpeä", hän sanoo.

Kokolattiamatto palaa

Jonne ja hiukset
Jonne ja hiukset

Hieman ennen kuin Jonnesta tulee ihan oikea rocktähti, hän yrittää vielä opiskella putkimieheksi ja viimein lähihoitajaksi. Sekään ei oikein maistu. Ulkotyöpäivänä Jonne nukahtaa kottikärryihin ja herää veljensä soittoon.

"Lähde nyt vittuun sieltä", Tommi sanoo, ja Jonne lähtee.

18-vuotiaana Jonne sulkee Raholan lastenkodin oven viimeistä kertaa takanaan, tajuaa olevansa omillaan, ja on pillahtaa itkuun.

"Ihminen tarvitsee perusturvaa. Siellä oli kotiintuloajat ja ruokailuajat. Arvostin paljon sitä paikkaa ja niitä ihmisiä, jotka siellä työtä tekevät."

Seuraa raskas vuosi. Yhtye kiertää Datsun 100 A:lla Tampereen ja Turun pieniä keikkapaikkoja. Tytöt tykkäävät, ja takahuoneessa odottaa kori jaffaa ja kinkkusämpylöitä, mutta levy-yhtiöt pitävät Negativea toivottoman epäkaupallisena yhtyeenä. Jonnelle suositellaan soolouraa, mikäli tämä koskaan haluaisi levyttää.

"Mutta me olimme päättäneet, että meille tämä on superbändi, kävi kuinka kävi."

Lopulta tamperelainen levy-yhtiö Gmfab kiinnittää Negativen, jossa Jonnen rinnalla soittavat sellaiset hassut taiteilijanimet kuin Jay (rummut), Snack (koskettimet), Sir Christus (kitara), Larry (kitara) ja Antti. Tapahtuu ihme. Single nousee Suomen listan kärkeen, koulujen voimistelusalit kaikkialla Suomessa täyttyvät kiljuvista tytöistä esipuberteetissaan, ja Jonne saa alkaa harhautella ihailijoitaan Tammelan kotinsa lähistöllä.

"Unelmani on kahtena iltana peräkkäin myyty Wembleyn stadion", Jonne sanoo Mape Morottajan dokumenttifilmille juuri niin kirkkain silmin, ettei katsoja näe hankkeessa mitään epärealistista. PitkäsoittoWar of Love on jättimenestys ja myy Suomessa hetkessä platinaa.

"Kiitos kuuluu isoveljelle", Jonne muistuttaa Tommista, josta on tullut paitsi Negativen manageri myös Jonnen henkinen peräseinä.

Vuonna 2003 Negative elää niin kuin jokaisen rockbändin kai joskus täytyy. Jonne heittää television oululaisen hotelli Turistin ikkunasta ulos ja käryttää turkulaisen hotelli Scandicin kokolattiamattoa. Kitaristi Larry viihdyttää lähinnä itseään kusemalla parvekkeelta satunnaisen ohikulkijan päälle.

"Elimme kuin Hanoi Rocks", Jonne hymähtää Tulliklubilla ja naukkaa vettä päälle. Mieleen hiipii epäilys, onko Jonnella sittenkään aivan oikeaa kuvaa Hanoi Rocksin edesottamuksista ennen yhtyeen hajoamista ja Razzlen traagista kuolemaa. Mutta hyvä niin. Tehdään tässä yhteydessä selväksi , että Jonne Aaron ei ole rosoinen vaan suloinen rocktähti. Itse asiassa hän ei ole juonut alkoholia ennen esiintymistä enää sen jälkeen, kun tuli avanneeksi keikkansa punk-henkisellä repliikillä Haistakaa vittu, Vammala. Ainakin nyt Jonne kelpaa äidiltä tyttärelle. Hän ei toden totta ole ollut Tukholmassa myymässä persettä. Itse asiassa Jonne kävi ensimmäistä kertaa ulkomailla vasta 16-vuotiaana, Kööpenhaminassa.

Poissa pahoilta teiltä

Onnenkorut helähtävät taas Tulliklubilla, kun Jonne heilauttaa kättään ja toivottaa kohteliaasti turvallista kotimatkaa. Sitten hän kääntää selkänsä ja näyttää Klubin käytävässä pidemmältä kuin onkaan.

Kuinka tässä lopulta käy? Voiko se unelma, jonka 12-vuotias Jonne lausui veljelleen saunan lauteilla, toteutua? Tästä on saatava valistunut arvio. Haloo, onko se Tavastian pomo Juhani Merimaa? Tuleeko Jonnesta ja Negativesta kansainvälisiä rocktähtiä?

"Roadrunnerin sopimus ei ole orjadiili. Taloudellinen arvo takaa, että levyihin panostetaan. Heidän asenteensa on kunnossa. Heillä on hyviä biisejä. Kusi ei ole noussut hattuun. Itseironia on kohdallaan. He ovat aidosti ylpeitä työstään", Merimaa luettelee ja haluaa jakaa kunniaa koko yhtyeelle, ei vain Jonnelle. Ainoana mutta jo väistyvänä heikkoutena Merimaa pitää vaikutteiden läpinäkyvyyttä, hieman kliseistä glamrock-ilmettä.

"Vaikka rockin historia on täynnä löytymättömiä lahjakkuuksia, Negative on nyt hyvässä saumassa. Maailmalla menee läpi ajaton rock ’n’ roll", Merimaa sanoo.

Se olisi hienoa.

Ja kun Jonne vielä toteuttaisi mummonsakin toivomuksen.

"Että se Jonne vain pysyisi poissa pahoilta teiltä."

73 kommenttia

m_p

28.10.2004 17:37

Ilmankos jutussa oli hiukan "nurja" sävy kun sitä ei ollutkaan tehnyt kaikki haastateltavansa sokeriin hukuttava Jaana R.
Jostain kumman syystä Jonne Aaron tuppaa herättämään "perusheterohenkisissä" miehissä melkoista ilkeyttä - tämä nyt sentään pysyi rajoissa, toisin kuin esim. Hyppönen&Enbuske "talkshown" haastattelu. Vaan olisihan tuo Suhonen voinut hieman hillitä happamuuttaan ja kyynisyyttään...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Samiwithlove

28.10.2004 19:10

No samaa höpinää tämäkin haastattelu oli kuin muutkin Jonnesta tehdyt. Tämä vaan oli nähtävästi Jonnen tähänastinen "elämänkerta".

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JonneIsLife

28.10.2004 22:24

Ihana haastattelu.. koskettava... tosi sulonen... jonne on kasvanu upeeks mieheks (jokaisessa miehessä on terveellistä asua myös pieni nainen sisällä... kuten negativen jätkät sen osottaa...)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

joopajoo_

29.10.2004 12:02

Tässä on taas hyvä esimerkki pojasta jolla homma tulee karkaamaan käsistä kun nousi suosioon liian nuorena

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JuuJuuu

29.10.2004 14:48

"ei koskaan juo alkoholia ennen keikkaansa"
Eipidä paikkaansa. Olen nähnyt kun Jonne vetää viinaa ennen keikkaa ja sen aikana.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

senkinidiootti

29.10.2004 17:14

[LAINAUS]JuuJuuu kirjoitti 29.10.2004 klo 14:48:

"ei koskaan juo alkoholia ennen keikkaansa"
Eipidä paikkaansa. Olen nähnyt kun Jonne vetää viinaa ennen keikkaa ja sen aikana.[/LAINAUS]

Haloo. Tiedän että et ole nähnyt. Ja se on aina vesipullo mikä keikoilla on mukana lavalla. Se vaan on niin, et voi sille mitään..:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

antimina

30.10.2004 00:49

hmm, asiasta ei kannattaisi olla niin varma ennenkuin on jutellut Jonnen kanssa ja seurannut häntä klopista asti (onhan se nuori vieläkin, muttaa..). Erittäin asiallinen tyyppi, kiltti kuin mikä. Pelkkää positiivista sanottavaa.

Saattaahan hän hieman olutta ottaa, mutta vähän vain, koska todellakin on mennyt keikkaa perseelleen juomisen takia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

glamprincez-

30.10.2004 13:16

Jonne on maailman kiltein ja suloisin ihminen. Se ei oo sellanen töykee rokkari vaan ihana ihminen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

GFSD

30.10.2004 14:12

joo tottahan se on että toi poika osaa puhua!! mut ettei juo tai vedä jotain on kyllä aikas paksua puppua?? miten se muuten olis noi vitun laiha?? ja kyllähän niihin on tullu törmäiltyä muihinkin poikiin eikä ne oo ikinä ollu selvin päin..sen näkee jo silmistäkin et jotain muuta on tullu otettua,just pari viikkoo sit yks noista oli ollu vetämässä tötsyä mun kaverin kans..tosi hyvää musaa ei siinä mitään tykkään bädistä mut ei jaksa aina kattoo tota paskaa!!? sehän on itsestään selvyys että tollasessa pyörityksessä nousee kusi päähän,eikä siitä voi itteensä syyttää? hyvää jatkoo kaikille ja terveisiä "tutuille" :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ellinen

30.10.2004 20:48

Olen itse rundannut bändin perässä jo pari vuotta, ja todistanut monesti että JONNE ei juo ennen keikkaa tai lavalla. Osalla bändistä saattaa lavalla vesipullon korvata kaljapullo, muttei Jonnella.

MINKÄÄNLAISTA kusipäisyyttä ei ole vielä tähän päivään asti ollut havaittavissa. Esim. Jonnen nimmareiden jako keikan jälkeen on sellaista, että keikkamanageri saa olla raahaamassa sitä sieltä pois. Ja vaikka sillä olisi kiire, nini silti se on siellä vielä vartinkin päästä juttelemassa faneilleen.

Ärsyttää vaan, että ihmiset ovat niin kyynisiä eivätkä usko, vaikka Suomessa vielä olisi bändejä jotka oikeasti arvostavat fanejaan, eivätkä vain itke City:n haastatteluissa kuinka niitä on joka puolella. Kyseessä on sentään bändin työnantajat.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

alicei

1.11.2004 01:44

Jonne on mukava ja aito ihminen..
jonka huomasin ollessani keikalla kouvolan rubiinissa..
ei ollenkaan käyttäytynyt diivan elkein ja jutteli rauhassa kaikkien kanssa kuin kuka tahansa
juuri näin sen pitää ollakin.. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Katja

3.11.2004 13:48

[LAINAUS]Ellinen kirjoitti 30.10.2004 klo 20:48:

Olen itse rundannut bändin perässä jo pari vuotta, ja todistanut monesti että JONNE ei juo ennen keikkaa tai lavalla. Osalla bändistä saattaa lavalla vesipullon korvata kaljapullo, muttei Jonnella.

MINKÄÄNLAISTA kusipäisyyttä ei ole vielä tähän päivään asti ollut havaittavissa. Esim. Jonnen nimmareiden jako keikan jälkeen on sellaista, että keikkamanageri saa olla raahaamassa sitä sieltä pois. Ja vaikka sillä olisi kiire, nini silti se on siellä vielä vartinkin päästä juttelemassa faneilleen.

Ärsyttää vaan, että ihmiset ovat niin kyynisiä eivätkä usko, vaikka Suomessa vielä olisi bändejä jotka oikeasti arvostavat fanejaan, eivätkä vain itke City:n haastatteluissa kuinka niitä on joka puolella. Kyseessä on sentään bändin työnantajat.[/LAINAUS]

Hemmetin hyvin sanottu, I agree!
Huomasiko muuten kukaan tuota Gmfab mokaa? xD Kyllä sen mun käsittääkseni on ollu GBfam tähän asti...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hnrcks

3.11.2004 16:24

Jep. Pari asiavirhettä. Levy-yhtiö on GBFam ja Snack eli Nakki ei ollut mukana sopimusta GBFamin kanssa kirjoitettaessa, vaan liitettiin orkesterin täysijäseneksi vasta 2. levyn ilmestymisen aikana.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-pix-

4.11.2004 03:48

hohhoijaa..no ihan kiva poika jos tykkaa POJISTA

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ameeba12

4.11.2004 12:43

uuuuuuuuuBeiBiiiiiiiii ;) onks se tyttö vai poika?? No pojankloppi se on !! oli yläasteella söpömpi ja ihanan rasavilli!!! T: entinen luokkalainen

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

peikkotyttonen

8.11.2004 09:55

suurinpiirtein kiljunta alko kun jonnen kuvan tossa näin. ^^ ja samantein lähti viesti siskolle että hae mulle NYT äkkiä city ko siinä on jonne. ^^ hyvä juttu.. seinälle päätyy.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Samijee

9.11.2004 19:04

Olisi ihana lupsuttaa Jonnen munaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nallen-Kallela

10.11.2004 18:39

Jutun alussa Jonnen mitoista tehdään taas jälleen ärsyttävällä tavalla iso numero ja vielä perustuen väärään tietoon: vasta merkittävä alipaino on "asiantuntijoiden" mukaan terveysriski. Jonnen painoindeksi on n. 18,5 eli juuri normaalin alaraja. Merkittävän alipainon raja on painoindeksi 17. Monen mallin painoindeksi taas on n. 16. Hento luusto sitäpaitsi "oikeuttaa" alhaisen painoindeksin. Jonnen mitoilla anoreksia on vielä monen kilon päässä. Toimittajien pitäisi antaa Jonnen olla jo rauhassa hoikka poika, eihän kukaan enää jaksa päivitellä Ville Valonkaan laihuutta, josta pari vuotta sitten kirjoiteltiin samaan sävyyn.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

845

11.11.2004 10:04

mun mielestä jonne on ihan paras... eikä sitä saa haukkuu!! haistakaa paska kaikki jotka ette tykkää jonnesta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jiitherock

15.11.2004 22:14

Jonne vaikuttaa hyvin sympaattiselta kaverilta!!! Hän on myös hyvin asiansa osaava niin musiikillisesti ja julkisuudenkin kanssa!! Kaverista huomaa ettei julkisuus ole hänelle pääasia vaan musiikki! Lisäksi hän on ehdottomasti kaunein mies jonka oon nähnyt,voin sen jopa sanoo vaikka jätkä olenkin! :)
Ja mitä tohon tulee et jos mies on laiha niin sen muka pitäis aineita vetää?!?! Ei pidä paikkaansa!! Monet rokkarit varmaan näin tekevät mut en usko yhdenkään Negativen jätkän kohdalla tähän! Itse tällaisena rock-henkisenä tyyppinä voin omaltaosaltani sanoa että kyllä mä ainakin pysyn laihana... Se vaan vaatii sen että syön hyvin vähän :) Rauhaa ihmiset!!! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

poski

17.11.2004 02:00

kuka on jonne aaron

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

RoCKeNKeLi

18.11.2004 19:20

aaaaaHHH... ihana juttu Jonnesta :D ja niin liikuttava toi lastenkotitarina...snif :'( noh, nyt Jonnella menee tosi hyvin ja oon ihan mielettömän ilonen siitä...Negative on mun lempibändi 4-ever ja Jonne on mun Jumala.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jiitherock

18.11.2004 19:38

Mukava nähä tää dokkari! :) Jos jotakuta kiinnostaa niin kannattaa vilkasta tää: www.yle.fi/jonneaaron

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

rockenkuli

24.11.2004 20:52

voi hitsi.. ihana tuo koko juttu; kauheeta.. mut Negative on maailman paras bändi! Aina! Kaikki on kivoja poikia

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mcmc

13.12.2004 10:12

Kunnioitan suuresti Jonnea ja sitä minkälaisen harppauksen hän on tehnyt elämässään. Hän on hyvin lahjakas ja kaiken lisäksi komea. Huomaa, että Jonne on uskonut itseensä ja perjaatteihinsa. Hienoa Jonne, olen ylpeä sinusta. Olet myös hyvin huomaavainen fanejasi kohtaan. Toivottavasti sinulla ei koskaan nouse kusipäähän. Rauhallista joulua koko negativen joukolle. Olette mahtavia! T; Sanny Girl 85

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Summergloss

2.1.2005 20:24

[LAINAUS]Jiitherock kirjoitti 18.11.2004 klo 19:38:

Mukava nähä tää dokkari! :) Jos jotakuta kiinnostaa niin kannattaa vilkasta tää: www.yle.fi/jonneaaron[/LAINAUS]

Joo mä katoin ton dokumentin jonnesta ja siinä näkee selvästi että jonne on sisimmissään edelleen se herkkä ja sympaattinen poika joka se ennenki oli. Se näyttää ajattelevan paljon toisia.. että toisilla ois hyvä olla. :> Ja se tekee hyvän mielen. Ja ko joku tuol aiemmin mainitsi että jonne jää aina antaan kaikille nimmareita vaikka sitä yrittää raahata pois niin sen huomas siinä dokumentissaki miten se aina pysähty antaan jollekki nimmarii. :) Jonnella ei oo ainakaa vielä noussu kusi päähän ja mä toivon että sillä ei nousiskaan. Ja mitä niihin aineisiin tulee ni musiikkimaailmassa se monesti menee niihin, mutta toivoisin että jonne pysyis kaidalla tiellä niinku nyt. Eipäs mulla nytten muuta. :)

Paitsi että onko sulla Jiitherock sähköpostii tai siis mese osoo?.. :) en tiä katoks enää ees näitä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JonneISbest

8.1.2005 23:22

Jonne on tosiaan tosi hyvä laulaja , joka on kokenu kovia elämänsä aikanan... toivottavasti pääsen näkeen Negativen livenä joskus, koska ne tekee HUIPPU hyvää musaa nuorille... niin sitä pitää Jonne!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tampere

11.1.2005 05:26

Jonne on meillä kyläilly monesti jo pitkän aikaa, ei oo muuttunu vaikka tuliki staraksi... Pitäähän rokkarin ny esittää vähän kovaa, että pääsee lehtiin ja saa julkisuutta.. Jonne on mukava ja kohtelias poika! Ja hetero :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jorma_isokulli

15.1.2005 07:55

kunpa sais sitä jonne tyttöä vetää perseeseen

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mirtsuli

16.1.2005 17:13

olen kyl aina oikeestaa tykänny negativen musiikist, mut nähtyäni telkusta sen jonne-dokumentin aloin diggaa enemmän negativestä....ärsyttää puheet, siitä et jonne on naisen näköinen jne...

minäpä sanon erään asian...naisellisuus jonnen kohdalla loppuu viimeistään siihen, ku se äijä avaa suunsa!!! jumalauta, mut sil on ihan taivaallinen lauluääni!!!!

kaikkee hyvää jonnelle!! pidä pää kylmänä, äläkä anna pissan nousta päähän... be yourself!! :D

Negative on suomen paras poikabändi...se voittaa mennen tullen mokomat indxit ja rasmukset...=)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

killi_

25.1.2005 11:30

Jonne on ihan komia miehen alku,vaikka naisen näköseksi sanotaankin.. =)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NGT-FANI

25.1.2005 20:27

Jonne sä olet niin suloinen olen samaa mieltä sun kaa Mirzuli Negative voittaa ne kamalat Rasmukset ja kaikki muut tyhmät bändit!!! Negative on aivan loistava!! Se jokumentti "Lastenkodista rocktähdeksi" oli aivan ihana ja koskettava. Jatkakaa pojat samaan malliin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NGT-FANI

25.1.2005 20:28

Jonne sä olet niin suloinen olen samaa mieltä sun kaa Mirzuli Negative voittaa ne kamalat Rasmukset ja kaikki muut tyhmät bändit!!! Negative on aivan loistava!! Se jokumentti "Lastenkodista rocktähdeksi" oli aivan ihana ja koskettava. Jatkakaa pojat samaan malliin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ristus

26.1.2005 16:12

[LAINAUS]Ellinen kirjoitti 30.10.2004 klo 20:48:

Olen itse rundannut bändin perässä jo pari vuotta, ja todistanut monesti että JONNE ei juo ennen keikkaa tai lavalla. Osalla bändistä saattaa lavalla vesipullon korvata kaljapullo, muttei Jonnella.

MINKÄÄNLAISTA kusipäisyyttä ei ole vielä tähän päivään asti ollut havaittavissa. Esim. Jonnen nimmareiden jako keikan jälkeen on sellaista, että keikkamanageri saa olla raahaamassa sitä sieltä pois. Ja vaikka sillä olisi kiire, nini silti se on siellä vielä vartinkin päästä juttelemassa faneilleen.

Ärsyttää vaan, että ihmiset ovat niin kyynisiä eivätkä usko, vaikka Suomessa vielä olisi bändejä jotka oikeasti arvostavat fanejaan, eivätkä vain itke City:n haastatteluissa kuinka niitä on joka puolella. Kyseessä on sentään bändin työnantajat.[/LAINAUS] Siis toi oli perkeleen hyvin sanottu!! oon aivan samaa mieltä kanssasi!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ristus

26.1.2005 16:25

JA Negative on todellakin Suomen paras rokkibändi mitä tiedän...

onhan HIM, The 69 eyes ja The Rasmus myös kovia bändejä mutta jotenkin Negative on vaan erilainen ja PARAS!!

Jotkut laittaa rahaa peleihin ja tietoikoneisiin. jotkut taas pelaa jalista ja jotkut käy ratsastamassa. Mutta mun harrastus on NEGATIVE.
Mun kaikki rahat menee keikkoihin, levyihin ja muuhun Negative aiheiseen sälään. Siis kyllä mä tietysti muidenkin hyvien bändien keikoilla käyn.. esim. uniklubi,The 69 eyes, HIM , apulanta.. johtunee siitä että nämä bändit kuuluu mun musamakuun... mutta edelleen kovin bändi kaikista on NEGATIVE!! ja tulee olemaan mun suosikki ja pitkään!! ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JonneOnIhana

22.2.2005 18:53

joo negative on maailman paras bändi!!ja jonne on ihanan sympaatinen jätkä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JonneOnIhana

22.2.2005 18:56

niin ja toi nimmari juttu on ihan totta!niin ku toi kaljan juonti ennen keikkaa. jonne ei ees polta keikoilla toisin ku muut negativen jätkistä.
jonne on vaan niin ihana.mun hani

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JonneOnIhana

22.2.2005 18:58

negative vetää ihan vitun hyvin livenä!!jonne on niiiin komee

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rokkie

10.3.2005 14:15

[LAINAUS]Jiitherock kirjoitti 15.11.2004 klo 22:14:

Jonne vaikuttaa hyvin sympaattiselta kaverilta!!! Hän on myös hyvin asiansa osaava niin musiikillisesti ja julkisuudenkin kanssa!! Kaverista huomaa ettei julkisuus ole hänelle pääasia vaan musiikki! Lisäksi hän on ehdottomasti kaunein mies jonka oon nähnyt,voin sen jopa sanoo vaikka jätkä olenkin! :)
Ja mitä tohon tulee et jos mies on laiha niin sen muka pitäis aineita vetää?!?! Ei pidä paikkaansa!! Monet rokkarit varmaan näin tekevät mut en usko yhdenkään Negativen jätkän kohdalla tähän! Itse tällaisena rock-henkisenä tyyppinä voin omaltaosaltani sanoa että kyllä mä ainakin pysyn laihana... Se vaan vaatii sen että syön hyvin vähän :) Rauhaa ihmiset!!! :)[/LAINAUS]

Hyvä,että täällä on edes yksi jäykä joka kehtaa sanoa mielipiteensä joka ei ole 'Hyi se meikkaa,se on homo'.
Jonne on tosi symppis jätkä,ihan mielettömän kiltti ja ansainnut tiensä huipulle ilman mitään helvetin idolsia tai popstarssia.
Jonne ja Negative ON Rök Rök :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rokkie

10.3.2005 14:15

HAHAH! xD Ja tossa piti sitten lukea 'jätkä',ei 'jäykä'. xD

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vimpe

12.3.2005 23:15

Tykkään hirveästi Jonne Aaronista. Katoin sen dokumentin, ja mun mielestä se Jonne on kertakaikkiaan ihana. Toivottavasti se pysyy tollasena, ettei julkisuus tai mikään muuta sitä. Ja tosiaan, toivottavasti ei joudu huonoille teille.
En oo ite mikään teini, mut silti tykkään Jonnesta. Tarkotan vaan, et kyl vanhemmatkin naiset siitä tykkää. vai oonko ainut?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

johanna___

19.3.2005 19:18

eiköhän jokasella oo oikeus omaan mielipiteesee ja annettaan tän iän ikusen asian olla.

Samalla tavalla vois vaik Christusta haukkuu, mikä siin Jonnessa nyt nii vetää turpaansa aukomaa..?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jenskuli

21.3.2005 21:02

jonne aaron vaan on nIIN!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NGT

28.3.2005 00:12

negative on niin paras ja jonne on
mun hani..:)
ja ihanaa ku ne on päässy pinnalle

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NGT

28.3.2005 00:14

Ne on nhiin SULOSIII!!!et oikee itkettää

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Huru-Aaroni

10.4.2005 16:59

Jonne Aaron on tosi ihana. Ihanaa että joku on voinut toteuttaa unelmansa ja elää sitä.
^Huru-Aaroni^

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sir-NiiNa

17.4.2005 10:26

jonne ja sen veli,ville...kaksi maailman IHANINTA veljestä!!molemmat tekee hyvää musiikkia..tai parempaa kun hyvää :D molemmat osaa olla faneja kohtaan oikeita herrasmiehiä :) ja lavalla esiintyminen on taivaallista!!toivottavasti Flinch nousee suosioon niinkun negativekin!rakastan teitä!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_negative_

13.5.2005 16:27

tänään se sit nähdään et onko pikkuveli yhtä lumoova kun ihana Jonne... Viel viis tuntia ja ne on täällä, livenä meidän pikku Pehulassa, Flinch... Ihan on Negativen jäljissä, on nekin täällä ollu..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Charmaine

14.5.2005 19:58

Mä oikeesti arvostan tosi paljon Jonnea ja koko Negativea. Ne on tehny tosi paljo hommia menestyksen eteen. Ja Jonne saa nyt elää unelmaansa. <3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ex-student

20.5.2005 22:12

yks komentti tohon Sir-NiiNan juttuun...
Tiesikö kukaan että Ville oli yläasteella kova kiusaan muita? Eikä sillon kukaan olis uskonu et se seuraa veljensä musiikkityyliä...se pukeutu usein hopparihousuihin:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ooooookk

23.5.2005 21:04

Niin, yläasteella ollaan kuitenkin vielä aika keskenkasvuisia joten saattaa tehdä monesti sellaista mitä myöhemmin katuu. Mä ainakin kasvoin yläasteen jälkeen henkisesti parissa vuodessa aika helkkarin paljon - niin taitaa käydä monelle muullekin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Loweee

5.6.2005 18:30

Jonne on maailman sexyin ja hyvännäkösin tyybbi...<3<3<3<3<3<3 !!!!!!111

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sirsartsa

9.6.2005 12:27

Jonne Aaron on oikeesti tosi hellyttävä tyyppi. mä ainaki fanitan ihan kympillä!!!!!!!!!! alusta alkaen oon fanittanu. tää juttu oli ihan hyvä,mut ei siinä ollu mitään uutta tietoo

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hey

16.6.2005 09:21

tiettekste, et jonnen veljellä ja sen kavereilla on kans bändi? sellanen ku flinch.. niiltä tulee sinkku varmaan heinäkuussa, pari aika hyvää kappalettaki löytyy.. jonne on kyllä ihan hyvän näkönen, mut ei vedä vertoja veljelleen!!! ville on kyllä ihan valioluokkaa...:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

rokkimuija

16.6.2005 09:34

ex-student! ei ville mitään hopparihousuja kyllä pidä! sillä on aina jokku naisten farkut ja jotain vaaleenpunasia kimalletoppeja niinku jonnella. mun mielestä ois parempi jos sillä ois erilainen tyyli ku jonnella! se on nykyään ihan kopio siitä.. tietääkö kukaan ketä muita siihen flinchiin kuuluu?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

auwii

16.6.2005 09:38

flinchiin kuuluu olli joka soittaa kitaraa, mice joka soittaa kans kitaraa, tuukka bassoo ja juuso rumpuja. niin oon ainakin käsittäny.. aika söpöjä kaikki..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Eikka-1

9.10.2005 22:48

Toivon todella että ton painoindeksi olis terveydelle todella vaarallinen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hanetsu

21.10.2005 12:55

moi haluaisin lisää tietoa jonnen menneisyydestä ja siitä että hänen suvustaa tosi paljon tietoa koska se kiinnostaa minua sillä minun äitini on liimatainen ja kaikkea muuta sellaista..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Solmu_

25.11.2005 13:34

"Eikka-1 (9.10.2005 22:48)

Toivon todella että ton painoindeksi olis terveydelle todella vaarallinen"

Tartte tulla tänne valittaa, Jonne on enkeli ihmisen muodossa, Negative parasta mitä tiedän, eikä sinulla pitäisi olla mitään sanottavaa siihen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jjennika

16.1.2006 15:15

<3 toivon että lähettäisitte kaikenlaista tietoa Jonnen elämästä ja menneisyydestä sähköpostiini. <3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Unikukka

11.7.2006 20:54

Jonne on ihana ihminen...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

acy

29.8.2006 09:25

jonne on nii ihana<3...
aina tulee kyyneleet silmiin kun luen tätä.. oon lukenu tän nyt ainakin kolme kertaa läpi.. ja tuun lukee varmaan vielä monet kerrat <33..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu:)

28.9.2006 21:39

Negative on uskontoni ja Jonne Jumalani<3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

DisneyStar

3.10.2006 14:40

Ihanan koskettava tarina :/<3 oon kanssa pätkiä tästä kuullu,mutt koko tarina on jääny jostain syystä vähän peittoon..rakastan tuota poikaa<3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

(tiina)

3.10.2006 17:13

jonne on niin ihana<3<33

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jenni:))

21.1.2007 14:22

Jonne Aaron on niin ihana ja toi tarinakin . mä rakastan jonnea<333

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JonneAaronFani<3

21.1.2007 14:25

Jonne on niin ihana.<3 ja kaikki jotka haukkuu jonnee niin saa haistaa paska. jonne on IHANIN<3 ja söpöin koko maailmasssa <3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nanceydoll

23.1.2007 17:02

Jonne on kyllä oikeesti tosi fiksu ja ihana poika..sillä on aina aikaa faneilleen eikä kusipäisyydestä jälkeiäkään toisin kun muutamalla muulla Negativen soittajalla.En nyt ala nimiä mainitseen mut eiköhän moni muukin fani tiedä keistä puhun :)
Toivon vaan että Jonnella pysyisi jalat maan pinnalla <3 uskon kyllä et niin tulee käymäänkin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

anus_mundi

16.3.2007 10:01

#
rokkimuija 16.6.2005 09:34 ex-student! ei ville mitään hopparihousuja kyllä pidä! sillä on aina jokku naisten farkut ja jotain vaaleenpunasia kimalletoppeja niinku jonnella. mun mielestä ois parempi jos sillä ois erilainen tyyli ku jonnella! se on nykyään ihan kopio siitä.. tietääkö kukaan ketä muita siihen flinchiin kuuluu?

Ville käytti yläasteella löysiä farkkuja, mutta jo nuorempana huomasi Villestä että suomenkielinen musiikki on hänen juttunsa. Jo n. 13-vuotiaana Ville lauleskeli upealla äänellään ns. ikivihreitä ja tyttöjen päät oli pyörällä. Molemmat pojista tekee upeaa työtä ja on hieno nähdä, että välillä on mahdollista menestyä, vaikka lähtökohdat ei olekaan parhaat mahdolliset.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nakuti

3.7.2007 09:02

Mikä tuoksu on tuo Bossin vanilja jota Jonne sanoo käyttävänsä? Suoraan sen nimistä ei ole olemassakaan. Haluan tietää ja mennä tuoksuttamaan! Apua!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

<3F

28.7.2007 18:29

Tiedän sen verran sanoa, että jonne ei esiinny kännissä lavalla.
kyllähän hän sitten saattaa sen keikan jälkeen ottaa ja juhlia, mutta ei ennen keikkaa. Muut bändin jäsenet sitten päin vastoin. ::D

ja jonne aina huolehtii muista. hänhän on hakenut villeä (flinch) erinäisiltä keikoilta kotiin, jottei tämä joisi,
ja siinä samalla viellä huolehtinut pyörtyilevistä faneista !

siinä on asenne mies <3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kyllikki66

27.6.2010 14:54

Tapasin Jonne Aaronin Juhannuksena eräässä Satakuntlailessa tanssipaikassa. Hän oli tullut sukulaisten kanssa fiilistelemään vanhanajan suulitansseihin. Menin juttelemaan ( 67 v., mummo) Kiitin häntä tyylikkäistä tv-esiintymisistä. Edessäni oli sympaattinen, kohtelias, sanavalmis nuori mies, joka keskusteli ystävällisesti ja viisaasti. Olin myyty! Kiitos hänelle1

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

surullista

16.4.2013 17:03

Voi Jonne raukkaa! Niin söpö, ja sit viel noin! Pusuja Jonne! <3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi