Lady Gaga järkyttää uudella musavideollaan

Pätkä ei sovi herkimmille katsojille.

Lihapukujen ja alusvaatteiden sijaan Lady Gaga on päättänyt nostaa pöydälle tärkeän aiheen: kampusraiskauksen. Hänen uusi musiikkivideonsa "Til It Happens To You" on minimalistinen ja mustavalkoinen, eikä lähelläkään tavanomaista Gaga-sirkusta. Videon on ohjannut ensimmäisen Twilight-elokuvan ohjaaja Catherine Hardwicke. 

Videolla esitetään voimakkaita kohtauksia asuntolahuoneessa tapahtuvasta raiskauksesta ja sammuneen väkisinmakaamisesta. "Til It Happens To You" on järkyttävä kuvaus siitä, mitä yhdysvaltalaisten yliopistojen kampuksilla tapahtuu aivan liian usein. Se kuvaa aihealuetta hyvin yksityiskohtaisesti, joten suosittelemme jättämään videon katsomatta, jos aihe on liian rankka sinulle. 

Lopuksi videolla naiset saavat voimaa kertoessaan tapahtuneesta läheisilleen. "Yksi viidestä yliopiston naisopiskelijasta kokee seksuaalista väkivaltaa tänä vuonna, ellei jokin muutu", lukee lopputeksteissä, auttavan puhelinnumeron kanssa. Osa kappaleen tuotoista menee suoraan organisaatioille, jotka auttavat seksuaalisen väkivallan uhreiksi joutuneita.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi