Kalajoen Juhannuksessa kattava joukko suomalaisen poptaivaan tähtiä

Räppiä, poppia ja perinteistä juhannusmeininkiä.

Kuva: Monkey Business / Fotolia

Kalajoen Hiekkasärkkien perinteinen juhannusjuhla Kalajoen Juhannus kutsuu suvijuhlan viettäjät kiinnostavien ohjelma-antimien ja jo legendaariseksi muodostuneen juhannustunnelman ääreen jälleen tänä vuonna 23.-26. kesäkuuta.

Pöytä on katettu suomalaisen musataivaan tähdillä, kun juhlijoita tanssittavat pop-idolit SANNI, Mikael Gabriel ja Evelina sekä räppiosastolta Petri Nygård, Lord Est, Sini Sabotage, Brädi, Uniikki, Tuomas Kauhanen, Spekti ja Teflon Brothers. Oman mausteensa ohjelmaan antaa hiphopia, R&B:tä ja kantria yhdistelevä Stig. Lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa kevään aikana.

Kalajoen Juhannuksen tapahtumapaikka siirtyi viime vuonna Viihdekeskus Merisärkän ja Ravintolan Stagen alueelle. Viihdekeskus toimi viihtyisänä Summer Heat -pisteenä ja osa tapahtumaohjelmasta saatiin sisätiloihin. Tänä vuonna juhlitaan samalla paikalla, mutta festivaalialue laajenee yli kaksi hehtaaria. Festivaalien virallisena majoitusalueena toimii Top Camping Hiekkasärkät -leirintäalue, joka sijaitsee aivan festivaalialueen vieressä. 

Kalajoen Juhannus 23.-26.6.2016 Kalajoen Hiekkasärkillä. Liput Tiketistä 1.4. alkaen.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi