KukkoKlubilla maksetaan tyytyväisyydestä

Luvassa lavan täydeltä nousevia kykyjä.

Modernistit edustavat tuoretta suomenkielistä rockosaamista.
Modernistit edustavat tuoretta suomenkielistä rockosaamista.

Kansallisteatterin Lavaklubilla järjestettävällä KukkoKlubilla noudatetaan miellyttävää lippupolitiikkaa. Klubille ei ole pääsymaksua, mutta paikan päällä kerätään vitosen vapaaehtoinen tyytyväisyysmaksu, joka jaetaan artistien kesken.

Helpoin tapa tulla keikalla tyytyväiseksi lienee varautuminen tarpeeksi matalilla odotuksilla. KukkoKlubilla tähän on hyvä mahdollisuus, sillä lavalle nousee varsin tuoreita suomalaisia nimiä. Torstaina 30. elokuuta osana Helsingin juhlaviikkoja järjestettävä KukkoKlubin Eka Kerta tarjoaa kattauksen syksyn tulevasta ohjelmistosta, kun lavalla nähdään neljä nousevaa suomalaista esiintyjää.

Modernistit on rocktulokas, jota kuvaillaan urbaaniksi, tyylikkääksi ja rohkeasti uutta etsiväksi bändiksi suomenkielisten pumppujen joukossa. Sonia tarjoilee annoksen kaihoisaa folkia vahvalla live-otteella. Celadon Skies on englanninkielistä syntikkapoppia ja rokkia sekoittava bändi, jonka biiseissä kasarin äänimaailma kohtaa rouheat soundit, yksinkertaiset melodiat ja tunnelmallinen laulu. Virta puolestaan on instrumentaalitrio, joka yhdistää jazzia, rockia ja avantgardea.

Jokaisella KukkoKlubilla on ammattilaiskommentaattori, joka kertoo näkemyksenä artisteista. Myös yleisölle annetaan suunvuoro vapaa mikki -osuudessa.

Esiintyjiä haetaan KukkoKlubille Suomessa kehitetyn Hitlantis-musiikkipalvelun kilpailujen kautta. Syyskuussa järjestettävällä, Michael Monroen kommentoimalle klubille haki mukaan peräti 170 bändiä.

Sonian videossa yhdistyy kaunis laulu, herkkä biisi sekä sympaattinen tuuli, joka tuivertaa mikrofoniin.


KukkoKlubi syksyn aikana: 20. syyskuuta (rock), 18. lokakuuta (folk) ja 29. marraskuuta (rap)

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi