Juva rokkaa -festareilla rokataan Juvalla

Käytännössä viikonlopun festareilla rokataan Juva Campingilla.

Kuva: Juva Rokkaa 2014 / Heikki Luukkonen

Viikonloppuna 3.-4. heinäkuuta Juva Campingilla järjestetään kolmatta kertaa Juva Rokkaa -festarit. Juhlan järjestelyt ja rakentaminen ovat täydessä vauhdissa, ja tapahtumaan odotetaan yleisöä runsain joukoin. 

Juva Rokkaa -festarin lppukauppa on käynyt vilkkaana, eikä ihme, sillä esiintyjälista on äärimmäisen kova. Perjantaina esiintyvät Haloo Helsinki!, Apulanta ja Popeda sekä illan avaava Juha Tapio. Perjantain truba-artisti on No-SignalLauantaina lavalle nousevat Sleepy Sleepers, Kaija Koo, Yö, Lauri Tähkä ja Osmos Cosmos sekä lauantaifestaroinnin aloittava Elastinen, jonka soitto alkaa jo iltapäivällä. Lauantaina truba-artistina esiintyy Kapa Montonen. Truba-artistit esiintyvät bändien roudaustaukojen aikana olutteltassa. Festarit juontaa Radio City Etelä-Savon Mika Kuha.

"Täytebändejä tai sen tusinalämppäreitä ei näillä festareilla nähdä - kävijät saavat vastinetta koko rahalle. Vaikka lippuja on myyty ahkerasti, on portille jätetty lippuja myyntiin molemmille päiville" lupaa festaripromoottori Vesa Kontiainen.

Juva Rokkaa Juva Campingilla 3.-4. heinäkuuta. Liput 35-64 euroa. Ei ikärajaa, anniskelualueet K-18. http://www.juvarokkaa.fi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi